arkadaşlar kayınvalidemler kışı bizde geçireceklermiş ya kendii evleriyle bzim ev arasında 1 saat mesafe var ya neden böyle yapıyo bilmiyorm bide sanki oturmaya gelip gidecekmiş gibi laf arasında diyveriyo nasıl yapcaz bilmiyorm ev sobalı biz zaten bi odada hem oturuyoruz hem yatıyoruz bunu biliyolar ya illa insanı zor durumda bırakacaklar bu erkek ailelerinin çoğu neden böyleler gençler maşallah kafayı yiyeceğim yakında ya hadi onlar köyde biz şehirde otursak anlayacağm ama onlar şehir merkezinde ben köyde yaşıyorum üstelik bulunduğum yer onların yaşadığı yere göre kışları daha soğuk olan bi yer bişeyde diyemiyo insan ozamanda eşim mahcup duruma düşüyo oda diyemez ailesine gelmeyin diye
benm kayınvalidem de öyle çeknme msafirlik gibi şeyler yoktur gelir evi kendi evi giibi kullanır hiç demez öyle gelinin düzeni diye ya eşim der ama bu seferde ona kaynıyolar daha öncede olmuştu hemen bana dönüyolar naptın oğluma beni istemiyo diyo annesi o zman dahada sinir bozuyo bide görümcem var evde 25 yaşında of ya bazı aileler var bakıyorm bi gün ble kalmaya çekiniyolar bizimkiler çok rahat zaten bize karşı demedi eşimin halasıyla konuşurken ona dedi bende duydum
Esin soyleyemezse sen soyle. Ben laf olsun diye demiykrum ama harbi soylerdim mesela kaynimla tartismamda birdaha hic birinizi bu evde gormucem demistim.
arkadaşlar kayınvalidemler kışı bizde geçireceklermiş ya kendii evleriyle bzim ev arasında 1 saat mesafe var ya neden böyle yapıyo bilmiyorm bide sanki oturmaya gelip gidecekmiş gibi laf arasında diyveriyo nasıl yapcaz bilmiyorm ev sobalı biz zaten bi odada hem oturuyoruz hem yatıyoruz bunu biliyolar ya illa insanı zor durumda bırakacaklar bu erkek ailelerinin çoğu neden böyleler gençler maşallah kafayı yiyeceğim yakında ya hadi onlar köyde biz şehirde otursak anlayacağm ama onlar şehir merkezinde ben köyde yaşıyorum üstelik bulunduğum yer onların yaşadığı yere göre kışları daha soğuk olan bi yer bişeyde diyemiyo insan ozamanda eşim mahcup duruma düşüyo oda diyemez ailesine gelmeyin diye
görümcem burayı sevmiyo zaten dua ediyorum bu kış biyere gitmesin diye çalışmaya falan gider yada evlenir bencilce ama banada bencilce davranılıyo napayım
vee görmedin mi.... helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?