Eşim arada kalmış durumda.Sadece arada rahat bırakın diyebiliyo onuda takmıyolar.İnanın daha ablam eniştemi ve yeğenlerimi yemeğe alamadım eşimin sülalesinin trafiğinden.babamı düğünden sonra daha hiç göremedim bile:'(4 aylık evlisin ne bu hergun akraba akraba daha hele bismillah cicim ayları olması gereken zamanlar bunlar hayırdır senin Eşin?
İşe girmeyi düşünmüyorum küçük bi şehirde yaşıyoruz eşim gel benimle çalış diyo onuda istemiyorumİşe gırmeyı dusunuyormusunuz? Boylece doğal olarak duzene girecektır gıdıp gelmeler. Yahut bahanelerle mesafeyı kendışığınden koyacaksınız. Bugun basım agrıyr , bugun şu işim var vs.. Haftada bır gun belirleyın ben oyle yaptım
:)) teşekkür ederim tuttum bunuemrivakiyi ve sıkı fıkı durumu sevmiyosan eşine " bu bidaha olursa ben gezmeye giderim tekbaşına ağırlarsın/gidersin " de.
Eşim memnun değil ama anne babasını kıramıyo çoğu zaman.Bunlardan kaçmak için hafta sonları şehir dışına kaçıyoruz.Aşırı cimriler ona da laf ediyolar.Beni tanıyanlar halime gülüyo artıkEvet zor bir durum.Eşin sana hakveriyor mu ? Önce onunla konuşup haftasonları sinema tiyatro gibi ayrı planlar yapabilirsin.Biz bu hafta yokuz dersiniz,bir iki kere derken daha seyrek görüşürsünüz.Eşin memnunsa işin zor.
Annesi normalde anlayışlı biriyse gün konusunu kırmadan söylemeye çalışabilirsin.Ben günlerde sıkılıyorum,yaşıtım değiller,ortak konum yok,katılmak istemiyorum diyebilirsin.
Çalışma veya eğitimine devam etme şansın varsa düşün derim.Hiç olmazsa kendi arkadaşlarınla görüşüp ayrı planlar yapabilirsin veya dil kursu filan olabilir.
Babasıyla aynı işte çalışması da çok bağlayıcı olmuş.Ayrı iş veya uzak eve taşınmak da bir fikir ama dediğim gibi eşin memnunsa işin zor.
Evde yokuz bile denmiyo örnek veriyim ozaman.Az önce aradı eşimin babası ağzından kaçırdı dün bizim evin önünde dolanmışlar arabayla.Evdeydiniz ama gelmedik dedi:OSize geliyoruz diyenlere kusra bakmayin aksam ewde yokuz yada ewde degilim falan deyin.. yada acik acik musait degilim deyin... araya esinizde girmis dinlememisler o zaman artik siz soyleyin.
:)) teşekkür ederim tuttum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?