Eşimin ailesi en büyük sorunum

Of bu aileler biktirmakta ustlerine yok!

Bence adım adım gitmelisin.Sen eşine önce bir sınır koy. Seni pek dinlemiyor gibi. Evde hep eşinin dediği oluyorsa en ufak şey de bağırıyordur.(benimki de öyle çünkü hatta babam da öyle) Biraz da senin ağırlığın olsun. Sonra ikinci adım bu konuda kendini dinletmeye çalış eşine.Sonra eşin ailesine sınır koyabilir. Sen de eşini işle kayınvaliden gibi. Kaynanana onlara güleryüzlü davran ama sakın sen arama çağırmadıkça gitme. Talep hep onlardan gelsin.

Nasıl davranırım? Gördüğümde soğuk davranırım, evime çok az kabul ederim bahane sunarım, evlerine nadiren giderim. Çok az görüşürüm. İşime karıştırtmam. Bu şekilde davranırım. Full mesafe.

He he mesafe en iyi hiç evinize almayin .
Tamam anladik tatile gelmek istemeleri olmamiş.Ama yani birbirinize destek olan yarin bir gün cocuklariniz kalabslik ailede büyümesi nesi kötü?

Yarin birgün konu acarsiniz kayinvalidem çocuğuma bakmak istemiyor ,çalişmama engel oluyor diye

Eşinizde sizin silenize öyle davranirsa?
Benim ailem konudaki gibi bir davranış sergilerse haklı. Farkındaysanız konuda oğulları yokken geline her türlü laf sokmayı ezmeyi vs yapıyorlar, enayi miyiz tabi ki öyle insanlardan uzak durucaz. Naparlarsa yapsınlar başımızın tacı diycek halimiz yok. Herkes haddini yerini bilicek.

Tövbe ya ne biçim aileler var. Bu erkekleri de anlamıyorum ana kuzusu olmayı bırakıp kendi evliliğinde ki yuvayı, sorumluluğu ne zaman fark edecekler acaba? Herkes anne babasını sever ilgilenmek ister tatile gitsin ister ama bunların yeri ve zamanı vardır. Sınırı vardır. Ben de anneme düşkünüm seviyorum çünkü ondan başka kimsem yok ama bi gün bile beni de götürün demez ki ben zaten gerekirse onunla ayrı giderim gezdiririm. Bunu düşünebilecek kapasite erkeklerde nerede? :) İzin vermeyin tabi ki hayır madem evladınızı evleneceği kişiyle başbaşa bırakmak istemiyorsunuz evlenmesine de izin vermeyin olay kökten çözülsün :)

Çözüldü mü tatil işi? Konuştu mu eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…