Eşimin Ailesi Tarafından Dışlanmak...

işte bunu yapamıyorum.. arkadaş cevrem yok kendi ailemlede cok proplemlerimiz var.. onlarlada mesafeliyim annem evliliğmie zarar veriyor.. o konulara hiç grmeyim..
bosver diorum calışıyorsn bir tane kızın var .. ama bosveremiyorum kendimi aglarken buluyorum gece kalkıp yemek yerken buluyorum mesela ev işi yparken birşeylerden hıncımı cıkardımı..
en cok ise eşime kızarken buluyorum kendimi.. vermemeliydi bu kadar dıslanmamıza müsade etmemeliydi diorum hep kendi kendime.

Ya bu cahil, iki yüzlü insanlar seni arkadaş edinse, sana bir faydası dokunur mu ki? Ne kadar uzak, o kadar iyi... böyle yapıyorlarsa, evine de gelip gitmiyorlardır, ne güzel işte.

KV ile bir sorun yok sanırım. O sizi evine davet ediyorsa, siz de sadece onu muhatap alın. Yiyin, için, Tv seyredin dönün evinize.

Gerçek arkadaşlar edinin kendinize. Hem beraber vakit geçirmekten hoşlanacağınız, hem arkanızdan atıp tutmayacağına emin olduğunuz arkadaşlar.

gorusmeın gıdıp gelmeyın bana yapılan eysede evladıma bırı ters bır soz soyleecek yada ters bır hareket yapacak ya da onu ortamdakı dıger cocuklardan ayrı tutacak bır daha adımımı atmam anında lafımıda soylerım.

arkadasda edinemiyorum zaten sabah gidip aksam evime geliyorum evin işi gücü herşeyi bna bakıyor.. fırsatm olmuyor ki birilerini cagırmaya birileri ile cay kahve icmeye.. sadece kızım benm en büyük arkadasm o olmasa napardm.. hayır faydaları dokunmaz ama beni dıslamalarını kızımın dıslanmlarını yediremiyorum kendimde..
eşimin bizi böle dıslamalarına göz yummasına mesela tahammül edemiyorum bu yüzden ondanda soguyuyorum artık shbet edesim gelmiyor

işte eşim ah eşim... gidip gelmemek olmaz annemn babamn ne sucu var deyip cekliyor .. göz baka bakak dıslanmamıza razı geliyor ne yazıkkı kızınında benmde.. gecen kızım agladı onu oynattrmadıkları için.. hiç birşey yapmıyor.. sadece haklsn demekle olr mu ?

Bence eşinizin yapacak bir şeyi Yok. Kadınlar kulübü kadınları belki başka düşünür ama bence eşiniz çocuklara söyler gibi " hadi benim eşimi de aranıza alın" diyemez.

Bilmiyorum belki ben içli dışlı olmayı sevmediğimden hep bir mesafe olması gerektiğini düşündüğümden bana hiç sorun etmezmişim gibi geliyor. Ne güzel kız çocuğunuz var enerjinizi zamanınızı onunla aktivitelere ayırın. En iyi arkadaşınız kızınız olsun. İleride cok avantajını görürsünüz.

En ufak olumsuzluggunu gördüğüm insanı nE olursa olsun hayatımdan uzaklaştırıyorum. Size de tavsiye ederim.

madem oyle alacaksınz yanınıza kızınızın enkalıtelı oyuncaklarını dıgerlerı oynamak ısterse hayır onlar kızımın deyıp vermeyeceksınız, o ortamdakı kısılerle de merhabadan ote laf dalasına gırmeden sadece kızınızla ılgıleneceksınız ve esınızle olabıldıgınız kadar samımı olacaksınız canım cıcım askım bocegım vs ... bırakın bırazda onlar sızı kıskansın onlar sıze yanassın.

eşim ailesnsn yannda askımlı cicimli konuşmamı istemiyor iste.. ailesi kaldırmazmıs onun.. ben denedim ama ters tepki alnca bıraktm.

Yazik ya boyle insanlara. 2 elti 1 gorumce olunca mutlaka oluyor bu. Gorumce kiymete biniveriyor. Cok iyi anladim derdinizi. İcten pazarlikli bir gorumceniz var. Aman oylesi uzak olsun. Erkek doguran ustunmus. Padisah soyundan mi geliyorlarmis? Kendisi istedigi kadar dogursun erkek, eger onun elindeyse. Bilmiyorlar bari ogrensinler. Erkekten geciyor kiz, erkek kromozomu. Gitmeyiverin sizde toplandiklarinda bosverin.

gitmesem bu seferde eivmde huzursuzlk cıkıyor canm esmde göz yumuyor dıslanmamıza inan napacamı blmiyorım o insanları görmek beni cok yoruyor artık ..

gitmesem bu seferde eivmde huzursuzlk cıkıyor canm esmde göz yumuyor dıslanmamıza inan napacamı blmiyorım o insanları görmek beni cok yoruyor artık ..
Esiniz esimi dislamayin diyemez zaten. Dese bile onlarin yapmacik tavirlariyla mi ugrasacaksiniz? Ama onlari haftasonu cagiriyorlarsa siz haftaici gidin. Siz ordayken cagirirlarsa gelince yarim saat oturun kalkin. Kim sorarsa sorsun, onlarin takindigi tavri takinin bir sey yok diyin. Esinizin biri yengesi biri kardesi. Bide anne faktoru var..karsisina almasini bekleyemeyiz. Ama kimseye belli etmeden halledebilir.

belki daha sıkı fıkı olsalar evliliğinizi halledecekler.uzak olmalarında var bi hikmet.bazen fesatlık belirtisi de olabilir bu.siz ne yapsanız kimse sizi tebrik etmesin diye.onlar bir hata yapsa insandır yapar şeklinde yaklaşılsın diye.onların kendi aralarında bağ birinin yamuk yapması ile yerlebir olur siz bu olayların uzağında kalırsınız.eşinizde mesafenizi onaylıyor sonuçta

Sizi sevmiyorlar net.

