- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Esim daima ailesinin tarafini tutuyorEşin ne diyor?
Keşke çocuk için biraz daha düşünseydiniz. Her şeyinize karışan insan çocuğu da bahane edip, daha fazla karışmaz inşaallahMerhaba 7 aydir evliyim. Evlendigim ilk gunden bu yana esimin ailesi surekli karışıyor. Evlerimiz ayri Fakat dedikodulari bana ve esime hakkimda dedigi laflar fazlasiyla yetiyor. Kayinbabam gerekirsr ise de gidemezsin felan yapiyor. Gerekcesi sık sık gorusememizmis.Oysa herhaftanin bir gunu onlardayim geceye kadar . Hamileyim ne yapmalıyım cok sıkıldım bu durumdan
Yuzlerine karsi hakaret edin, kotu biri olun onlara gidince. Ve istemediginizi soyleyin. Kimsenin kölesi değilsiniz.
Esim daima ailesinin tarafini tutuyor
Koyuyorum fakat esim arkamda durmuyor. Ailemi arayip sikayet ediyorlar (sanki haklilarmis gibi) sozde bizim iyiligimizi en iyi onlar dusunebilirlermis. Daha bisey bilmiyormusuzSınırları belirleyin açıkça.
Onlar kim oluyorlar da sizin çalışıp çalışamayacağınıza karışıyorlar?
Tepkinizi şimdiden koyun ortaya.
Yoksa sonra tepenize çıkarlar.
Onuda yapsam anlamazlar. Ailesiyle Kesinlikle anlasamiyorum hic bir konuda hala yapiskan gibiler. Esimle olan kavgalarimizin tek sebebi onlar komsudan duymuslar. Yine ayni kendileri yonetsin diye diretiyorlar.
Eşinizle olan kavgalarınızın nedeni ailesi degil, eşinizin kendi anne babadan olusan ailesini secmesi.
Mesela ben size burada bir ton laf söylesem eşinizle aranızı bozmus olur muyum?
O dedikodulardan etkilenmeniz de burada bir üyenin cümlesi kadar evliliginizin dısında kalabilmeliydi.
Ahaha bu insanlar kendilerini ne sanıyor ya? Gerekirse işe gidemezsin falan nedir?
Hayatta kendimi bunların onda biri kadar bile önemsemedim. Vay be!
Çalışmamanız için gösterdikleri gerekçe ne peki?Koyuyorum fakat esim arkamda durmuyor. Ailemi arayip sikayet ediyorlar (sanki haklilarmis gibi) sozde bizim iyiligimizi en iyi onlar dusunebilirlermis. Daha bisey bilmiyormusuz
Onlara vakit ayiramamam. Haftada bir gorusuyorum .Suan ozel durumum dolayısıyla 20 gundur görüşmedik sebep buÇalışmamanız için gösterdikleri gerekçe ne peki?
Çok bencillermiş öyleyse.Onlara vakit ayiramamam. Haftada bir gorusuyorum .Suan ozel durumum dolayısıyla 20 gundur görüşmedik sebep bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?