Hayir gormedim. Dugununede gitmedim gelmek istediler izin vermedim. Haksiz degilim sonuna kadar hakliyim onceki konularimi okuyanlar bilir en son bana natasa lakabini takmislardi esimin ailesi. Ama sunuda soylim kaynanamla bir yila yakin gorusmuyorum son tartismamizda sunu soylemistim sen kendini istedigin kadar yirt ben senden bir sifir ondeyim cunku oglun her gece benimle uyuyor demistim kudurmustu kendini yerlere atmisti
önceki kışta küçük görümcem psikolojik hasta ama şuan iyi okuyo neymiş o hepimizi bi arada istiyormuş 1 ay beraber kalacakmışız eşim olmaz dedi o yüzden annesi bana döndü oğlum bizi niye istemiyo ne yaptın oğluma dedi bende ben bişey yapsam şuan yanında olmaz dedim sinir etti beni kayınpederimde hepbirlikte oturmak istemediğim için 7-8 ay konuşmadı benmle neymiş büyük ev tutup beraber oturacakmışız yeni barıştık
cimriler mi?sanki kalolifer,doğalgaz her ne ise onun masraflarından kurtulmak için bahane üretip gelip sizin düzeninizi bozmak istiyorlarmış gibi. yoksa ne diye kış geçirilainki sobalı evde.işkence gibi.
arkadaşlar kayınvalidemler kışı bizde geçireceklermiş ya kendii evleriyle bzim ev arasında 1 saat mesafe var ya neden böyle yapıyo bilmiyorm bide sanki oturmaya gelip gidecekmiş gibi laf arasında diyveriyo nasıl yapcaz bilmiyorm ev sobalı biz zaten bi odada hem oturuyoruz hem yatıyoruz bunu biliyolar ya illa insanı zor durumda bırakacaklar bu erkek ailelerinin çoğu neden böyleler gençler maşallah kafayı yiyeceğim yakında ya hadi onlar köyde biz şehirde otursak anlayacağm ama onlar şehir merkezinde ben köyde yaşıyorum üstelik bulunduğum yer onların yaşadığı yere göre kışları daha soğuk olan bi yer bişeyde diyemiyo insan ozamanda eşim mahcup duruma düşüyo oda diyemez ailesine gelmeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?