eşimin ailesi bunalttı:((

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
Selam bayanlar yeni üyeyim ama çoook uzun süredir takipteyim ve size danışmak istiyorum
Yeni evliyim 4 aylık.Çok severek anlaşarak evlendik hiçbir sorunumuz yok şükür.
Eşim tek çocuk olduğu için aşırı düşkünler.Annesi iyi bi kadın fakat her ortamda oğlunu över oğlunu konuşur artık kendini komik durumlara düşürür o derece.Uzatmadan konuya giriyim.
Sorun şu ki aynı şehirde oturuyoruz eşim babasıyla çalışıyo.Nerdeyse hergün bizdeler yada bizi çağırıyolar.Hergün yemek.Hergün kahvaltı.Çat telefon kendileri değil bırakın bütün sülale amcalar yengeler kuzenler size geliyoruz.Çok sıkıldım bunaldım.Sürekli temizlik yapıyorum heryeri inceliyolar heryere girip çıkıyolar.Psikolojim bozuldu temizlikle kafayı bozdum.Kayınvalidemin gün arkadaşları bile artık bana geliyo sürekli pasta börek yap.Eşimle tartışmalar başladı açık açık istemiyorum diyorum.ben aile hayatına komşu akrabaya alışkın değilim annem babam ben çocukken ayrıldı akrabalarımızla yakın ilişkilerimiz hiç olmadı.evlenmeden 1 ay önce işten ayrıldım tamamen hayatım misafir ağırla misafirliğe git.başka hiçbir aktivite yok sıfır.cahil insan değiller gayet modernler neden böyle yapıyolar neden rahat bırakılmıyoruz.ne yapabilirim ? acele yazdım imla hataları için kusura bakmayın lütfen akıl istiyorum

Çalışmayı düşünmez misin?

Belki sürekli evdesin diye akıllarınca seni yalnız bırakmamak için yapıyolardır

İşe gırmeyı dusunuyormusunuz? Boylece doğal olarak duzene girecektır gıdıp gelmeler. Yahut bahanelerle mesafeyı kendışığınden koyacaksınız. Bugun basım agrıyr , bugun şu işim var vs.. Haftada bır gun belirleyın ben oyle yaptım

4 aylık evlisin ne bu hergun akraba akraba daha hele bismillah cicim ayları olması gereken zamanlar bunlar hayırdır senin Eşin?
Eşim arada kalmış durumda.Sadece arada rahat bırakın diyebiliyo onuda takmıyolar.İnanın daha ablam eniştemi ve yeğenlerimi yemeğe alamadım eşimin sülalesinin trafiğinden.babamı düğünden sonra daha hiç göremedim bile:'(

Bunun önünü almazsan hep böyle sürecek bir an önce işe gir kabul etme . Eşinin yanında durması lazım

Evet zor bir durum.Eşin sana hakveriyor mu ? Önce onunla konuşup haftasonları sinema tiyatro gibi ayrı planlar yapabilirsin.Biz bu hafta yokuz dersiniz,bir iki kere derken daha seyrek görüşürsünüz.Eşin memnunsa işin zor.
Annesi normalde anlayışlı biriyse gün konusunu kırmadan söylemeye çalışabilirsin.Ben günlerde sıkılıyorum,yaşıtım değiller,ortak konum yok,katılmak istemiyorum diyebilirsin.
Çalışma veya eğitimine devam etme şansın varsa düşün derim.Hiç olmazsa kendi arkadaşlarınla görüşüp ayrı planlar yapabilirsin veya dil kursu filan olabilir.
Babasıyla aynı işte çalışması da çok bağlayıcı olmuş.Ayrı iş veya uzak eve taşınmak da bir fikir ama dediğim gibi eşin memnunsa işin zor.

İşe girmeyi düşünmüyorum küçük bi şehirde yaşıyoruz eşim gel benimle çalış diyo onuda istemiyorum

Size geliyoruz diyenlere kusra bakmayin aksam ewde yokuz yada ewde degilim falan deyin.. yada acik acik musait degilim deyin... araya esinizde girmis dinlememisler o zaman artik siz soyleyin.

Eşim memnun değil ama anne babasını kıramıyo çoğu zaman.Bunlardan kaçmak için hafta sonları şehir dışına kaçıyoruz.Aşırı cimriler ona da laf ediyolar.Beni tanıyanlar halime gülüyo artık

Size geliyoruz diyenlere kusra bakmayin aksam ewde yokuz yada ewde degilim falan deyin.. yada acik acik musait degilim deyin... araya esinizde girmis dinlememisler o zaman artik siz soyleyin.
Evde yokuz bile denmiyo örnek veriyim ozaman.Az önce aradı eşimin babası ağzından kaçırdı dün bizim evin önünde dolanmışlar arabayla.Evdeydiniz ama gelmedik dedi:O

Maalesef bu düzeni güzellikle bozamazsın.
Başta biraz kırılacaklar surat asacaklar ama zamanla alışacaklar senin düzenine.
Yorgunum, hastayım kusura bakmayın bugün başka bir planımız var diyeceksin.
Bir kaç ay sonra demene gerek kalmayacak.

O zaman oyle mi... hicc bahanede uretip yalan soylemiste olmayin... biraz kafa dinlemek istiyorum diyin... musait degilim bugun ozel islerim war diyin kapatin.

:)) teşekkür ederim tuttum bunu

sevmediğin insanlarla yada sevsende başkaları istiyo diye sürekli görüşmek zorunda değilsin.
atik ol ve lütfen korkma ya eşimle aram bozulur, yok kaynana bozulur yok surat yapar boşver.

size geliyoruz mu diyo bu bi emrivakidir müsait değilimin bin türlü dili var istediğini kullan. ısrar mı ediyo başka günler plan yap.

çift arkadaşınız varsa eniyi kurtarıcılar onlar hop onları çağır/git/ buluş.

baştan nasıl gelişiyosa öyle gidiyo oyüzden bu ısrar tavrını koy biraz bozulurlar sonra alışırlar

Ne diyimki , seninki uzakta hergün geliyorlar, benimkini dibimde evi 24 saat neredeyse karıkoca olduk, kendime çare bulsaydım sana da bişeyler düşünürdüm Ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…