eşimin ailesi bunalttı:((

eşimle tartıştık bu konu yüzünden yazamadım..tatlıya bağlandı şükür
kabul etmicem bi süre kimseyi istemiyorum dicem direk kayınvalideye başka çözüm yok naparlarsa yapsınlar
Bunlar biraz arsız gibi ya, 4 aydır gelen giden eksilmedi kafamı dinlemek istiyorum, evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum eşimle başbaşa kalmak arkadaşlarımı ağırlamak istiyorum vs şeklinde ufaktan isyan yap kv. Öylesine böyle yaklaşılır..

önceden planını söyle: "Anne haberin olsun haftaya cuma ablam gelecek", veya "eşimle sinema bileti aldık yanmasın" vs

Bence baştan yılanın başını ezmek lazım.Kölemisin sen daha körpe gelin hergün misafir agırlasın.Bence kocanın sana ısınmasını özgür yaşam alanınının olmasını istemiyorlar ve özellikle yapıyorlar..sen 4 ay iyi sabretmişsin ben asla kabul etmem...Böyle giderse ne huzurun kalır ne de evde söz hakkın! Arana mesafe koy kayinvalden misafir gelecek dediginde hep bahane bul suratını as tavır yap sen hep başeğersen akıbetin kötüdür bilesin...Hakikaten bazı insanlar iyilikten anlamıyorlar..Sende anladıkları dilden konuşacaksın.Gidiş gelişi azalt ve kesmeye çalış...Artık ebeveyn ailesi üyesi eksilince bir aile kuracagıını öğrenmeli böylelerine tahammulum yok .................

hayır demediğin müddetçe bu böyle devam eder. gitme, gelecekleri zaman işim var de. bir kaç ay içinde alışır ve senden izin almaları gerektiğini anlarlar. ilk zamanlarda trafik olur böyle. ben de yeni evliyken eşimin ailesinden dolayı her gün bulaşık makinesi açardım. halbuki iki kişiydik biz. sonra düzene oturttum.

Böyle aileler arsız gerçekten utanma diye bişey yok...Koca tarafından konu açıldımı sinirlerim bozuluyor....evde kadın varmı yokmu habire para isteyen ailelerin hışmını da Allah başlarına çevirsin diyorum....herşey yavaş yavaş başlıyor zaten.asıl yüzlerini ilk etapta göstermezler geline yalandan güleryüz iki tatlı söz yanlarına çekip ogullarını sögüşlemeye başlarlar....Sakın bu ailelere prim vermeyin...muhattap bile almayın evlatlarına sırf para için yaklaşan aileleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallahhhhhhhhhnn

Aktivite oluştur, kurslara git, markette orda burdayım de.
Geç aç tellerini, aa şarjım bitmiş de kapalı tut
VE sizinkileri biran önce yemeğe al. ayrı ayrı gelsinler ki onlarla vakit geçir.

Tekrar çalışmaya başla at üstünden şu yükü.
İnsan kendini bile kaldıramazken ,her dakika bir misafir pasta ,börek,çörek kasar beni.
Acilen çalış derim,yoksa çekileceği yok bu durumun !

Çok basit aradıklarında musait degilim kusura bakmayin. Cat kapı geldiklerinde aa bende tam dışarı cikiyordum musait degilim başka zaman artik..

eşin birşey söylemiyorsa
cahil değillerse kendin söyle
anne arada yeni evli olduğumuzu yanlız kalmaya ihtiyacımız olduğunu hatırlasan mı acaba diye gırgıra vurarak söyle

işe gırın çalışın, evde olmadıgınızdan mısafır de gelmez...

LÜTFEN BENİ RAHAT BİRAKİN DEYİN size geliyoruzz deseler ben kabul edemem işim var bi yere gitcem de kaç kaçççççç

De ki;
Canimdan bezdirdiniz. Cekirge surusu gibi yiyio icip gelip gidip durdunuz. Buyrun kalin yagiya kalin. Ev sizin. Depelenip yuvarlanip durun de.

Kapida de. Ardindan şılak diye yuzune kapiyi kapat.
Boylesine boyle yarasir.
Ne arsiz yuzsuz pis insanmis. Gun arkadasi da ne ya.
Kocasinizda is bitiyor. Istese restini ceker. Rahata erersiniz ama. Ortak is tek ogul...

kesin tavrınızı koyup müsait değilim derseniz sizi dinlemeyip çat kapı gelmezler heralde.

siz yazarken ben bile sıkıldım. eşinizle tartışmadan olayı tatlılıkla çözün. gerekirse kv niz ile konuşun derim. ya da onların gelecekleri zamanlara planlar yapın evde olmayın.

ayy kabus gibi ya

Allahtan şuan okul bahanem var bizimkiler öyle yapamıyor.

Sabah evden bi çıktım önce ablama gittim.Sonra anneme.Arkadaşımla buluştum.Eve geldim yine eve girmedim kapı komşuma geçtim.Gün içinde aradılar açmadım.Annemi aradılar beni bulamayınca akşam balık yapcaz diye annem salladı.Eşimi aramışlar oda şehir dışında bu hafta hiç müsait değilim demiş:KURTULDUM galiba :):):):))

valla nasil dayaniyorsun sasirdim kaldim
yuz verme bence kimseye bu ne ya boyle
ben olsam bir daha geldiklerinde isim var deyip evden giderim, birdahakinde cok hastayim deyip gidip yatarim
ayip olucak belki ama dinsizin hakkindan imansiz gelirmis
sende onlara anladigi gibi davran

Nasıl dayandım bende bilmiyorum olayı idrak edemedim heralde uzun süre.Evlenmeden önceki hayatımla alakası yok 4 yıl çalıştım sürekli gezdim harcadım yatmadan yatmaya eve giriyodum eşimle tanıştım yine öyle devam etti.Bi evlendim şok

Ya rahatsızım kusura bakmayın yeter artık kv kendi misafirini 7 sülaleni bundan sonra kendin ağırla beni sakın 1 daha bulaştırma herkese aşçılık garsonluk yapmak istemiyorum 4 ayda bana gına getirdiniz cicim ayındamıyım yoksa köle isauramı neyim bende anlayamadım ben sustuysam saygımdan lakin artık dayanacak ne kafa nede güç kaldı bedenimde lütfen beni rahat bırakın çok yorruldum diye ya sözlü konuş yada yazılı mesaj at aynı anda eşinede at yada söyleki 1 bin katmasın kv sen onların hizmetçisi değilsin canım utanma çekinme onlar bak senden utanıyor çekiniyormu bu gelinede yazık 4 aylık henüz habire sıkıntı veriyoruz ayıp ediyoruz rahat bırakalım diyen yok onun için kocanda cahil bu mevzularda sende öyle ve sizin bunlar masumiyetinizden faydalanıyorlar oh ne güzel gelin pişirsin biz yiyelim içelim keyfimizden 4 köşe olalım derhal bu vurdumduymaz insanların anlayacağı dilden konuşun ve yakanızı onlardan kurtarın, yoksa kendiliklerinden yakanızdan düşmezler Allah yar ve yardımcın olsun

Sen bu kadar yüzü ba§tan mi verdin acaba ?hastayım yatıyorum de bazen , yada bi kursa falan yazıl gününü orda geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…