Senin ailen yurtdışında olduğu için seni burada sahipsiz görüp üzerinde baskı kurmaya çalışıyor olabilirler. Ama sen oturup eşinle konuş, evlenmek sadece aynı evde yaşamaktan ibaret değil, siz artık ikiniz bir ailesiniz ama eşin de ailesi de bunun farkında değiller. Onlar sizin evinize, mahreminize biraz saygı gösterecek ki sizin de evliliğiniz otursun. Ben evli değilim ama kendimi senin yerine koydum benim bile içim daraldı.
eşimle defalarca konustum bu konuyu.. sakin kafayla konustugumuzda baslarda anlıyor sonradan tek sorun benm ailemmi olayına gırıo kotu gelın oluyorm.. bugune kdr hic bi saygısızlık etmedim aılesine karsı.. annesı aıleme dugun sonunda geldıgınız ıcın saolun iyi aksamlar deyıp aılemı ugurlamıs herhangı bırılerı gıbı ondan bile sonradan haberim oldu.. esimde cok ezildi ailesının yaptıkları yuzunden benım aıleme karsı.. bazen dio burdan tasınalım yurtdısına dıye ama tabı oda aılesını gorup doldurusa gelene kdr.. sonra yine basa sarıoz.. bnm aılem hep yapıcı olmaya calısıo onun ailesi tam tersi.. ne alsam kendi ewime begenmio annesi.. ne werse bize kızdıgında geri istio.. babası dugunsalonunu bile kendı ogluna odettircekti.. 2 bilezikle gelin oldm.. bunlara ragmen susuorm ama artık sabrımın sonundayım
Çok özel değilse eğer, siz nerede tanıştınız, nasıl evlendiniz canım?
Sizi biraz sessiz bulmuslar anlasilan ve sozlerinu de esiniz sayesinde cok iyi gecirmisler.eve eski esyalarini mi getirdi kayinvaliden ertesigun koyacaksinkapiya getirdiklerini nedwn bir koseye konsun ki.annesine ayy tesekkur ederim de esinin yaninda gider gitmez de at gitsin.gece oturmaya mi geliyorlar!onlar gelmesen giyin geceligini sabahligini yak mumlarini sondur isiklarini.geldiklerindw kapiyi boyle ac bak bakalimbir daha geliyorlqr mi.esininttelefonunu kapali tut yaa sessize al disari cikin gezin.yada o markete gittiginde siz de babasi gibi surekli arayin.mesaj atin.ailesi kiskancligin dibine vurmus.dinsizin hakkindan imansiz gelirmis
Eşinizin bir mesleği yok mu neden babasının marketine gidiyor gecelere kadar orada mı çalışıyor yoksa eğer işi gücü yoksa ve oradan kazanç sağlıyorsa gitmesi lazım bunları evlenmeden önce konuşmadınız mı. Kaynanan nasıl evine yatak odana giriyor kilitle kapısını açmaya çalışırsa da ne vardı anne yatak odamda ne işiniz var deyin yani. Eğer dolduruyorlarsa eşinizle konuşun bunu hem insan eşini bilmez mi ne kadar doldururlarsa doldursunlar. Gelinlik vermek ne demek. Mesafeli durmaya çalışın siz de eşinize anlatın olan biteni saklamayın. Ayrı bir aile olduğunuzu, kendi düzeninizin olması gerektiğini belirtin.
ilk defa bir yaziyi okurken agladim
bi ara kendimden supelendim benmi yazdim die
ben 3 ay dayana bildim..sonra esime dedim ben turkiyede yapamicam geri donuyorum die.. 1 sene ayri kaldik ve sonunda geldi yanima('yurt disi) aramizda onca mesafe olmasina ragmen saolsunlar tel de bile yetiolardi kavga etmemize ama tabiikide yanlarinda oldugum kadar deildi..o bir sene icinde haftada 3 kez psikologa gittim..adam bana dedi 3 ayda bunlari nasil yasadin sen?? herkez izini iple ceker ben karalar bagliodum..evliligimizin 9uncu yili esime dedim artik esinle anne babanin arasindaki farki anla (asla onlar yada ben deil) ama ben karisiyim onlarda anne babasi ayni sey deil..10 yil evlilik ve 3 cocuktan sonra hersey duzeldi..turkiyede kalirsan bence duzelmes seni hicinsemisler bir kere ne yapsan yaranamazsin..bu arada evlendigim gune kadar esimin ailesi baya bildigin kanatsiz melek ti hepside ..dugun bitti maskeler dustu...kolay gelsin..evlilik cok kolay yapiliyor cokta kolay bozuluyor ama en zoru yurutmek galiba..simdi hic pisman deilim yeter deip herseyi terk etmedigime cok sukur o kadar mutluyuzki..darisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?