• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile sorunlarrr

Ammaaan boşverrr haklı olanda sizmişsiniz takma kafana bir sıkıntı çıkmaz

görümcem yok dıye sevınme hepımız sana gorumceyız dıyen kuzenlerı var esımın
ve gercekden ellerınden gelenı yaptılar sagolsunlar
bız gorusmeyı kestık bayramda cenazede dugunde karsılasıyoruz bıyerlerde hıcbısey olmamıs gıbı davranıyorum onlar bana bakıp fıs fıs konusuyorlar :KK70:
kafaya takmıyorum eşime yuvama hayatıma bakıyorum
sende ancak oyle yapabılırsın , kapını kapattınmı hepsı dısarda kalıyor sonucta

eşin onlarla görüşmüyormusun diye tepki gösteriyormu? benimki bana hak veriyor ama arada bir esiyor senin yüzünden görüşmüyoruz diye beni suçlu çıkarıp kızıyorda

ben kapımı kapatıyorumda bi türlü kurtulamıyorum

eşin onlarla görüşmüyormusun diye tepki gösteriyormu? benimki bana hak veriyor ama arada bir esiyor senin yüzünden görüşmüyoruz diye beni suçlu çıkarıp kızıyorda

ben esıme onlar aılen mesafelı olalım ama yıne goruselım dedıgımde;
benı sevselerdı huzurumu kacırmaya calısmazlardı senle degıl baskasıyla evlı olsam yıne aynı seyı yapcaklar bellı dedı...

karısını suclayan erkeklerı cıdden anlamıyorum bı kadın durduk yere nıye herkesden uzak olmak ıstesın yahu enteresanlar

benı sevselerdı huzurumu kacırmaya calısmazlardı senle degıl baskasıyla evlı olsam yıne aynı seyı yapcaklar bellı dedı...

karısını suclayan erkeklerı cıdden anlamıyorum bı kadın durduk yere nıye herkesden uzak olmak ıstesın yahu enteresanlar

bende anlayamıyorum eşimi. saplantılı bir biçimde aile aşkı var içinde. her konuda onlar haklı. bana hak verse bile aradan aylar geçip o konuyu açıp beni suçluyor.eşinizi takdir ettim. böyle düşünmesinde sizin etkiniz varmı. içinden gelen bir duruş mu.

yani bazı erkekler böyleyken benimki neden böyle acaba?

bende anlayamıyorum eşimi. saplantılı bir biçimde aile aşkı var içinde. her konuda onlar haklı. bana hak verse bile aradan aylar geçip o konuyu açıp beni suçluyor.eşinizi takdir ettim. böyle düşünmesinde sizin etkiniz varmı. içinden gelen bir duruş mu.

yani bazı erkekler böyleyken benimki neden böyle acaba?

eşim benım ne kadar sabırlı oldugumu cok ıyı bılır
ısrarla guleryuz hurmet gosterıp kotu sozlerı duymamazlıktan geldım
hep gozuyle gordu olanları benım ona bırsey anlatmama gerek kalmadı

bıde esasında da adaletlıdır herifcan :)
konu kım olursa olsun
ben haksız olsaydım benı uyarırdı su hareketın yanlıs dıye
annesını haksız gordugu ıcın uyardı ,ınsallah benı ve gelınını kırdıgına kaybettıgıne deger dedı tavır koydu

Esım benden cok tepkılı... Asla gorusmek istemıyor .. Boyle kafamız rahat zaten alışık degılız oyle kötu nıyetli insanlara ... Ne kadar yuz verdıysek kendılerını bızımle kıyaslar oldular ... Ki arada daglar kadar fark var statu , yasam tarzı vs

eşim benım ne kadar sabırlı oldugumu cok ıyı bılır
ısrarla guleryuz hurmet gosterıp kotu sozlerı duymamazlıktan geldım
hep gozuyle gordu olanları benım ona bırsey anlatmama gerek kalmadı

bıde esasında da adaletlıdır herifcan :)
konu kım olursa olsun
ben haksız olsaydım benı uyarırdı su hareketın yanlıs dıye
annesını haksız gordugu ıcın uyardı ,ınsallah benı ve gelınını kırdıgına kaybettıgıne deger dedı tavır koydu

Aynen benım esımde aynı tavra sahıp... Cok sanslıyızzzz

Aynı seylerı esımde soyluyor benım evım onemli annemde olsa bu eve huzursuzluk getıremez dıyor nıtekım haklı

Aynı seylerı esımde soyluyor benım evım onemli annemde olsa bu eve huzursuzluk getıremez dıyor nıtekım haklı

ne kadar şanslızınız maşallah. benim eşim ne olursa olsun hep ailesi haklıdır.bu durumu değiştitremiyorum. kendi gözüylede görse onlara toz kondurmuyor ne yapmak lazım acaba:(

ne kadar şanslızınız maşallah. benim eşim ne olursa olsun hep ailesi haklıdır.bu durumu değiştitremiyorum. kendi gözüylede görse onlara toz kondurmuyor ne yapmak lazım acaba:KK43:

Bende taraf algısına acıklık gerırın ben ailesıyle tanışmadan esıme soyledım... Ailen bnmde aılem olacak ister severz bırbırımızı ister sevmeyız.. Fakat ailelerde bazen bencıl olabılıyor buyuk olmalı her daım haklı olmaları anlamına gelmıyor vs bu sekılde sureklı konuştuk... Ben onunla ayrı bı dunya kurdum aılesının kapısı ayrı bnm ayrı ... Bu dengeyı kuramazsa evlilik olmz... Oda bunun farkına bazı olayları deneyımleyerek vardı:) ınsanlar cok zor yahu

Back
X