eşimin ailesi diyemeyeceğim komple sülalesiii çünkü :(((

asla pes etme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
22
8
3
33
ah kızlar ah şu eş tarafı neden böyle olur bilmem :S çok sıkıldım çooookkkk. bir kaynanam varki başa bela. boyna laf sokar yattın kalktın yaptın yapmadın içtin yedin kısacası herşeye..

Son düzenleme:

Çekilecek gibi değilmiş hakkaten sizin de psikolojiniz iyice bozulmuş camı indirmişsiniz iyi daha ciddi birşey olmamış,

en iyisi sizde bir işe girin ayrı bir eve çıkın millet ne borçları ödüyor sizde 20 bini elbirliğiyle ödersiniz.

Sen istedigin kapi pencere indir , O ev kayinvalidenin ve istedigini evine sokar.

Buna malesef sen karisamazsin.. sonucta kadinin kiz kardesi yani tabikide ona inanacak , sen ne kadar hakli olursan ol.
bir ise girsen calismayi denesen , esine destek olursun belkide daha cabuk ayri eve cikarsin..

zor yani, esini seviyosun ama mutsuzsun....
ve sevgide biyere kadar , birgun birbirinizden sogursunuz boyle devam etmez yani...

Eyvahlar olsun guzelim sen cok darlanmissin.
Esin ne diyor durumlara, onun goruslerini falan pek yazmamissin, sessiz kalmayi mi tercih ediyor?
Bak 20bin tl borcumuz var demissin, olmadi ise giriver. Hem esin hem sen calisirsiniz, bankadan kredi cekip bu borcu kapatirsiniz. Aylik kredi borcunu odersiniz, geliriniz gideriniz belli olur.
Ayri evinizide acarsiniz, hayatinizi da surdurursunuz. Esin neden calismiyor? Is mi bulamadi, buldugu isi mi begenmiyor?

Sizinde gecinmeye pek gözünüz yokmus gibi, Aileye laf söylüyorsunuz ama masallah sizde laf tasiyorsunuz... Kapi cam indirmekte cabasi... Biraz rahatsiniz sanki, hani nasil olsa zor durumlarda Kv Kp evlerinin kapisini acmis sizde fazla zorlamiyorsunuz imkanlarinizi... Istedikten sonra is bulunur, ha hayalinizdeki is olmaz ama calismak isteyen calisir, esiniz ve siz birlikte calisirsanizda bi ev gecindirebilirsiniz, millet tek calislarak 6 kisilik ev gecindiriyor, siz ekmek elden su gölden yasadiginiz kv evinde bide onlara laf ediyorsunuz...

20 bin tl için bu eziyet?
kendim bi işe girer evde çocuk bakar dantel oya yapar hatta aç kalırım ama huzurlu olurum..
eşiniz siz o evde kaldığınız sürece..sorumluluk almaz..o iştende çıkar.
biraz dişinizi gösterin..rest çekin..ki eşiniz önce adam olup size bunları yaşatmalarına izin vermesin.

Eve teyze gelip gelmeyecek konusunda karışmaya hakkınız yok kadının evi kız kardeşigelir de gelmez de bu kv ilgilendirir... Camı pencereyi indirmeniz de çok yanlış böyle davranmak yerine çalışıp eşinizin yükünü hafifletip ayrı eve çıkmayı deneyin....
Eğer kv ve ailesi ile konuşma tarzının burada ki anlatıgınız davranışlar gibiyse de kv dert yanmakda haklı... Dogruyacagım felan demek,cam felan yumruklama hiç bir insan evinde istemez... Bir gitmişsiniz geri gelmişsiniz o yüzden biraz da ortama ayak uydurmak gerekir... Haaa bir de bayram günü bu olayı gerçekleştirmeniz çok ilginç... Kv ve kp ters insanlar olsalardı sizi o eve bida almazlardı ılımlı insanlarmış ki o olayın üstüne kabul etmişler.... İlle de ayrı ev istiyorsanız kocanızla sırt sırta verip çalışır çıkarsınız ayrı evinize....

Son düzenleme:
Tek göz bir oda olsun huzurum olsun. Bu kadar basit.

Asıl problem eşinde. Çalışmayı sevmeyen, sürekli iş değiştiren adamla yaşamak zor asıl.
Sizi bu duruma eşiniz düşürüyor. Onun haricinde kv kp teyze ile ilgili ne yapsanız faydasız.
Bu arada sizin çalışmanız şart. Çalışmak istemiyorsanız çekeceksiniz.

çalışma konusu sıkıntılı hala okul var. bu sene gtmicem artık beynim kaldırmıo. birde çalıştığımda kaynanam sürekli elimden parayı alıyor altın yapıp diğer oğluna saklıyor vermeyincede problem çıkartıyor. eşimin parasınıda alıo zaten 200 falan eksik söylüyoruzda elimize kalan para o oluyo. yoksa harçlık bile bırakmıo elimizde bende dedim artık çalışmıycam çalışıyorum kazanıyorum borcumu ödeyemiyorum hoppp kaynıma gidio paralar...
Çalışıyor musunuz?

