İnsanlar ön yargısız baksa herkes herkesi anlayabilir :) Evet sen hayata hep umutlu baktıkça herşey güzel olucak..
dedıklerını yapmaya calısıcam cnm ben bıraz o susma konusunu beceremıorum galıbaallah yardımcın olsun cnm öncelikle senden sabırlı olmanı diliyorum onun ailesiyle ne olursa olsun tartışmaya girme kendinide ezdirme evine gir kapını ört duyma söylenin hiçbirşeyi eşinin hatrına idareci ol cnm birde eşine sürekli senin ailen böyle şöyle yapıor deme onlar yüzünden sizin huzurunuz bozulur ne olursa oolllsun eşine yansıtmamaya gayret et şuan çalışıyormusun ne güzel zeynelcim ekonomik özgürlüğün var üniversiteni bitir hayırlısıyla inş birde şu tartışmalar durulsun biraz zaman geçsin ozaman nur topu gibi bir çocuk alırsın kucağına inş
ya eşin ailesiyle arasına mesafe koyacak. Ya da onlar napar eder boşatır sizi. Küçük yaşta evlenenlerin çoğu boşanıyor zaten. Eskiler hariç.
yirmi yaşında bir kız bazen otuz yaşın olgunluğunu gösterebilir... Tamamen yetiştirilme ve sorumluluk verme durumuna bağlı...
Bir kıza yahut erkeğe farketmez, hiç sorumluluk verme, okul ev, sonra ünv. Ev, sonra, master ev...... Okusun dursun... Ne kadar büyürse büyüsün hele bir de ehli keyfse evliliğe hazır olamaz... Hayata hazır olma, evliliğe hazır olma farklı bir şey...
Bence yirmi yaşında da gayet aklı başında bir evlilik yapılabilir... Ayrıca genç yaşta yapılan akıllıca evliliklerde eşler birbirine benzeşip, daha çabuk değişebildikleri için daha mutlu olup, bu durumu avantaj haline bile getirebilirler...
Yaş ilerledikçe zevkler oturduğu için çatışmalar da artar.... Ileri yaşlarda daha doğru seçimler yapılabilir, duygular değil, mantık ön plandadır... Her iki durumun da avantajları ve dezavantajları var...
Yirmi yaşında evlilik aman, ne kadar saçma deyip, kestirip atmak bence doğru değil...
Ki konu sahibi yaşadığın problemler (anlettığın kadarıyla) yaşınla değil eşinin ailesiyle ilgili, kırk yaşında evlensen de farketmeyecekti...
Ailelerin samimi olmasına gerek yok.. Siz de eşinizin ailesiyle olan mesafenizi korursunuz, her zaman laflarına karşılık laf vermezsiniz... Bazen sinir bozmak için yapıyorlar, tepkisiz kalırsanız susabilirler... Ama görüşmemezlik olmaz, eşinizin hatrı için gidip gelirsiniz....
Allah mutluluk versin
güzel yorumun için teşk. Ederim.Ben 20 yasındayım evet ama cok kucuk yaslarda bazı şeyleri gormeyı basardım taa 10 yasında annem calısırdı ben erkek kardesıme bakrdım yemek yapardım o zaman ne yapılabılırse yanı anlıcanız ben hem cocuk hem anne oldum zaten cok kucuk yaslarda o yuzden kımse benı bole yargılamaya hakkı yok sıze solemıorum bunları sakın yanlıs anlamayın baska yorum yapan ark ıcın soyluorum
ya arkadaşlar ayrıl diyen bile olmuş kız buraya ayrılıyım mı diye sormamış ki
artık kkda moda oldu konuya değil konu sahibinin hayatına eleştiri yapmak hiç hoş değil :26:
neyse canm eşin arkdanda öğrencisinde bir işin olunca dahada rahatlarsın
eşini çok seviyorsun ki katlanıyorsun eşinde ailesine karşı seni koruyormuş daha ne olsun zorlukları beraber aşarsınız umarım
eşini seviyorsun oda seni seviyor en önemlisi bu zaten. Benim eşimin aileside 6 sene olduk hala ayırmaya çalışıyorlar. Yapmadıkları kalmadı. Ilk önce eşin ailesine tepkisini belli etmeli seni ezdirmemeli onlar ne söylerse söylesin kulaklarını tıkayın mutluluğunuza bakın. Onların yüzünden asla eşinle tartışma. Asla işinide bırakma sen çalıştığın sürece muhtaç değilsin. Nice kadınlar vardır çalışmaz iş bilmez evine bakmaz gezer tozar ama geçgin olur bizim gibiler geçmez. Işini sakın bırakma. Bir gün gelecek yaptıkalrından utanacaklar ama işte bizi üzdükleriyle kalacak.
üniversite 2. sınıftaysan neden bu şekilde yazıyosun? . yani geliooorrrrrrr, gidiorrrrrr, diorrrr vs. vs. yani çok zor okudum yazdıklarını. önce bu konuda kendini yetiştir tamam mı madem ki okuyorsun.
merhaba canım öncelikle derdine cok üzüldüm allah sana sabır versın ve biran önce uzaklaşmaya calış eşinin ailesinden
Yaşınla ilgilide çok sert yorumlar almışsın bende 19 yasındayım hatta 1 yılık evliyım sankı 30 yaşında evlenenlerın kayınvalıde veya kayınpederleriyle hiç sorunu olmuyor.bunun erken yas evliliğiyle uzaktan yakından alakası yok
Ayrıca bebek bende istiyorum ama basdan sorunlu bir evlilik için bebek çok sakıncalı çünkü bebeğin kucağında evliliğini bitirebilir dış etkenler bence hersey yoluna girene kadar bebeği ertelemen iyi olur. ve biran önce ya kendin başka biryerde sartları inkar edilemeyecek bir iş bul kendi ve eşinin ailesinden uzak yada eşine bul çok muhabbet tez ayrılık derler
Ne kadar saçma sapan, seviyesiz ilişkilerin ağına atıyorsunuz kendinizi ben burdan okudukça fenalıklar geçiriyorum artık başta aileniz nasıl müsade ediyor 17 yaşınızda nişanlanmayı sonra evlenmeyi benim aklım almıyor artık.
Kızacağızın başında yeterince derdi var destek olmak yerine egonuzu tatmin ediyorrsunuz. burada o kadar çirkef bir ailee varki bu kız 25 yaşında olsada bir şey değişmez
kuzenim 29 yaşında yaşadığı şeyler benzeer ve öğretmen(1 yıllık evli) ona nasıl bir akıl verirdiniz!!! burada 20 yaşındaki bir gençkıza laf sokarak siz çok akıllı olmuyorsunuz
derdini paylaşsanız ve teccrübelerinnizle akıl verseniz daha doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?