eşimin ailesi bizde kalacak

önceki kışta küçük görümcem psikolojik hasta ama şuan iyi okuyo neymiş o hepimizi bi arada istiyormuş 1 ay beraber kalacakmışız eşim olmaz dedi o yüzden annesi bana döndü oğlum bizi niye istemiyo ne yaptın oğluma dedi bende ben bişey yapsam şuan yanında olmaz dedim sinir etti beni kayınpederimde hepbirlikte oturmak istemediğim için 7-8 ay konuşmadı benmle neymiş büyük ev tutup beraber oturacakmışız yeni barıştık

Hahahahahha bayildim resmen ne güzel demissin kiz helal olsun

Sende git onun evine kal orda ... kaloriferli evde .... ohhh sicacik ....
cok istiyorsa o sizin evde kalsin
Yazik esinde arada kaliyordur birsey dese bi dert demese bi dert
Ama orta yolu bulacak olan yine o

yok artık ucuz yırtmışsın desene

bi gelin için nereye gitse dert onun evine gitsem rahatmı edeceğim hayır eşim annesine bizim ev ısınmıyokii demiş anneside ben ısıtırım demiş ya sadece eşimin ailesi olduğu için değil kendi ailem böyle bişey teklif etseki etmezler belki ben de kolay kolay olmaz diyemmezdim ama o zamanda rahat edemezdim bu eşin ailesi veya benm ailem söz konusu değil tek başına kardeşde gelse kışın rahat edilmiyo sonuçta karı koca ilişkisi var evde

cimriler mi?sanki kalolifer,doğalgaz her ne ise onun masraflarından kurtulmak için bahane üretip gelip sizin düzeninizi bozmak istiyorlarmış gibi. yoksa ne diye kış geçirilainki sobalı evde.işkence gibi.

cimriler mi?sanki kalolifer,doğalgaz her ne ise onun masraflarından kurtulmak için bahane üretip gelip sizin düzeninizi bozmak istiyorlarmış gibi. yoksa ne diye kış geçirilainki sobalı evde.işkence gibi.

doğru söylüyosun jetonum düşmedi ne anlamsız diyorum, sebep bu olsa gerek

Ya bu kaynanaları ben anlamıyom neyini paylasamıyolar ogullarının al cıktı yere sok ozaman senin kaynana demiyorum yanlıs ankama genelleme yaptım alayı böle cünkü

Seker kissss

Başkasının evinde kalma merakınıda çözebilmiş değilim yaa. Evet erkek aileleri dha çok yapıyor bunu ama bir akrabamın annesi ve babası yaklaşık 6 aydır kızlarının evinde kalıyor. Bir bahane ile gittiler güya bir haftalık kısa bir işleri vardı ve 6 aydır bitiremediler işlerini :) ne zaman geliceksinz diye sorduğumuzda bakalım daha işler
Var diyor ama ne işi olduğunu kimse bilmiyor, söylemiyorlar :) şimdi kız annesine git diyebilir mi diyemiyor. İma ediyordur ama bazı insanlar imadan da anlamıyor. Aile dünyadaki en önemli şeylerden biri ama bazen en büyük sıkıntılar da malesef anne babadan geliyor.

Allah akil fikir versin kaynanana. Sanki zamaninda o gelin olmadi hic. Resmen oglunu kiskanmak ve huzur bozmak. Ben yurtdisindayim. Kimsenin rahatini bozmayayim diye Turkiye'ye gelmiyorum inan. Oysa evi varken size gelmek istiyor. Ya hicmi dusunmuyorlar bunlar genc. Gece gusul abdesti almak icin kalkmak zorundalar falan. Dusunup hicmi yuzleri kizarmiyor. Even ev ustune olmaz yaa.hic cekinmeyin soyleyin gelmesinler. Allahin dusuncesiz insanlari ya.

