Eşimin Ailesi Tarafından Dışlanmak...

bu dedklernizin hepsini yapıyorum lakin o kadar doluyor ki kafam artk eve geldim zaman aglıyorum cok aglıyorumm kızıma baktkca daha cok aglıyorm değer mi üzülme bosver diyorum anlatamıyorum kendimee bu aralar gercekten iyi değilim sanrm artık dolmsm..

Aman ne takıyorsun ki kafana? Seni dışlamasalar hayatına bi katkıları olur muydu? Seni dışladıkları için hayattan ne kaybediyorsun? Hiç.
Keyfine baaak, yaptıkları saçma dedikodulara maruz kalmıyorsun mesela, iyi yanından bak :)

Taktığın şeye bak. Mesafeli ol takma oldu bitti. Kocanla beraber git yarım saat otur kalk. Kocan olmadan gitme. Diyelim çalışıyorsun çocuğuna bakıyorlar baktırma. Bakıcı tut. En aza indir gorusmeyi. Milyonlarca kadın gorusmiyor koca tarafıyla yada mesefeliler. Sen ilk olmicaksin. Kocanla mutlu ol. Cocugunuda tek gönderme.

Ergen gibi davraniyorlar.Şimdi sana bir formül vereceğim bunu gerçekten uygulayabilirsen bak gör nasıl değişiyorlar.
1. Onlara gittiğinizde ya da onlar geldiğinde hiç onlara pas vermeyeceksin. Hizmetini ikramını yeterli bi şekilde yerine getir ama fazla ısrar etme. Onlar gülüşüp eğlenirken sanki hiç onlar yokmuş gibi davranacaksın. Sürekli eşine bakıp espri gülüşme yapacaksın. Yani siz gülüp eğleniyorsunuz ama ben sizi görmüyorum bile mesajı.
2. Asla somurtmayacaksin. Senin mutsuz olduğunu dusunmemeleri gerekir. Elti görümce bir mi oldular sen kvye güleceksin. Kpyle konuşmaya çalışacaksın. Sanki onlar hiç yokmuş gibi.
3. Çocukları çocuğunu aralarına almıyorlar mi. O zaman kızının onlarla oynama isteğine engel olacaksın. Gelirken yanına oyuncak alarak. Ona yeni oyunlar bularak bir nevi oyalayacaksin.
4. Eşinle ilgili en ufak bir sorunun olsa bile onlara bunu belli etmeyeceksin. Hatta büyükler yokken eşine görümce ve eltinin yanında samimi davran tabi ölçülü bi şekilde. Mesela eşinle bi espri bi gülüşme yapıp eşinin koluna dokun. Seviyeli bi şekilde eşinle samimi ol.
Bunları uygularsan bak nasıl 360 derece dönüyorlar. Hatta onlar seninle konuşmaya çalışacaklar bu defa sen pas vermeyeceksin. Ama en önemlisi bunları yaparken gerçekten onları kafana takmamak.

Nişanlıyim.
Nişanlımin ailesi de sizin eşinizin ailesinin bir değişik versiyonu .
Nisanlim var iken konuşurlar o yoksa dışarda görüp arkalarini dönerler.
Bende şimdi onları görünce arkamı dönüyorum..
Konuşmuyorum da ..
Sohbet ortamına girmiyorum.
Merhaba, nasılsın?
Hepsi bu ..
Yeter de artar bile ...
Siz de eşinize buraya yazdığınız gibi ifade edin ..
Görüşmek istemediğinizi, zaten gorusmus olsanız dahi sizinle iletişim kurmadiklari için anlamsız olduğunu belirtin.
Kayinvalide ve kayinpederinize gorumce ve elti yok iken gidin .
Olsun bitsin .
Ben öyle yapıyorum.

Eşinizle konuşun, kayinvalideye ayrı gidin siz. Cümbür cemaat olmak zorunda değil.

Hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla elti ve görümce seni kıskanmış. Zaten davranışları onların ne kadar basit ve kompleksli olduklarını gösteriyor. Sende ilgilenme onlarla. Kendine arkadaşlar, komşular bul. Bu basit insanlardan sana ve kızına hayır gelmez. Kendi çevreni oluştur.

