- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Esimde ayni kafadan malesef. Acik net soyluyorum ailesi yüzünden anlasamadigimizi boyle giderse bosanmanin dogru olucagini fakat ne duzeliyor nede birakiyor.
şasırdıkmı HAYIRRRRRRREsim daima ailesinin tarafini tutuyor
Kocanız ne yapıyor bu arada acaba? Restinizi çekin. Onlar kim ki sizin işe gidip gidemeyeceğinize karışıyor. Buna eşiniz bile karışamaz. Zaman değişti arkadaşım. Ben olsam bu tavırlarına karşılık o haftanın bir gününü bile gitmezdim açık söyleyeyim. Gidin kocanızla konuşup bu duruma el koymasını isteyin. Nikahlandığınız kişi o, babası değil.Merhaba 7 aydir evliyim. Evlendigim ilk gunden bu yana esimin ailesi surekli karışıyor. Evlerimiz ayri Fakat dedikodulari bana ve esime hakkimda dedigi laflar fazlasiyla yetiyor. Kayinbabam gerekirsr ise de gidemezsin felan yapiyor. Gerekcesi sık sık gorusememizmis.Oysa herhaftanin bir gunu onlardayim geceye kadar . Hamileyim ne yapmalıyım cok sıkıldım bu durumdan
Kocanız ne yapıyor bu arada acaba? Restinizi çekin. Onlar kim ki sizin işe gidip gidemeyeceğinize karışıyor. Buna eşiniz bile karışamaz. Zaman değişti arkadaşım. Ben olsam bu tavırlarına karşılık o haftanın bir gününü bile gitmezdim açık söyleyeyim. Gidin kocanızla konuşup bu duruma el koymasını isteyin. Nikahlandığınız kişi o, babası değil.
EvetAna okulunda öğretmen misiniz?
Evlenmeden önce bu durumu bilmiyormuydunuz? Eşiniz nereli?
He he diyip, geçin. Boşverin gerçekten karışıp müdahele ettiğini sanıversin :)Gaziantepli ailesinin karisacigini dusunmemistim.
He he diyip, geçin. Boşverin gerçekten karışıp müdahele ettiğini sanıversin :)
He demek yetmiyor. Ne istiyorlarsa esime dedikodumu yapip Yaptirmaya calisiyorlar. 7 aydir kavgamiz bitmedi esimle arama sogukluj girdi onlarin yuzunden bosanma asamasina geldik.Huzurumuzu kacirmayi basardilarHe he diyip, geçin. Boşverin gerçekten karışıp müdahele ettiğini sanıversin :)
O zaman cazgırlık yapıp, cıngar çıkarcanHe demek yetmiyor. Ne istiyorlarsa esime dedikodumu yapip Yaptirmaya calisiyorlar. 7 aydir kavgamiz bitmedi esimle arama sogukluj girdi onlarin yuzunden bosanma asamasina geldik.Huzurumuzu kacirmayi basardilar
Olmadi malesefe bana cocuk dogunca birak git dedi. Bir hamileye bu denilir mi? Ben onca zorlukla bebegimi taşıyorum onun icin canimdan verirken ona birakicagimi saniyor.O zaman cazgırlık yapıp, cıngar çıkarcan
Eşin de madem şeker gören çocuk gibi kayıveriyor bir yana, sen de onun başının Eti'ni ye
Ne diyeyim
Şimdi doğuk mu çocuk?Hangi anne bebegini birakabilir ki. Kalbim cok kirik mutsuzum.
Şimdi doğuk mu çocuk?
Yani gidemez misin?
Hamileyim 2 aylik2Aylik suan
eşinde bitiyor işMerhaba 7 aydir evliyim. Evlendigim ilk gunden bu yana esimin ailesi surekli karışıyor. Evlerimiz ayri Fakat dedikodulari bana ve esime hakkimda dedigi laflar fazlasiyla yetiyor. Kayinbabam gerekirsr ise de gidemezsin felan yapiyor. Gerekcesi sık sık gorusememizmis.Oysa herhaftanin bir gunu onlardayim geceye kadar . Hamileyim ne yapmalıyım cok sıkıldım bu durumdan
Of nasıl insanları Uzak tutun evliliğinizde Peki eşin ne diyor bu duruma müdahale etmesi lazım bu kadar karıştırmasınMerhaba 7 aydir evliyim. Evlendigim ilk gunden bu yana esimin ailesi surekli karışıyor. Evlerimiz ayri Fakat dedikodulari bana ve esime hakkimda dedigi laflar fazlasiyla yetiyor. Kayinbabam gerekirsr ise de gidemezsin felan yapiyor. Gerekcesi sık sık gorusememizmis.Oysa herhaftanin bir gunu onlardayim geceye kadar . Hamileyim ne yapmalıyım cok sıkıldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?