ben büyük konuşmak istemiyorum ama ben kaayınvalide olursam daha ben çekinirim gelinimden insan oğlunun evide olsa rahat edemez ama benm kayınvalidemin bu yönü çok kötü oğlunun evini hep sahipleniyo beni gözü görmüyo nasıl olsa bende ses çıkarmıyorum bişey deyincede siz bize bakmazsınız oluyo çok bilmiş insanlardan kendini hep üstün gören insanlardan nefret etmişimdir aynı insan kayınvalidem oldu nefret etsen ne fayda aarada kocaman bi bağ var aynı huylar teyzemdede var oda aynı şekilde davranıyo gelinine ama teyzemin eşi aynı zamanda amcam oluyo amcam evinden oynamak istemiyo yoksa o kızcağızda çekecek

zamanında ben çok çektim der herkese gelinime çektirmem der kendisi kayınvalidesiyle oturmuş gençliğini evliliğini yaşayamadığından şikayet edr kocasının ailesine bağlılığndan şikayet edr görümcelerinden şikayet edr ama neden se belki kendi yaşadığı kadar değil ama aynı şeylere benzer şeyleri banada yaşatmak istiyo ya bi evlilikte eşinle ayrı vbi yuvan olmaması kadar kötü bişey olabilirmi buda çektirmek sayılır eşinle doğru dürüst kavga bile edemiyo insan annemden biliyorum sırf bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum 4 yıl oldu korkuyorm eşimin ailesi yüzünden boşanmayı düşünüyorm bazen eşimi seviyorum hem sonraki hayatımın daha güzel olacağı ne belli diyorum

kpss ye hazırlanıp gitmek istiyorum buralardan ama bi türlü dikkatimi toplayamıyorm 2yıllık halkla ilişkiler mezunuyum ama köy gibi bi yerde yaşadığm için işde yok

ay sinir oluyorum şoyle insanlara valla ya gencler ya bi rahat birakin misal sen gecmisinde kaynanan dan falan cekmissen ille sende kendi gelinine mi cektiricen hey allahim.

bu kaynanalar anlamaz mı hiçbişiden..sende topla pılını pırtını onların evine git eşinle bence..ayy ne fenalar yaa,resmen düzen bozmak için bilerek yapıyolar...bi de bu kaynanaların sinsi,acıtasyon yapan türü var,o da bende:)

Bunlar asalak falan mi? Bence kurnazlar. Ohh yakacak derdi yok, yemek derdi yok, butun kış birikim yapmayi amacliyorlar heralde. Hey Allahim ya. Bi evde tek soba varken nasil boyle bir salaklik dusunebiliyorlar? Sinirimden catlayacagim resmen. Bence soyleyin. Diyin ki anne sobali odada biz yatacagimiza gore soguk odada cok usursunuz buranin kışı çetin geciyor. Hasta olursunuz. Kış gelmek için uygun değil de.. tavrını koy.

Son düzenleyen: Moderatör:
baktın karşı koyamıyosun allem etti kallem etti kışın geldi diyelim.
onu bir insan sobalı evde ne kadar sıkıntı çekerse o sıkıntıyı göster.mesela sabahları uyanıp sobayı yakma ya da gece erkenden söndür.bişey derse de anne masraflar aldı başını gidiyo,çok masraf oluyo paramız az falan de.hiç rahat ettirme.
o kaloriferli eve alışan totosu 2-3 gün sağlam üşüdü mü yavrımm ben gidem hasta olcem yoksa diye diye kaçıcak yer arar
siz de biraz üşüyeceksiniz ama buna değer

sen simdi sesini cikarmazsan esin ve senin aranda yasanakcaklari dusunmek bile istemiyorum....

Evleri yokmu yahu???
Yoksa kis vakti yorulmakmi istemiyo ?? Hayir sen soylemek iste iyosan esin soylesin..
icin yanacagina yüzün yansin , sobali ev ayni odada.hepinizmj yatacaksiniz??
Valla ben soylerdim , ayni odadami yatacaz yani derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…