Sizin dislanmaniz sorun değil bence ama kızınızı dislamalari gerçekten problem. Kv ile konuşun. Çocuğu, çocukları bile dışlıyor. Ya adam gibi değer gösterirler kızıma ya da bir daha onlarla cenazede bile bir araya gelmem diyin. Ve sozunuzu de tutun. Dışlanan bir çocuk ilerde coook ciddi problemler yaşar.

peki eşiniz oraya tek gitti vakit içiniz içinizi yemiyor mu napıyor ne ediyor hakkımda neler konuşuluor die ? cocugunuzu görüyorlar mı
Walla hic yemiyor çünkü onlar benim surekli dedikodumu yaparlar, biliyorum ,yapabilecek bir seyim yok. Agizlarina gem mi vurayim...birde benim ailemle cok ugrasirlar , ana kiz bizimkilerin dedikodusunu yapmislar bunu da esime yazıyor gorumcem ,bende gördüm kizilca kıyamet koptu, ama ne oldu esimle aram acildi deger mi degmezmis...
Artik oglum 2.5 yasinda belki bu sene tek gönderebilirim yani esimle beraber ama kiyamam herhalde daha ogluma, belki seneye esimle gonderirim,,
Hatta bak simdi kv aradi konustuk benim agzimdan iyiyiz tesekur ederim efendim siz nasilsiniz dan baska bir sey cikmadi...
Ama senin kv iyiyse sen bu tavrini gorumcene eltine yap tatlim,,sakin kv ne kizin gelinin beni dışlıyor deme hicbir anne cocugunun kusurunu kabul etmez...kv le arani bozma tatlim...
Ben senin yerinde olsam acikogretime baslarim oraya gittigimde kapanirim odaya ders çalışırım kizinla da esin ilgilenir kendi gorur yapilanlari buda bir taktik.

Tek yapacagin sey mesafeli olmak...ama zor bir sey sonucta sosyal varliklariz...onun icin kendine mesgale edicek seyler bul oraya gittiginde, yada dedigim gibi oteki cocuklarinda ilgisini cekecek oyuncaklar götür..oyun kur bu seni mesgul eder tatlim..yumusak legolardan satiliyor silikondan , setler halinde tren olarak var itfaiye istasyonu falan var sen bir götür yigenlerin oturur basina tatlim...

oncelikle cocukalrin sizin cocugunuzu istememesi normal yaslari kac bilmiyorum ama sizinki daha 11 aylik onlarla ne oynayabilir ki?

eltunize ve gorumcenizr ayriyetten gitmeyin. kvde de karsilasirsaniz meraba meraba o kadar. niye illa onlarin ivine girmeye calisiyorsunuz ki? hele de size kendini sehzade anasi sanan orumcek beyinli eltinizin soyledigi sozlerden sonra!

bosver ya onlar hayatinda olsa ne olur olmasa ne olur. onlar olunca bi artin olmayinca bi eksin mi oluyor? hayir.

birak onlar koynis koynis takilsinlar.
bulundugun cevre de hic mi arkadasin yok?
en basiti cocugunuzu hergun parka goturun orada biriyle tabisip sohbet edebilirsiniz.
sizi istemeyen insanlara bu kadar tamah etmeyin.

Takma kelimesi çok basit dimi ,ama gerçekten takma
Dünyalar tatlısı bir kızın var .Eşin ise sana destek daha ne ?
Yapmazlarsa yapmasınlar oda onların karakteri.
Çocuk mevzusunda haklısın birine alıp diğerine almamak hadsizlikten başka birşey değil.
Ben olsam aynı dakika gözlerinin önünde yavruma bizzat almaya gider ve hiç takmamış umursamamış gibi yapardım.
Bir adım gelen bir adım el gibi davranana el gibi davranırsanız bu bile sizi rahatlatacaktır.

Tatlim kizin onlarin dislanmasindan etkilenmez ki ama onlarin senin rub halini degistitmesinden coook etkilenir, biz dogurunca kordon baginiz daha bagli kalıyor cocuklarimizla...
Birde insanlara verilecek en biyuk ceza onlari yok farz etmekmis, onlar nitekim yapmışlar size nasil kahroluyorsuniz...
Sizde onlara yapin.... onlar da kahrolsun...
Ve cocugunuz bir yasini geçtikten sonra cocugunuz vasitasi ile bir sürü arkadaslariniz olucak,, simdi kiziniz ile gecirdiginiz her dakikanin kiymetini bilin tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…