Eşimin ailesi beni yolunacak kaz olarak mı gördü ?

Her konuda bu tarz mesaj yazan biri oluyor nedense
işte paramı ben söylememiştim.Eşimle sevgiliyken kendisi gördü tesadüf eseri çünkü telefonumu karıştırmaya bayılır banka hesabımı gördü.Babkadan para çekerken gördü.

O değil de diyelim eşiniz yanlışlıkla gördü atm den miktarı.

Bir erkek gidip bunu annesine nasil ve neden anlatir. O çok garip. Eşiniz bile sizinle para için evlenmis olabilir.

Gözümde annesiyle beraber ellerini ovusturup yaşadık diyen iki insan canlandi.

Tüm bu nedenler toplandı Ve biz boşanmaya kadar geldik maalesef..

Bilmiyorum,eşim konusunda emin değilim.Calısmamı kompleks yapan biri için param için evlemdi diyemiyorum..

Bilmiyorum,eşim konusunda emin değilim.Calısmamı kompleks yapan biri için param için evlemdi diyemiyorum..

Anlıyorum ama zaten mevcut olan paraniz için demistim. Ilerde kazanacaklariniz icin degil.

Veya ben cok supheciyim. Ama ben erkek arkadasimin su kadar parasi var diye görsem hatta kendi de soylese gidip anneme soyleme geregi duymazdim. Gereksiz.

Aralarında ne konuşma gecti bilemiyorum ama ailesinün niyetinden Eminim.Ve bu insanları neden sevmediğim için eşim Yanımda değilken orada vakit geçirmek istemediğim için suclanıyorum..

Ne alaka yani.
Kendi evinize kendi paranızla eşya alıyorsunuz.
Eee
Zaten evlenmek için biriktirmediniz mi parayı.
Ayrıca kv nereden biliyor bu parayı

Ne alaka yani.
Kendi evinize kendi paranızla eşya alıyorsunuz.
Eee
Zaten evlenmek için biriktirmediniz mi parayı.
Ayrıca kv nereden biliyor bu parayı
Evlenmek için biriktirmedim eğitimim içim biriktirdim işten istifa ettiğimde ailemden para istemeden yasayabilmek için biriktirdim.Zamanında oğullarının arabasını satıp borçlarına yatıran insanlar bunlar.Ve oğulları evlilikten önce evlilik nedenli olmayan yüklü bir borca sahipken onlar kıllarını kıpırdatmadı.O borç benim altınlarımla ödendi.

Evlenme sürecinde neden bu kadar verici oldunuz ki,yaşınız filan mı geçiyordu neyin telaşıydı bu bence 9 ay erken gerekirse iki yıl uzatıp bu kadar alttan almasaydınız keşke. Kendinize değer vermemişsiniz o süreçte şimdi borçlardan nefes alamadığınız için öfkelenecek bü hedef arıyorsunuz sanki..

Ayrıca 25 yaşında deli divane aşıkken hayattan bihaberken önce işim diyebildim ben neden istifa ettiniz ki??

Bu saatten sonra olan olmuş deyip önüne bakın eşinizin ailesi ikili oynamamış ki en başından tavırlarını belli etmiş gurur kırıcı mı evet ama bunda eşinizin bi kabahati yok ne yazık ki..

Vallahi bende acı tecrübeler sonucu herşeyi bilmemeleri gerektiğini öğrendim . Paramın olduğu bankanın müdürü kuzenimdi. Evlenmenmeden önce söyleme bu parayı diye beni uyardı . Evlendikten sonra tüm birikimim 2 ayda bitti . :) Herkes çok akıllı öyle vermeseydin , yapmasaydınla olmuyor bu işler. Biz salaklığımızdan değil , iyiniyetimiZden , tok gözlülüğümüzden vs. Verdik ettik , onlar kıymet bilmedi . Netice boşandım. Bir musibet bin nasihatten iyidir

İki yetişkin insan olarak evlenmeye karar vermişsiniz ve evlenmişsiniz.
Aileler yardımcı olmak isteyebilirler ama buna mecbur değiller. Siz de onları her gün aramaya mecbur değilsiniz. Bununla ilgili sorun yaşıyorsanız bu da aileyle değil eşinizle ilgili bir mesele.

Aralarında ne konuşma gecti bilemiyorum ama ailesinün niyetinden Eminim.Ve bu insanları neden sevmediğim için eşim Yanımda değilken orada vakit geçirmek istemediğim için suclanıyorum..
Ben staj parami yettiremeyip babam ustune para verirdi. Esim normal calismasina ragmen annesi 20tl harclik verip yollardi. Parklarda sürünür, acikirsak döner yerdik. O zamanlar cok toydum hep iyi niyetli yaklaşmisim. Nisan zamani anladim... Nisanlik bakmaya gittik kv yanina 1 kurus almamis. 100tl kaporayi ben verdim. Sonra esim demesinmi ben anneme kredi kartini verdim. Neyse bunu geçtim bi sekilde. Nisan alisverisinde tabi baya harcama yapildi. Tekrar tekrar gel git olmasin diye kiyafetleride alalim dedik. Yine parasi yok. Annem cikardi verdi. Eşyalar karistigi icin ben kvme gidip esyalari ayirdim. Cikarken getirdi parayi verdi, ee evde para vardi da neden yanina almadin???? En son dugunde esimin butun takilarini aldjlar 1 tane altinla eve gittik. Ama esyalarkmizi onlar aldi borc birakmadilar. Bazi seyler duzeldi, bazi seyler daha beter oldu. Ama uzatmadik. Uzatsaydim suan evli olamazdim. Esinizle araniz iyiyse kendinizi parasal kullandirmadan sayginizi aileye karsi bozmayin

Hemen evlenmek istemedim Ancak eşim evlenmezsek beni terk edeceğini söyledi.Hayatımda hiç bu kadar aşık olmadığım için kabul ettim bana haklı gerekçeler sundu.Evet ailesi yardım etmek istemeyebilir sorumluluk almak istemeyebilir.O zaman onlar da nasıl ki sorumluluk almadılar oğullarını ayrı bir birey olarak gördüler,beni de gelin kaynana kıskacına almasınlar,sürekli gelip gğtmemi arayıp sormamı onlarla birlikte konu komşu ziyaretlerine mevlütlere gitmemi beklemesinler.Ayrıca işimden vazgeçmedim.Kariyerim için cok önemli bir sınava girecektim buna hazırlanmam için istifa etmem gerekiyordu

işte paramı ben söylememiştim.Eşimle sevgiliyken kendisi gördü tesadüf eseri çünkü telefonumu karıştırmaya bayılır banka hesabımı gördü.Babkadan para çekerken gördü.
Eşiniz kendi ailesine şu kadar parası var gördüm diye mi anlatmış yani

7grami... 7 yaşında kızıma öylesine taksın diye 11 gramm aldım...

Gerçekten beni cok iyi anladın.Bir musibet tonlarca nasihatten iyidir.İyi niyet ve aşk dürüstlük gereğince bunlar basımıza geliyor

üstlenmeseydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…