Eşimin ailesi eltiyi şikayet ediyor

Kayınvalide de amma sinsi. Kendisi söyleyemiyor, çekiniyor herhalde eltiden. Aynı evde yaşamayan eşinizi doldurarak ona söylettirecek, kendisi de melek gözükecek sanki dışarıdan başkaları da böyle görüyor, böyle düşünüyormuş gibi davranacak. Pes vallahi.

Eltinize cok uzuldum(diger problemlerini bilmiyorum)ama hem bayram seyran demeden azicik paraya calisacak hem kaynanayla ayni evde oturup hizmet gorecek(bayramda calisip hizmet etmedi diyedir butun dert dava)hem de calisti diye esi eve gelme diyecek.esle kalsa iyi bir de kaynanadan kayina kadar azar isitecek.esim calisiyorum diye beni azarlayip eve gelme diyecek ha.oyle bir bildiririmki haddini akli sadar.kaldi ki kaynanamla kaynim karisacak

Eşinize ne...!!! Nefret ederim böyle karışanlardan .

Bence bırak alsın eşin dersini. Bin nasihat bir musibetten iyidir, yapsın da görsün boşver. Sen bişey desen en kötü sen olursun hiç bulaşma

Ben zaten karşşıyım ki kötü de olsa calıştıgı naptıgı beni ilgilendirmez.Kv sundan dertli elti çalışıyor yaklasık 12 yıldır beraberler.bu süre içinde çocuklarının temel ihtiyacı da dahil evin ihtiyacı da dahil faturalar felan kesinlikle karışmaz kp alır yapar.Ymeke çocuk bakmak ev işi ütülerine kadar da kv yapıyor.60 yaşında bu arada.
Kv de buna da kızıyor çalışıyor ama hiç bir katkısı yok.Üstelik çocukları krese de vermiyor benim üzerimde hastayım felan diyor.
Maddi yöncen dediği mesela evde de gelince cocuklarınla ilgilenmez,yemek bilmiyorum der yapmaz vs.Eşim de bunları bildigi için çalışıyorsa çocuklarına baksın bari diyerek kızıyor annemi yoruyor diyor.

Eltimin kadrolu işi vardı orası kapandı sigortası yatıyor.Şu an açılacak bekleme süresindeler.Kv dedi madem açılacak evde otur biraz çocuklarınla ilgilen anneye hasretler.Bu evde kalmak istemiyordu sürekli kavga çıkarıyor ,çocuklarınla ilgilenmek istemiyor.
Gitmiş az maaslada olsa iş bulmuş, evden kaçmak için maddi olarak değil.Zaten eşi de çalışıyor.Daha iyi maasla çalışsa belki de kimse ses etmeyecek, aldıgı maas krese bile yetmez boşa çalıştıgını düşünüyorlar.Zaten sigortası yatıyor.Kv nin kızı geldigi için bir de onun 2 çocugu var evde 4 çocuk misafir derken kv bunalıyor bayramda bilerek izin almıyor misafir var ev kalabalık diye bir nevi kaçıyor.
Çünkü iş yerindeki patronlar arkadaşları,biliyorlar izin istese vereceklerini.Her ne olursa olsun bunları kv eşime anlatıyor o da annesine üzülüyor ,elti beni ilgilendirmese de annem ilgilendirir,yazık kadına hasta , hiç yardımcı olmuyorsa annemi bize getirecem diyor.
Oh dertsiz başıma benim de dert oluyor.

kaynanan çok rahatsızsa evlerinden çıkarsın onları
Sizi araya sokmasin suratına söylesin
Ayrıca bir sürü insan var bayramda çalışmak zorunda olan hatta özellikle mesaisi oluyor diye bayram da çalışmak isteyen var
Kaynanan gelin yokken bayramları ne yapıyordu

Kısacası kocanız karışmasın herkes birbiriyle iyi olur sonra kötü olan esin olur

Madem kaynanan çok rahatsız iple bağlı değiller ya çıkarsın evinden
Bence eltin de evden çıkmak için yapıyor bunları para verse çocuklarına kendi baksa bir de ev işi yapsa ömür boyu çıkamayacak
Böyle belki bikar ve bırakırlar beni diye düşünüyordur

Eltim ev yaptırıyor tamamlanmış hatta ,ufak tefek rotuşlar var, oturulmayacak gibi değil kv min üst katına.Kv zaten gidin diyor taşının diyor.Kp de öyle.Çocuklarına normal bir anne zaten bakmak zorunda değil mi.Bence rahatlıktan vazgeçmek istemiyor.Ayrı eve çıkınca iş yemek çocuk kendisine kalacak sonuçta.O yüzden inatla gitmedikleri için eşim de kızıyor.

Kız sülalem nickli bacım ne çektinnn be

Eşiniz dolduruşa gelip erkek kardeşinin karısına nasıl çıkışabiliyor ya ne hakla! Benimki olsa en fazla sessiz sessiz dinler, hiç müdehale etmez. Çok şaşırdım valla. Eltiyi biri uyacaksa kendi eşi uyarsın sizinkine ne?!

Sen bu konuya dahil olma onların söylediği unutulur senin söylediğin unutulmaz sen sadece eşine şunu şöyle eğer ki o evde senin kızın kaynana ile yaşasaydı kime hak verirdin veya vermezdin diyin ve kenara çekilin

Zaten eltim bana da bir kaç yanlışı oldu haklıyken bile aşagılayıcı laflaf söyledi.Oraya gittigimizde kendisi de o evde yaşadıgı için beni istemedi sürekli kavga çıkardı eşim de seslenemedi o zamanlar bne de kızmıştım sen beni savunmazsan daha çok olur bu demiştim.Bir de annesi doldurunca içinde birikti sanırım.Ben karışmasını istemiyorum.Ha kaynım da zamanında ona neyse bana bayagı bir saydırmıştı haksız oldugu halde, kendimiz çalışıp aldıgımız maasın hesabını dahi sormuştu.Ben de o zamanlar eşime dedim onu ne ilgilendiri diye.Bi karışık aile.

Yahu benim kayınvalidem kayınpederim bile uyarmaz ne demek koca kadını kaynı uyaracak. Eltinin kocası da salak herhalde ağzını açıp bir şey diyemiyor.

Valla ailede herkes hadsiz eltinin kocası da sizi uyardı demek, şaşırmış hepsi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…