- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
canın istemiyorsa gitme. neden eşimin doğum günü için eltiyi bekleyeyim ki? hiç kutlamam daha iyi çok mu mühim? eşin ne diyor?
Müsaitsiniz işte. Bu kadar hesapla hayat geçiyor mu? Biraz rahat olun.Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Müsaitsiniz işte. Bu kadar hesapla hayat geçiyor mu? Biraz rahat olun.
hmmm. bilemedim ya.Onun haberi yok henüz sürpriz yapacaklarmış ki zaten daha 3 hafta var doğum gününe.
Sizin eşinizin doğumgünü ve plan eltiyle yapılıyo. Bana göre bu terbiyesizlik. Planın sizinle yapılması lazım eltinize sizin haber vermeniz lazım. Onlarla hiç bi şekilde kutlamazdım.Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Bugün salı. Ne zaman haber vermeli idiler. Yapmayın lütfen size yazık.Evet bu haftasonu müsaitim doğru. Beni rahatsız eden bütün planlamaların hep bizsiz yapılıp en son bize haber verilmesi ve her zaman böyle olması.
Sizin eşinizin doğumgünü ve plan eltiyle yapılıyo. Bana göre bu terbiyesizlik. Planın sizinle yapılması lazım eltinize sizin haber vermeniz lazım. Onlarla hiç bi şekilde kutlamazdım.
Bu hafta ailecek kutlanır,siz gununde basbasa kutlarsınz diye dusundulur belki?Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Bugün salı. Ne zaman haber vermeli idiler. Yapmayın lütfen size yazık.
Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Doğum günü olan sizin eşiniz. Demekki bu planı sizin yapıp diğerlerinin uyması bekleniyor.Ortada Bi gariplik var. Bi kereye özgü olsa umursamazdım ama herkes kafasına göre plan yapıp sürekli sizin uymanız bekleniyorsa bende sinir olur bu hafta sonu kutlamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?