• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi.Mecburi ziyaret gecmiyen saatler

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar ya kafayi yiyecegim ben bu insanlarla yemin edeeim.

Esimin ailesi anlasamiyoruz zit kutuplariz bir turlu kabul gormedim.5 yildir yaptigim ettigim hersey batti onlarla ne nişanim ne gelinligim hic birsey içime sinmedi.ustune birde onlar gibi olmasigim icin kabul görmedim.giyim kusam konusunda.
Itaatkar olmadigim icin kabul gormedim.
Simdi bakiyorum yeni geline kaynimin esine ayni kültürden ayni kafadan lar ya nasil iyi aralari.ben 5 yıllik yeni gelin 5 aylik ama sanki tam tersi.Agzinin icine bakiyorlar cok zoruma gidiyor bu durum
Ve simdi mecburi 2 gun onlarlayim şu an sikntidan catliyip patliyorum .nasil davranio nasil ya sabir cekmeliyim bi akil ya.

Neden ordasınız? Bayramda siz kendi ailenize eşiniz de kendi ailesine gitsin o zaman. Mecburi diye bir şey yok. Kendinize bunu reva görürseniz tabi herkes de kötü davranır.

Benim ailemle aram otobusle gitmeye kalksam 24 saat hemde zaten bayram sonunda gidicem .
Dogu kulturu iste gelde anlat.birde kv vefat etti bu onsuz ilk bayram gelmesem goze batardi.
Iff off of

Görmezden gelin:) ailenizin yanına gittiğinizde yapacaklarınızı tasarlayın kafanızda :) zaman geçer. ;) Kim kime yakınsa yakın olsun ,kimi severse sevsin .Amaaaan deyip keyfinize bakın :) Hayat kısa herkesi önemseyip zamanı tükettiremeyecek kadar kısa .

Cok sinirlerim bozuluyor bir daha buraya gelmk istemiyorum.
Yeni bunlar yuzunden kocayi bile bosamayi dusunmuyor degilim

Bende öyle bir odada duruyorum telefonla ilgileniyorum, yarın dönüyoruz nasılsa pek umrum değil.

Bende sırf bu yuzden koye gitmedim. Gelen giden dolu misafir kalk bıde bu halde hizmet et seni dusunen Bı allahın kulu yok ama sizinki de mecbur bende hamılleıkten dolayı yırttım yoksa kacısım yoktu.

Heh en güzeli.Bende bulunmak istemediğim ortamlarda robota bağlarım :)Ordaymışım gibi yapar olmak istediğim yerleri ,yapmak istediğim şeyleri düşünürüm :)

Malesef bazı yerlerin kültüründe bu tarz şeyler çok önemli ve karşı gelemiyor insanlar. Sevmediginiz insanlarla aynı ortamda bulunmakta gerçekten çok zor bir şey. Sabredin ama sadece bayramdan bayrama değil mi? İki guncuk idare etmeye çalışın. Onlar yokmuş gibi düşünün. Otururken güzel anılarınizi aklınıza getirin olabildiğince onları dusunmeyin. Ben genelde haz etmedigim insanlarla bir arada olmak zorunda kalırsam öyle yapıyorum. F Fiziken ordayım ama ruhen yokum.

Sevmezlerse sevmesinler size evliliğinize bir zararları yoksa görmezden gelin mıç mıç olmaya gerek yok süz görevinizi yapın siz mesafeli soğuksanız onlarda öyle davranırlar bayram bu sonuçta çok elle tutulur bir olayda yok eşinizin hatrı için artık bir günlük birşey

Anlatamiyorum iste dogu insanina gelde laf anlat.

Doğu insanı ne demek? nedir bu ayrımcılık demek ki.eşinizin ailesi değil sizde onları bir türlü kabul edememişsiniz sayfı göstermemişsiniz kültürlerine üstelik kaynanız vefat etmiş ee kim ayrımcılık yapıyor eşinizin annesiz ilk bayramı tabii ki orada olacak bu kadar mı anlayışsızsınız? sadece doğuda değil her yerde eşlerin ayrı yerlerde bayram geçirmesi yakışık almaz kayınpeder mi kayın mı kim şimdi napıyor size? oturmuş orada internete yazıyorsunuz sizde ilgili bir gelin değilsiniz ki ne bekliyorsunuz?

Doğu insanı ne demek? nedir bu ayrımcılık demek ki.eşinizin ailesi değil sizde onları bir türlü kabul edememişsiniz sayfı göstermemişsiniz kültürlerine üstelik kaynanız vefat etmiş ee kim ayrımcılık yapıyor eşinizin annesiz ilk bayramı tabii ki orada olacak bu kadar mı anlayışsızsınız? sadece doğuda değil her yerde eşlerin ayrı yerlerde bayram geçirmesi yakışık almaz kayınpeder mi kayın mı kim şimdi napıyor size? oturmuş orada internete yazıyorsunuz sizde ilgili bir gelin değilsiniz ki ne bekliyorsunuz?

Ben de doguluyum ayrimcilik yapmak ne haddime.abazi arkadaşlar gitmeyin filan demiş.bende o yuzden belirttim.Dogu kulturu agir onlara gore ayip arkadaslar bilmiyordur diye.Evet bende doguluyum ama bizde boyle baski zorbalik yoktu

Kızlar ya kafayi yiyecegim ben bu insanlarla yemin edeeim.

