Şöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.
Kv de eşime dert yanıyor hastayım işte izin bile almıyor iş var diye kaçıyor ,bu arada 2 çocuguna da kv bakıyor.O yüzden aslında çocuklardan yoruldum vs diyor.
Yok canım kv ile aram iyi degil resmiyim ben zaten gözünde iyi gelin olamadım bundan sonrada olmak istemiyorum.Onun tam aksine saygıda kusur etmedim hizmet felan ederim ama öyleleri değerli olmuyor.Nedense başları sıkıştıgında ben ileride bakarmışım gibi laflar ediyor.Saglamken yüzümüze bakmazlar yaşlılıkta neden medet umulur anlamıyorum zaten.Ben de yogurdun kaymagını kim yiyiorsa o baksın diyorum eşime.
Şöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.
Kv de eşime dert yanıyor hastayım işte izin bile almıyor iş var diye kaçıyor ,bu arada 2 çocuguna da kv bakıyor.O yüzden aslında çocuklardan yoruldum vs diyor.