selam kızlar söyle anlatmaya başlayayım size.ben 9 aylık evliyim..kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz.
düğün hazırlıkları zamanında bize herşeyi aldırdılar yani aldırdılar derken ben neyi nasıl istiyorsan hep böyle yapıldı.
zaten kayınpederimde beni istemeye geldiklerinde söylemişti herşey kızımızın istediği gibi olacak diye.bende seviniyorum tabi.
neyse biz kız tarafı olarak herşeyin en iyisini en güzelini yaptık üstelik ben çalıştığım için evlendiğimde hiç borç bırakmadım
babacımda sağolsun yatak odasını falan hep nakit alıp bize birşey bırakmadı.ama eşimin ailesi herşeyi bize aldırdırlar ama hiçbir
şeyi ödemediler.hepsini taksitli yaptık.
9 aydır mobilya borcunu ödüyoruz ayda 600 tl elimizden çıkıyor.allaha şükür ödüyoruz ama tabi nede olsa insan zorlanıyor.
neyse dedim ağzımı açmadım mobilya borcu dedim evimiz kira değil dedim sustum.sadece halı ve perdeleri aldı kayınvalidem.
bundan 1.5 ay önce öğrendim ki halı borcunu ödememiş bize bırakmış hadi kalan 500 tl halı borcunu kapattık

asıl bombo şu geçen cumartesi günüde öğrendim ki perde borcunuda ödememiş hiç tam 950 tl borç yapmış perdecide
istiyor borcunu

:tabi kim ödeyecek yine biz..evde çıngar çıkardım eşimle çok büyük tartışmalar yaptık.benim ailem nasıl üzerine düşeni
yaptıysa seninkişlerde yapacak dedim.haaa şunuda unutmayayım durumları çok kötü değil kayınvalidemlerin hiçbirşeyden eksik kalmazlar
istedikleri zaman her yere nasıl paralar bulurlar ama bize yok. çalıştığım için yemeği kayınvalidemde yiyorduk tabiki yanlış anlamayın
evin alışverişini yapıyoruz bedavaya getirmiyoruz yani.bu olaydan dolayı yemeğimizi ayırdık 4 gündür eşim olmadan asla aşağıya inmiyorum
mesafemi koydum birde allahım biz ne yaptık ona neden bize tavırlı diyorlarmış gelde kafayı yeme..ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum ama içim daralıyor kızlar herşeyi bize yaptırdılar birde heryerde düğün yaptık diyorlar.takı bile takmadılar nerdeyse bir kuru sete gittim 1 tane bilezik bile yapmadılar
düşündükçe kafayı yicem ben ne yapıcam bunlarla

biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim kızlar kusura bakmayın