Eşimin ailesi eltiyi şikayet ediyor

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar geçen elitimle ilgili konu açmıştım biraz problemli birisidir kendisi.Her neyse bayramda çalışıyordu 1. gün gittik yoktu evde şükür sorun çıkmadı.
Ama asıl sorun şu kv eşimi arayıp eltiyi şikayet ediyor.Yok bayramda da çalışıyor izin almıyor diye.Eltim özel bir sektorde çok az maaşla 850 gibi çalışan biri.Eşime diyor ki abin aradı yengene eve gelme dedi vs.
Eşim de sinirleniyor beraber yaşıyorlar kv ile biz de onlara yakın oturuyoruz.Eşime her zaman sen karışma diyorum.Eşim de bana yengem beni ilgilendirmese de annem ilgilendiriyor diyor. ,
Şimdi ben bir şey demedim ama müdahale etmesini istemiyorum.Kv doldurur eşimi eşim patlarsa bu sefer biliyorum hepsi bir olur eşimi suçlarlar, eltiyi tutarlar.Eşime zaten değer verip sözünü dinlemezler ama iş şikayete gelince eşime derler.
Nasıl davranmalıyım.Eşim anlamıyor nasıl göstermeliyim ne demeliyim fikirlerinize ihrtiyacım var teşekkür ederim.Not:Eşim ne zaman kv yanına gitse illa ki elti şikayet edilir.Bne sessiz kalırım genelde.Ama dediğim gibi bir taraftan da elti tutulur sebep olarak da aynı evde yaşıyoruz denir.Korkuyorum büyük bir kavaga çıkar diye.

Eşinize neden şikayet ediyor kocası yok mu eltinin eşiniz polis mi aile bekçisi mi ayrıca izin alamamışsa çalışsın kimse mecbur olmasa o paraya çalışmaz

Karismayin esinizde karismasin onlar iyi olur siz kötü olursunuz hem kV ne gelinin bayramda calismasindan

Benim kocamin erkek kardesi calismamdan oturu bana laf soyleyecek oyle mi?

Yurek yemis olmasi lazim o kadar diyim

Bu ne cahil cesaretidir kv ninki de esinizin ki de ? Eltinize laf ederlerse insallah hadlarini bildirir eltiniz , herkes yerini bilse size de acacak konu olmaz

Aynı evde yaşıyolarsa ve ev kv ise kimse kimseye had bildirmez

Sen sakın yorum yapma.Görme duyma bilme.Kocanda öyle.Kaynanaya ne gelin ne güzel calisiyor iste.Arada siz kalirsiniz lafi soyleyen adini anan kötü olur bu durumlarda.birak gelin kaynana halletsin aralarnda.

Şöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.
Kv de eşime dert yanıyor hastayım işte izin bile almıyor iş var diye kaçıyor ,bu arada 2 çocuguna da kv bakıyor.O yüzden aslında çocuklardan yoruldum vs diyor.

Ekonomik açıdan katkı sağlıyorsa tepelerine bile çıkar bence kayınvalidesinin eltisinin yüzüne bir şey diyememesi ondandır belki de.
Yok canım öyle değil faturalarını bile kp öder eve katkıları yok.Bence sadece eşimi dolduruyor aslında madem rahatsız çalışma desin.Ya da çocuklarına bak krese ver desin.

Insallah disli bir hatundur , zaten kv arkasindan konustuguna gore yuzune soyleyrmiyor olabilir
Dişli de ne demek fena hem de mahalle karısı gibi kavga eder susturamazsın ondan da diyorum ya.Kv susyor sanırım topğu eşime atmaya calışıyor.

Cocuk varsa ortada ve kv bayramda da bakmak zorundaysa hakli kv niz ama esinizi yine de ilgilendirmiyor konu
Kv nizin kabul etmemesi gerekiyordu o zaman bayramda cocuklara bakmayi , kayniniz baksaymis cocuklara onun eli armit mu topluyor?

Dişli de ne demek fena hem de mahalle karısı gibi kavga eder susturamazsın ondan da diyorum ya.Kv susyor sanırım topğu eşime atmaya calışıyor.
Esinizin kesinlikle aralarina girmemesi lazim
Kv kayninizla ve eltinizle kendi cozsun priblemini

Sen sakın yorum yapma.Görme duyma bilme.Kocanda öyle.Kaynanaya ne gelin ne güzel calisiyor iste.Arada siz kalirsiniz lafi soyleyen adini anan kötü olur bu durumlarda.birak gelin kaynana halletsin aralarnda.
Aynen canım ben de öyle yapıyorum ama nerdeyse 3 yıldır eşimi dolduruyor.önune geçemeyecegim gibi geliyor artık.Ben diyorum seni ilgilendirmez kocası var başında.

Yok canım öyle değil faturalarını bile kp öder eve katkıları yok.Bence sadece eşimi dolduruyor aslında madem rahatsız çalışma desin.Ya da çocuklarına bak krese ver desin.

Onların hane içini ilgilendiren bir durum, eşinizin karışması çok saçma işte. Kv'niz kendi söyleyemiyor kötü olmak istemiyor, sizin eşinizi dolduruyor dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…