Esimin ailesi anlasamiyoruz zit kutuplariz bir turlu kabul gormedim.5 yildir yaptigim ettigim hersey batti onlarla ne nişanim ne gelinligim hic birsey içime sinmedi.ustune birde onlar gibi olmasigim icin kabul görmedim.giyim kusam konusunda.
Itaatkar olmadigim icin kabul gormedim.
Simdi bakiyorum yeni geline kaynimin esine ayni kültürden ayni kafadan lar ya nasil iyi aralari.ben 5 yıllik yeni gelin 5 aylik ama sanki tam tersi.Agzinin icine bakiyorlar cok zoruma gidiyor bu durum
Ve simdi mecburi 2 gun onlarlayim şu an sikntidan catliyip patliyorum .nasil davranio nasil ya sabir cekmeliyim bi akil ya.

Bende farkli kulturden biriyle evliyim. Sahsen beni de kabul etmediler. Ama dert degil yani. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil bana gore. Esin senin yanindaysa ailesini neden gozunde buyutuyosun ki. Ha su da var hic bir zaman da samimi olmak istemedim istemem de. Gerek yok yani resmiyet iyidir. Iki gun oturcaksin arada bir yardim edersin birazda disarida gezersiniz zaman cabuk gecer. Bayrami zehir etmeyin kendinize

Esi
Bende farkli kulturden biriyle evliyim. Sahsen beni de kabul etmediler. Ama dert degil yani. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil bana gore. Esin senin yanindaysa ailesini neden gozunde buyutuyosun ki. Ha su da var hic bir zaman da samimi olmak istemedim istemem de. Gerek yok yani resmiyet iyidir. Iki gun oturcaksin arada bir yardim edersin birazda disarida gezersiniz zaman cabuk gecer. Bayrami zehir etmeyin kendinize

Esimle genel olarak iyiyiz ama ayni ortamda olunca ister istemz etkileniyor.
Sanki tavir aliyor gibi.ama geciyor yani buyutulecek bisi yok.

Esi

Esimle genel olarak iyiyiz ama ayni ortamda olunca ister istemz etkileniyor.
Sanki tavir aliyor gibi.ama geciyor yani buyutulecek bisi yok.

Bence sizde tavrinizi degistirin. Kendi adima ben esimin tek bir akrabasini sevmem. Bana saygi duyduklarini da sanmiyorum kultur farki ve inanc farki diyelim. Ama tum akrabalarina da giderim. Davetleri reddetmem. Gittigimde put gibi oturmam. Sakalasirim sinirlar dahilinde yardim ederim falan filan. Sevmeyebilirler ama dislamalarina da musaade etmem. Esim bile cok guzel uyum sagliyosun der. Kimseyle samimi degilim ama her zamanda guler yuzlu davranirim. Kimse mukemmel degil ki. Esimde benin gonlumu hos tutar sagolsun. Istemedigi akrabalarima gider normal bir sekilde konusur. Orta yolda ilerlemek gerek. Obur turlu hicbir zaman insanlar cekilmez

Bence sizde tavrinizi degistirin. Kendi adima ben esimin tek bir akrabasini sevmem. Bana saygi duyduklarini da sanmiyorum kultur farki ve inanc farki diyelim. Ama tum akrabalarina da giderim. Davetleri reddetmem. Gittigimde put gibi oturmam. Sakalasirim sinirlar dahilinde yardim ederim falan filan. Sevmeyebilirler ama dislamalarina da musaade etmem. Esim bile cok guzel uyum sagliyosun der. Kimseyle samimi degilim ama her zamanda guler yuzlu davranirim. Kimse mukemmel degil ki. Esimde benin gonlumu hos tutar sagolsun. Istemedigi akrabalarima gider normal bir sekilde konusur. Orta yolda ilerlemek gerek. Obur turlu hicbir zaman insanlar cekilmez

Aslinda cok dogru yapiyorsunuz ne guzel imrendim .Masaalh;)

Ben yapamiyorum belkide aslinda oyle olmak istiyorum ama olamiyorum

Aslinda cok dogru yapiyorsunuz ne guzel imrendim .Masaalh:KK66:

Ben yapamiyorum belkide aslinda oyle olmak istiyorum ama olamiyorum

Olmaya calisin. Mesela bir gun bugun tatli yapacagim size deyin girisin mutfaga. Gorumcem bi kez tatli istedi reddetmedim. Girdim mutfaga. Herkes gelin biseyini gormedik diyodu hep dayisi teyzeleri. Aradim haber verdim herkesi tatli yaptim davetlisiniz dedim. Reddetmelerine de izin vermedim. O aksam teyzeleri kuzenleri dayisi geldi. Cokta guzel gecti. Ama aslinda sevmediklerini beni biliyorum benimseyemiyolar normal karsiliyorum. Ama dislamalarina da asla izin vermiyorum. Onlar ne yaparsa katiliyorum. Yemege davet ederim. Oturur tavla oynarim vs vs onlardan olmasam da katilirim herseylerine. Hastalik vs disinda. Suanda hamileyim gidemiyorum ariyolar gelicek misin kv burda gel fln diye. Yoldan gecerken ugriyolar yanima. Hayirliyolar bebegimi. Daha ne yani kimseyle kanki olmadan canim cicim olmadan da guzel vakit gecirilebiliyor emin olun. Deneyin derim. Obur gelin tatli dilli oldugu icin kazaniyodur ayni yerden oldugu icin degil. Aralarina girin caylari siz ikram edin. Bi pasta yapin mesela. Emin olun oyle guzel zaman geciriyosunuz ki siz bile sasirirsiniz

Back
X