Evet bu da olabilir o zaman çenesini de tutacak şikayet etmeyecekEkonomik açıdan katkı sağlıyorsa tepelerine bile çıkar bencekayınvalidesinin eltisinin yüzüne bir şey diyememesi ondandır belki de.
Çok doğru yazmışsın canımO şikayet edilen elti en kıymetlidir. Genelde öyle olur, şikayet ederler ama yüze gelince prenses muamelesi yaparlar.
Eşiniz de dinlemek istemiyorum desin çekilsin kenara. Demekki müdahil olmak istiyor.
Eşinize ne...!!! Nefret ederim böyle karışanlardan .Merhaba hanımlar geçen elitimle ilgili konu açmıştım biraz problemli birisidir kendisi.Her neyse bayramda çalışıyordu 1. gün gittik yoktu evde şükür sorun çıkmadı.
Ama asıl sorun şu kv eşimi arayıp eltiyi şikayet ediyor.Yok bayramda da çalışıyor izin almıyor diye.Eltim özel bir sektorde çok az maaşla 850 gibi çalışan biri.Eşime diyor ki abin aradı yengene eve gelme dedi vs.
Eşim de sinirleniyor beraber yaşıyorlar kv ile biz de onlara yakın oturuyoruz.Eşime her zaman sen karışma diyorum.Eşim de bana yengem beni ilgilendirmese de annem ilgilendiriyor diyor. ,
Şimdi ben bir şey demedim ama müdahale etmesini istemiyorum.Kv doldurur eşimi eşim patlarsa bu sefer biliyorum hepsi bir olur eşimi suçlarlar, eltiyi tutarlar.Eşime zaten değer verip sözünü dinlemezler ama iş şikayete gelince eşime derler.
Nasıl davranmalıyım.Eşim anlamıyor nasıl göstermeliyim ne demeliyim fikirlerinize ihrtiyacım var teşekkür ederim.Not:Eşim ne zaman kv yanına gitse illa ki elti şikayet edilir.Bne sessiz kalırım genelde.Ama dediğim gibi bir taraftan da elti tutulur sebep olarak da aynı evde yaşıyoruz denir.Korkuyorum büyük bir kavaga çıkar diye.
Merhaba hanımlar geçen elitimle ilgili konu açmıştım biraz problemli birisidir kendisi.Her neyse bayramda çalışıyordu 1. gün gittik yoktu evde şükür sorun çıkmadı.
Ama asıl sorun şu kv eşimi arayıp eltiyi şikayet ediyor.Yok bayramda da çalışıyor izin almıyor diye.Eltim özel bir sektorde çok az maaşla 850 gibi çalışan biri.Eşime diyor ki abin aradı yengene eve gelme dedi vs.
Eşim de sinirleniyor beraber yaşıyorlar kv ile biz de onlara yakın oturuyoruz.Eşime her zaman sen karışma diyorum.Eşim de bana yengem beni ilgilendirmese de annem ilgilendiriyor diyor. ,
Şimdi ben bir şey demedim ama müdahale etmesini istemiyorum.Kv doldurur eşimi eşim patlarsa bu sefer biliyorum hepsi bir olur eşimi suçlarlar, eltiyi tutarlar.Eşime zaten değer verip sözünü dinlemezler ama iş şikayete gelince eşime derler.
Nasıl davranmalıyım.Eşim anlamıyor nasıl göstermeliyim ne demeliyim fikirlerinize ihrtiyacım var teşekkür ederim.Not:Eşim ne zaman kv yanına gitse illa ki elti şikayet edilir.Bne sessiz kalırım genelde.Ama dediğim gibi bir taraftan da elti tutulur sebep olarak da aynı evde yaşıyoruz denir.Korkuyorum büyük bir kavaga çıkar diye.
Aynı evde yaşıyolarsa ve ev kv ise kimse kimseye had bildirmez
Sanırım dejavu yaşıyorsunuz.Günaşırı konu mu açıyosunuz, ben mi dejavu yaşıyorum?