Eşinizle konuşun, kayinvalideye ayrı gidin siz. Cümbür cemaat olmak zorunda değil.
bunuda konuştm tamam annene babana gideym ama onlarla görüşmek istemiyorum dedim.. lütfen daha fazla dıslanamıza göz yumma artık cok yıprandm dedim.. bana verdiği cevap
annem toplu yenilsin içilsin istiyor bütün cocuklarm bir arada olsun istiyor o kadınn ne sucu var. yok gelmeeyiz mi deyim kadına dior..

Eltinizden ve görümcenizden daha güzel, eğitimli ya da maddi-manevi olarak ailece daha iyi durumda mısınız?

Böyle pis zihniyetli elti ile ben kendim muhattap olmazdım zaten.

bu dediklerinizi yapmak basit aslnda yapabilirim lakin su takma olayını çözemiyorum kendi kendime düşünüyorum ben hastamıyım neden bunları takıyorum diyorum.. topluyorum kendimi sopnra bir bakıyorum beynim yine onlarla bogusuyor .. cok takıntılı birisiyim ama takmamakta elde değil eşimede cok kızıyorum bu kadar dıslanmamıza göz yumdugu için. peki bende size birşey soruyum sizce onlar gercekten iyi oldukları için mi öleler yoksa göstermelik mi hepsi ?

Eltinizden ve görümcenizden daha güzel, eğitimli ya da maddi-manevi olarak ailece daha iyi durumda mısınız?
söyle söyleyim görümcemden daha cok güzelim.. görümcem ev hanımı calısmıyor ben calışıyorum bakımlıyım.. görümcem zaten giyimimi kusamımı cok cok kıskanr eltimde calışıyor eltimde güzeldir.. eltimde aynı konmdayız hemem de hemen

Dislandiginiz halde israrla gitmeyin.
Esiniz kirilmasin diye siz neden kiriliyorsunuz?
Keske beni de dislasalar da kurtulsam darisi basima valla.

Dislandiginiz halde israrla gitmeyin.
Esiniz kirilmasin diye siz neden kiriliyorsunuz?
Keske beni de dislasalar da kurtulsam darisi basima valla.
gitmesem olmuyor işte bu seferde evimde huzursuzlk cıkıyor eşim hemen savunmaya geciyor

onlar benm annem babam onların ne sucu var
o halde ayrı gidelim onlar yokken gidelim diorm
kadın toplu cagırıyor napaym gelemeyiz anne eşimi dıslıyorlar mı deyim dior..

hiç görüşmüyorum demissnz eşiniz görüşüyor mu peki.
Esim görüşüyor , onun ailesi...karışmamam.
Ben telefon acip daha hicbirine nasilsiniz diye aramadim,,aramamda,,(eskiden arardim),sadece bayramlarda kv kp ararim o kadar.
Esim goturmek isterse de giderim esimle beraber cok lafa söze karismam, oglum zaten yetiyor 2.5 yasinda ,,mesafeli ama saygılı ,, hic bir zaman saygisizlik etme bu arada,,
Ben kv ilk ve son telefonda hafiften atistik dedim ki benim bir kere bir saygisizligimi gördünüz mu dedim yok görmedik dedi,,çünkü yapmadim inlar bana saygisizca davrandikca ben mesafemi koydum,,simdi soguk olmamdan sikayetciler...

Bence aynen oyle desin.
Ya da toplu cagirdiginda isimiz var deyip gitmeyin ertesi gun yalniz gidin.
Birkac sefer yapsaniz anlar onlar da.

peki eşiniz oraya tek gitti vakit içiniz içinizi yemiyor mu napıyor ne ediyor hakkımda neler konuşuluor die ? cocugunuzu görüyorlar mı

Bence aynen oyle desin.
Ya da toplu cagirdiginda isimiz var deyip gitmeyin ertesi gun yalniz gidin.
Birkac sefer yapsaniz anlar onlar da.
eşim yapmıyor bunu işte sanrm benm eşimle saglam bir şekilde konusmam lazm artık bu konuyu böle olacak gibi değil banada yazık saclarm beyazlar olmş stresten

Birincisi zaten görümcenizle eltiniz bir süre sonra birbirilerine girip anlayamayacaklar. Onları bağlayan bag sizsiniz. Siz de umursamazsanız ellerinde bir şey kalmaz.

İkincisi yerinizde olsam mutlu olurdum. Kendime arkadaşlarımdan ailemden çevre oluştururdum. Bir kere bile benimle neden ilgilenmiyorsunuz diye sormaZdım. Umrumda da olmazdı. Boşverin siz de umursamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…