Eşiniz göndermiyorum diye yemin ediyorsa göndermiyordur.
Var mı ispatınız.
Borçlanın ev alın.
Mecbur onları ödeyecek o zaman eşiniz.
Eşiniz göndermiyorum diye yemin ediyorsa göndermiyordur.
Var mı ispatınız.
Borçlanın ev alın.
Mecbur onları ödeyecek o zaman eşiniz.
şuanda ailemin bulunduğu şehirdeyim yani tayin zamanı her ikimizinde ailesinin bulunduğu şehirleri yazdık benim ailemin bulunduğu yer çıktı.eşimin ailesinin yanında olursak biçok konuda problem yaşıyacagımızı eşimde bildiği için buranın çıkmasına cokda üzülmedik açıkcası.eşim bekarken kendi memleketinde bir kooparatife girmiş.evlenicede onun ödemelerini sürdürdük ilerde satarız istediğimiz yerden alırız diye.tüm bırıkımızıde evin ara odemelerine verdik .şimdi onu satıp birazda borc harcla üstünü tamamlayıp bir ev alalım diye uğrasıyoruz.o evi satmamızı hiç istemiyolar.bizim ordada bi evimiz olsun diye değil kendileri oturmak istiyolar.kendi evleri kalorifersizmiş.ayrı ayrı iki evleri var.ikişer kat.bağlar bahceler... ama yinede gözleri hep üstümüzde.(iş yerindeyim sık sık cvp veremeyeblrım)
senin yapacagın tek şey evi sattırmak
işin büyügü eşinde
önemli olan onun tepkisi
bu arada daha önce bir iki kere yakaladım.açıklama olarakda çok bunaltıyolar.ayrıca bekarken hep gönderiyodum şimdi göndermeyınce senden bilip sana düşman oluyolar diyo.verip kurtuluyum dedim diyo.ama şimdi, çok büyük yeminler ediyo.bana güvenmezsen vermezsemde veririm nasılsa bana güvenmiyosun diyo.bilmiyorum artık.
neydi bu şimdi?
Ben de bu konudan dertliyim. Kayınlarım sürekli para istiyor. Daha bu sabah aradı. 40 yaşında adam bana 600 tl gönder diyor. Sebep küçük kaynımla tatile çıkacaklarmış. Eşim bu ay sıkışığız. Gelecek ay göndereyim dedi. Adam resmen trip atıyoor. Ne yapıyosun bukadar paryı. Nasıl olsa hepsini yiyorsunuz. Bize de gönderin. Hayrınız dokunsun diyor. Yüzsüzler
Ne saçma.
Yani her şartta verecek anladığım.
Sizi korumak icçin verdiğini söylüyor.
Size kızdığı için vereceğini söylüyor.
Zor hakikaten.
Ailesi de nasıl bir aile işte belli
Oğlundan ne koparsam kâr diye bakan..
ilçedeki evinizi satılığa çıkarın parasını bastırıp alsınlar madem istiyolarsa
hem bu kadar iyi insanlarsa size de katkıları olmuş olur kötü mü..
onlar size evlenirken bi ev vermemiş siz onları ev sahibi mi yapacaksınız bunca derdin içinde
hastayım böyle patavatsız ama gururlu ve ezik davranmaya çalışan insanlara
ana baba olan onlar bi zahmet o minibüsüne yada motoruna kıysın da alsın evi
eşiniz de evi satma konusunda kararlıyken hemen icraate geçin derim ben
eşiniz ve yavrunuzla sağlıklı mutlu ömürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?