Ben zaten karşşıyım ki kötü de olsa calıştıgı naptıgı beni ilgilendirmez.Kv sundan dertli elti çalışıyor yaklasık 12 yıldır beraberler.bu süre içinde çocuklarının temel ihtiyacı da dahil evin ihtiyacı da dahil faturalar felan kesinlikle karışmaz kp alır yapar.Ymeke çocuk bakmak ev işi ütülerine kadar da kv yapıyor.60 yaşında bu arada.Niye çalışıyorum eve para veriyorum üstüne de çalıştığım için kaynıma şikayet ediliyorum
Kv de kayın da boyunun ölçüsünü alır oturur
Sanki kadın gezmeye gitmiş ki isterse gezmeye de gider köle mi bu
Eltimin kadrolu işi vardı orası kapandı sigortası yatıyor.Şu an açılacak bekleme süresindeler.Kv dedi madem açılacak evde otur biraz çocuklarınla ilgilen anneye hasretler.Bu evde kalmak istemiyordu sürekli kavga çıkarıyor ,çocuklarınla ilgilenmek istemiyor.Eltinize cok uzuldum(diger problemlerini bilmiyorum)ama hem bayram seyran demeden azicik paraya calisacak hem kaynanayla ayni evde oturup hizmet gorecek(bayramda calisip hizmet etmedi diyedir butun dert dava)hem de calisti diye esi eve gelme diyecek.esle kalsa iyi bir de kaynanadan kayina kadar azar isitecek.esim calisiyorum diye beni azarlayip eve gelme diyecek ha.oyle bir bildiririmki haddini akli sadar.kaldi ki kaynanamla kaynim karisacak
kaynanan çok rahatsızsa evlerinden çıkarsın onlarıŞöyle söyleyeyim beraber yaşıyorlar eşimi ilgilendirmez diyorum ki kocası var başında seni ilgilendirmez.Amma diyor ki benim annem yoruluyor rahatsız ve o işyerinde eşim de çalıştı izin vermemelri imkansız diyor.
Kv de eşime dert yanıyor hastayım işte izin bile almıyor iş var diye kaçıyor ,bu arada 2 çocuguna da kv bakıyor.O yüzden aslında çocuklardan yoruldum vs diyor.
Madem kaynanan çok rahatsız iple bağlı değiller ya çıkarsın evindenEltimin kadrolu işi vardı orası kapandı sigortası yatıyor.Şu an açılacak bekleme süresindeler.Kv dedi madem açılacak evde otur biraz çocuklarınla ilgilen anneye hasretler.Bu evde kalmak istemiyordu sürekli kavga çıkarıyor ,çocuklarınla ilgilenmek istemiyor.
Gitmiş az maaslada olsa iş bulmuş, evden kaçmak için maddi olarak değil.Zaten eşi de çalışıyor.Daha iyi maasla çalışsa belki de kimse ses etmeyecek, aldıgı maas krese bile yetmez boşa çalıştıgını düşünüyorlar.Zaten sigortası yatıyor.Kv nin kızı geldigi için bir de onun 2 çocugu var evde 4 çocuk misafir derken kv bunalıyor bayramda bilerek izin almıyor misafir var ev kalabalık diye bir nevi kaçıyor.
Çünkü iş yerindeki patronlar arkadaşları,biliyorlar izin istese vereceklerini.Her ne olursa olsun bunları kv eşime anlatıyor o da annesine üzülüyor ,elti beni ilgilendirmese de annem ilgilendirir,yazık kadına hasta , hiç yardımcı olmuyorsa annemi bize getirecem diyor.
Oh dertsiz başıma benim de dert oluyor.
Madem kaynanan çok rahatsız iple bağlı değiller ya çıkarsın evinden
Bence eltin de evden çıkmak için yapıyor bunları para verse çocuklarına kendi baksa bir de ev işi yapsa ömür boyu çıkamayacak
Böyle belki bikar ve bırakırlar beni diye düşünüyordur
Merhaba hanımlar geçen elitimle ilgili konu açmıştım biraz problemli birisidir kendisi.Her neyse bayramda çalışıyordu 1. gün gittik yoktu evde şükür sorun çıkmadı.
Zaten eltim bana da bir kaç yanlışı oldu haklıyken bile aşagılayıcı laflaf söyledi.Oraya gittigimizde kendisi de o evde yaşadıgı için beni istemedi sürekli kavga çıkardı eşim de seslenemedi o zamanlar bne de kızmıştım sen beni savunmazsan daha çok olur bu demiştim.Bir de annesi doldurunca içinde birikti sanırım.Ben karışmasını istemiyorum.Ha kaynım da zamanında ona neyse bana bayagı bir saydırmıştı haksız oldugu halde, kendimiz çalışıp aldıgımız maasın hesabını dahi sormuştu.Ben de o zamanlar eşime dedim onu ne ilgilendiri diye.Bi karışık aile.Eşiniz dolduruşa gelip erkek kardeşinin karısına nasıl çıkışabiliyor ya ne hakla! Benimki olsa en fazla sessiz sessiz dinler, hiç müdehale etmez. Çok şaşırdım valla. Etliyi biri uyacaksa kendi eşi uyarsın sizinkine ne?!
Zaten eltim bana da bir kaç yanlışı oldu haklıyken bile aşagılayıcı laflaf söyledi.Oraya gittigimizde kendisi de o evde yaşadıgı için beni istemedi sürekli kavga çıkardı eşim de seslenemedi o zamanlar bne de kızmıştım sen beni savunmazsan daha çok olur bu demiştim.Bir de annesi doldurunca içinde birikti sanırım.Ben karışmasını istemiyorum.Ha kaynım da zamanında ona neyse bana bayagı bir saydırmıştı haksız oldugu halde, kendimiz çalışıp aldıgımız maasın hesabını dahi sormuştu.Ben de o zamanlar eşime dedim onu ne ilgilendiri diye.Bi karışık aile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?