4 senelik evliyim ilk defa kapı cam indirdim. inanır kardeşine inansında birazda korusun. her defasında çekemiyorum o kardeşini ne oros....luğum kaldı ne kahp.... liğim ağzıda bozuk. adi yüzleşmeyede gelmio kayınpeder varken. bıktım artık

eşimdeki bahtsızlık bitirio beni. hangi işe girse hep bi problem çıktı... dış cphe kaplamaya girdi inşaattan düştü işe gidemedi.. bidahada iskeleye çıkamadı. üretime girdi parmak gitti.. bir iki iş yerine girdi kaynak falan yapmaya iş yeri parayı vermedi bir diğeri sigortayı ödemedi. kartonpier işine girdi 8 ay güzel gitti sonra işler bozuldu dükkanı kapadılar. aslında çalışmayı seviyoda bahtsız hep bi şey çıktı 4 senedir bi tutunamadı.herkes artık alaya alıp onu zengin kız fakir oğlan dizisindeki nurhan gibi... kayınpederin arabasına biner bozulur. ışıklarda dururken araba gelir çarpar hopppp gene eşime biton laf...
Eşin ne diyo bu durumlara eşin ?
eşimin yanında gerçekleştiği için çoğu olay eşimde teyzesinle konuşmuo sildi attı onu. benim karıma okdar laf söyleyemez dio koruo

aynı evde iken elinizden parayı alması normal..çünkü ona gebesiniz.
yahu ben bekar halimle 15 bin tl borcum var 1.500 tl maaş ile ödüyorumda..siz iki kişi hertürlü ödersiniz 20yi.
o evden çıkmadıkça çok üzülürsünüz..akraba yüzünden boşanmak ne demekmmiş..tam tersi kenetlenin..çatlasınlar.
ama kusura bakmayında eşiniz rahatlığa alışmış..sorumluluk alamıyor..
20 bin az bi borç değil evet ama ödenmeyecek bi parada değil..
hiçbirşey yapamıyorsanz evde çocuk bakın kv eline bakmayın.

Aynen öyle, kvdeyi bilmem fakat konu sahibi banada cok fazla rahat bir tipe benziyor, hatta birazda sinsi. Ne demek iki kardesin arasina girmek? Bayram olmus insan bacisini yanina gitmeyecekmi?

Yani madem aileden sikayetcisin git is bul calis, esin ile beraber! Buda yok, gitmisler kredi kart ile ekmek elden su gölden gibi yasadilar, eh ondan sonra yok efem kirayi ödiyemiyoruz hoooop kv'denin evine ve yetmezmis gibi bide kv'denin düzenine karismak...

Zavalli kv'de o'da oglunun mutlulugu icin böyle katlaniyor, gercekten günümüzce kv'delerin iside zor anacim

Elinizde ki parayi alip kaynina yapmak nedir ya hu ?!?!!
Esinle konuş yeni bir ise gir asgari ücretlere olsa calis 1 sene birikim yqp CIK kurtul.

eşimi ikna etmeye çalışıyorum ayrı ev için. çıkalım çalışırım okul falan umrumda değil diyorum. şimdi işte kartonpierden yeni çıktı dükkan battı. iş arıo ptesi bi yer gel başla demiş. tanıdıklardan biri bulmuş işi. bakalım ptesiyi bekliyorum. iskele olursa gitmem dio daha önce iskeleden düştü kaburgalar çatladı falan bi işe girsinde salı falan başlıcam gene çıkalım ayrı eve demeye. oda sıkıntıda para yok borç çok bide bu sülale oofff oofff adamda kafayı yedi. :S bakalım ptesi nolcak

oncelikle Rabbim sabir versin ve hakkinizda hayirlisi olsun ama bana sorarsan yuvan icin esin icin sabret derim ille usanicaklar senle ugrasmaktan inan bosanmak cok zor

Bana boyle hakaret eden birini yuzlestirmem kimseyle basarim tokati istedigi kadar buyuk olsun.
Terbiyesiz kadin yaa.

kardeş arasına girmek değil niyetim. ancak o kardeşin bana etmedği hakaret kalmadı. okuduysan grmüşsündür. senin eşinin teyzesi sana orsp khp tarzı şeyler söylese napardın??? bi ip askılı tşört giydim die söylendi bu laflar. kredi kartından ekmek elden su gölden yaşamadık maleseffff... tüp bebek yaptırdık 3 kere tutmadı yaklaşık 25 bin ona gitti hem krediler hem kira hem okuyorumda yetmedi yetmedi.eşim iskeleden düştü kaburgaları çatladı o dönem çalışamadı borç kira derken ödeyemedik mecbur taşındık. oku yazılanları sonra ona göre cvp at.
Elinizde ki parayi alip kaynina yapmak nedir ya hu ?!?!!
Esinle konuş yeni bir ise gir asgari ücretlere olsa calis 1 sene birikim yqp CIK kurtul.
işte konuştumda bir sene birikim yapamayız ki birikim yapamıyoruz.kaynana alıyor. eşim bi işe girsin çıkıcam artık napayım

oflamayın dua edin bol bol..ve eşinize sürekli ben sana güveniyorum..birlikte başarırız yanındayım duygusunu verin.
elbette bi erkek için işsizlik eşine ailesine mahcup olmak kolay değil..ama oda bu psikolojiden çıksın..yardımcı olun ona.
Allahın nice nimeti nice kapısı var..pes etmesin.bi iş kazası geçirdi diye yine aynısı olacak diye birşeyde yok..görüyorsunuz 301 madencimiz hayatını kaybetti ama kalanlar yine madende...çünkü eve aş lazım..iş lazım.
eşiniz için ayetel kürsi okuyun sürekli..koruyacaktır onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…