Eşimin ailesi ve ayrımcılık

İş eşinizde bitiyor, sizin kaynananızın yaptığını değil, kardeşinin karısını nasıl el üstünde tuttuğunu anlatın. Eltinizle kaynınızın ilişki dinamiği maşallah çok iyi demek ki gerçek bir aile olmuşlar. Eşinize bu örneği anlatın.

Nasıl ama di mi öyle şeyler buluyo ki eften püften hani sen oturma diye
Onu desem yapar gerçekten yapar ama suratından geçilmez
Söz ve tartışmayla aşamadık
Farklı davranınca olabiliyomuşu görmek şaşırttı
Eşimin pasif agresifliği beni çıldırtan
Ne yaşadım da saygısız denilmesinden bu kadar korkuyorum acaba diyorum galiba önce bunu aşmam lazım
Sonra da umursamayıp duymamaslıktan, görmemezlikten, yapmadan durabilirim.

Gerçek bi aile evet bütün görüyorum kendimi dışarda
Konuştum ucundan konuşturmadı.
Şimdi bakalım geldiklerinde nasıl olucak.
Çok kötü giderse yine konuşurum ağırdan al vs dediler onları da kazıdım aklıma

Sorun eşinde. İlişkinizde. Değer vermede. Eşinizin ikinizin aile olduğunu kavraması gerek.

Bence kv önce sorun eşinizde.en irite olduğum tip.erkek adam iki ay neye surat asar.

Ya madem evi terk edecek gücünüz imkanınız var
Siz daha çok surat asın
Siz asıl eşinizin suratın tiksinerek bakın. Hatta kusun.
Bu ne ya böyle

Yani siz başta yapmayacaktiniz. Mesela benimki her işimize karışmak ister bi bıraksak. Biz bildiğimizi okuruz oda anladı söyler sonunda tabi iyisini siz bilirsiniz der bizde bildiğimizi yaparız. 3 eltiyiz. İlla ki birimize farklı davraniyordur ama o kadar irdelemiyorum. Ona ne yaptığı benim sorunum değil. Bana saygısızlık yapmadığı sürede 15gun de idare edilebilir. 15gun içinde sorun çıkınca esiniz 15gun idare edemedi diyordur. Sizin este sorun disiniz ağrıyorsa hizmeti o yapacak ama annesinden önce eşinizi çözün

15 gum azmis ama esiniz sacma bir insan ama bosanasiniz yok belli 15 gun idare edin bence. Ha esinizi kaybetme korkunuz yoksa o tiksinen bakisini gorunce bagirir evden yollardim ben terbiyesizi

Ayrımcılık yapmıyor herkese hakettiği gibi davranıyor bence.

Yılda 15 gün kvdeyi görüyormussunuz.
Yani onda da kime ne ayrımcılık yaptı bakmam acıkcası.
Kendi motivasyonumu düsürmekten baska bir ise yaramayacaksa.
Ayrımcılık yaptıgını sürekli kafanızda cevirip durmayın.
Evinize gelmis misafir yedirin icirin göndern.
Valla 15 gün bakar 1 sene kullanırım ben bunu glgllşfgşl

Kaynanalar ayrim yapipi farkli davraniyorsa nedeni eşlerinizdir emin olun.
Sizin konuşmaniz bir şey degiştirir mi bilemedim.
Aksine kendi konuşması daha kötü olacak bence. "Hmm öyle mi cidden hatalı davranmışım, kusura bakma kızım" deme potansiyeli olan kadın zaten baştan böyle davranmaz. Meydanı boş bulmuş, neden bu tavırlarından vazgeçsin ki. Ben açıkçası tedirginim konu sahibi suçlu çıkacak diye.

Samimi olma kv ile. Sohbet etme. Evet hayır bilmiyorum gibi kısa cevaplar ver. O sizdeyken başka şeylerle ilgilen. Ve sizden gidince arayıp sorma. Haketmiyor.Arsızmış kvniz. Kaç yaşına gelmiş, ölüp gidecek. Halaa hayatı zindan etme peşindeler.

Al benden de o kadar. Elti ve kayın örneğinden de anladığımız üzere tüm problem konu sahibinin kocasında.
Annesi istediği gibi at koşturuyorsa tek sorumlu koca. O tiksinerek bakan koca.
Iyy terbiyesiz herif, ona tiksinmeyi gösterin, siz ondan daha çok tiksinin konu sahibi.

Sorunun tamamı eşinizde malesef

Bende de var öyle iki yüzlü bir kaynana o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşin görmediği sürece bu durumu derinlemesine çözemezsin sende onun yaptığı gibi tatlı tatlı alttan laf sokacak sın en azından içine dert olmaz. Bazı insanlara çünkü iyilikle yaranılmıyor onların davrandığı gibi sinsice alttan alta laf vuracaksın yani kaynananın yaptığının aynısını yapacaksın eşine şirin gözüküp kaynana da alttan vuracaksın

Sonraya kan davası gibi kin güden kocanız yoksa
Herşeyi yapmanıza rağmen en ufak bişeye takılmıyosa elbette dediğinizi yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…