eşimin ailesi bizde kalacak

Bu ne saçmalık yahuu Siz şehirde onlar köyde olmuş olsa belki kabul edilebilir köylerde kış şartları zorlu olduğundan. Ama nerde görülmüş şehir merkezinden kalkıp köydeki gelinin başına ekşimek? Geline zorluk olsun da nasıl olursa olsun mantığı mıdır nedir bu aklım almıyor

Ay ben de şu oğlum evlendi değişti düşüncesine tavım. Bayramda eşim annesiyle tartışmış benim haberim yok kadın bana oğlum çok değişti diyor

ben de aynı dertten muzdariptim. kışı geçirmek nedir anlamıyorum. yeni evlinin evinde ne işiniz var da denmiyor. ne kadar melek gibi bir kayınvalidem olsa da olmaz aynı evde cok zor..

bu tarz kaynana fikirlerinden zihniyetinden dusuncesizlklernden yemin ederm illallah ettim. bn okumaya tahammul edemyrm Allah sana sabirlar versin.

Konu hortlamista konu sahibinin en son açtığı konuya baktım bu kv kp aldatıyor sok olmustum gecen okuyunca.

Sebep ne ? Vallahi çok merak ettim.Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı.Baştan aşağı saçmalık

Cocugunuz olsaydi eltim derdim size cunku benim kvemde ayni ben cok cektim kaynanamdan vs der Ama ayni seyleri yapar onun icinde bizim evimiz degil oglunun evi ben gonullu hizmetli valla esi yok zamaninda kardeslerine para yedirdi der Ama diger oglu evlenecek esimden para ister adam keyfi borc yapar maasi esimin maasinin iki kati esimden para ister borclarini odemek icin karsi cikin esinize bugun susarsaniz yarinda ayni evde olan
sikintilarinizi acacaksiniz Benimkide oglu evleniyo diye tuttu kimseyle konusmadan evini kiraya verdi bende hep sustum ne dediyse buzamana kadar gerci yine ben konusmadim ama esimi arayip evi kiraya vericem diye arayinca yolladim git konus ev ustune ev olmaz dedim gitti konustu dort oglundan bizi secmisti sanirim cunku Suan nikahtan sonra kizkardesinin evinde kalacakmis kadin evli coluk cocugu var bu kadar sikinti oglunun dugun kredisini odemek icin ama tribini biz cekiyoruz laf sokmalari bize diger ogullarina kiyamiyo dun kaynimin evine esya gitmis esim gitmedi uc saatlik uzaklikta evi esim rahatsiz ise bile gidip calismiyo cok allahtan patronu arkadasi yoksa baskasi cikarirdi daha bu sabah arayip adami dellendirdi ayni yerde oturdugumuz diger kaynima laf yok ama biz maddi manevi herseyi tek yaptik Ama esim evlenirken 53 kiloydu adam aylarca iki iste calisti iki ay boyunca evi tadilat yaptik beraber ozman iki kaynim bekardi kimse onlara gidin kardesinize yardim edin demedi neyse konunuza atladim sorunumu yazdim kusura bakmayin dolmusum bende konunun ozu esinizle kesin bir dille konusup kabul etmeyin ben oyle yaptim simdilik ise yaradi insallah sizdede yarar hic bi mantigi yok cunku

Şaka mı bu siz verin cevabı kocan buna müsad ediyorsa kusura bakmayın oda sorunlu bu ailesinden vazgeçemeyen erkekler niye evleniyor kendileri aile olmak için değil milletin kızını kendilerine ve ailesine kullandırmak için mi alıyorlar..kırılacak bir durum yok iç içemi yatıcaz diyin bu ne saygısızlık..

Bu erkek ailelerindeki kışı sizde geçirelim olayı nedir anlamadım ?? Onların evi sobalı seninki doğalgazlı rahat konforlu olsa diycemki kışı rahat geçirecekler odun kömür almayacaklar :) ama seninde evin sobalıymış.. ee ne alaka demeniz normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…