Benim kocamin erkek kardesi calismamdan oturu bana laf soyleyecek oyle mi?
Yurek yemis olmasi lazim o kadar diyim
Bu ne cahil cesaretidir kv ninki de esinizin ki de ? Eltinize laf ederlerse insallah hadlarini bildirir eltiniz , herkes yerini bilse size de acacak konu olmaz
Ayni evde yasasalar bile kimse kimsenin calismasina karisamazAynı evde yaşıyolarsa ve ev kv ise kimse kimseye had bildirmez
Tabiki karışamaz ama gelin yine de kavga çıkarmaz çok sesini çıkaramaz kendini savunamaz el mahkumAyni evde yasasalar bile kimse kimsenin calismasina karisamaz
Tabiki karışamaz ama gelin yine de kavga çıkarmaz çok sesini çıkaramaz kendini savunamaz el mahkum
Şöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.Benim kocamin erkek kardesi calismamdan oturu bana laf soyleyecek oyle mi?
Yurek yemis olmasi lazim o kadar diyim
Bu ne cahil cesaretidir kv ninki de esinizin ki de ? Eltinize laf ederlerse insallah hadlarini bildirir eltiniz , herkes yerini bilse size de acacak konu olmaz
Insallah disli bir hatundur , zaten kv arkasindan konustuguna gore yuzune soyleyrmiyor olabilirTabiki karışamaz ama gelin yine de kavga çıkarmaz çok sesini çıkaramaz kendini savunamaz el mahkum
Yok canım öyle değil faturalarını bile kp öder eve katkıları yok.Bence sadece eşimi dolduruyor aslında madem rahatsız çalışma desin.Ya da çocuklarına bak krese ver desin.Ekonomik açıdan katkı sağlıyorsa tepelerine bile çıkar bencekayınvalidesinin eltisinin yüzüne bir şey diyememesi ondandır belki de.
Dişli de ne demek fena hem de mahalle karısı gibi kavga eder susturamazsın ondan da diyorum ya.Kv susyor sanırım topğu eşime atmaya calışıyor.Insallah disli bir hatundur , zaten kv arkasindan konustuguna gore yuzune soyleyrmiyor olabilir
Cocuk varsa ortada ve kv bayramda da bakmak zorundaysa hakli kv niz ama esinizi yine de ilgilendirmiyor konuŞöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.
Kv de eşime dert yanıyor hastayım işte izin bile almıyor iş var diye kaçıyor ,bu arada 2 çocuguna da kv bakıyor.O yüzden aslında çocuklardan yoruldum vs diyor.
Esinizin kesinlikle aralarina girmemesi lazimDişli de ne demek fena hem de mahalle karısı gibi kavga eder susturamazsın ondan da diyorum ya.Kv susyor sanırım topğu eşime atmaya calışıyor.
Aynen canım ben de öyle yapıyorum ama nerdeyse 3 yıldır eşimi dolduruyor.önune geçemeyecegim gibi geliyor artık.Ben diyorum seni ilgilendirmez kocası var başında.Sen sakın yorum yapma.Görme duyma bilme.Kocanda öyle.Kaynanaya ne gelin ne güzel calisiyor iste.Arada siz kalirsiniz lafi soyleyen adini anan kötü olur bu durumlarda.birak gelin kaynana halletsin aralarnda.
Yok canım öyle değil faturalarını bile kp öder eve katkıları yok.Bence sadece eşimi dolduruyor aslında madem rahatsız çalışma desin.Ya da çocuklarına bak krese ver desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?