küçük yaşta evlenemenin sakıncaları işte
daha çok küçüksün kavga ettin diye intihara kalkışmalar ayılıp bayılmalar normal değil
ne kadar kötü olursa olsun ailesi eşin o işte çalışmak istiyorsa çalışır eğer ki arada ki mesafeyi koruyabilirse sorun yok
sen çalışıyor musun belki düğün borçları olduğu için başka yerde iş bulma sıkıntısı yaşayacağı için mecbur kabul etmiştir
hem sen kendin daha çocuksun neden çocuk düşünüyorsun
hele bi evliliğin otursun sonra tabii ki çocuğu da düşünürsün
sizin yaşınızdakiler liseye üniversiteye gidip okuyup iş sahibi oluyor, sizin derdiniz kayınvalide, kayınbirader..
17 yaşındaki çocuğunu nişanlamak da iyi cesaret ister maşallah çok bilinçlilermiş sizinkiler..
bu yaşta bu kadar dertle, işsiz kocayla çocuğu ne yapıcaksınız? 6 yaşına gelince araba camı sildirmeye yollarsınız artık.
bence bir an önce bu saçma sapan evlilikten kurtulup okuyup meslek sahibi olmaya bakın. çocuk kaçmıyor büyüyünce yaparsınız
bu yaşta bu kadar dertle, işsiz kocayla çocuğu ne yapıcaksınız? 6 yaşına gelince araba camı sildirmeye yollarsınız artık.
bence bir an önce bu saçma sapan evlilikten kurtulup okuyup meslek sahibi olmaya bakın. çocuk kaçmıyor büyüyünce yaparsınız
Ya bence de insanlar buraya dertlerini yazıyo yardım yardım istiyor, amaa başlıyorlar niye küçük yaşta evlendin, ailen niye verdi. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor, ayrıca merak etmeyin sizin kadar ailesi de düşünüyordur kızlarını.
yaa sormak istiyorum siz kaç yaşındasıonız saçma sapan evlilik dediğiniz benim 5 senedir sevdiğim insanlaaa6 yasında cam sılmeye yolarsınız nasıl bır cumleeee bnm sukur paraya pula ıhtıyacım yokkkkkk allahıma bınlerce sukurr arkamda aılem varr ufacık seyde bana sahıp cıkmasını bılırlerrr siz yorum yapmayın lutfennnnnnn
ya anlamıorummm gercekten ya 17 yasında evlenenler var ben onalrı bıle yargılamıorummm herkezın kendı kararııtmm anladı kendisi gec yasta evlenıoo yönetici pzoisyonunda işi var filan ama herkez şanslı değil demekkiii
canım ben 27 yaşındayım.
ailenin parasına güvendiysen sorun yok. çocuklarına da ailen baksın eşin de koca diye otursun evinde?
çocuk yapınca bitmiyor malesef masraflı bir iş..
kucağınızda çocukla hangi üniversiteyi bitirmeyi planlıorsunuz merak ettim?
ya anlamıorummm gercekten ya 17 yasında evlenenler var ben onalrı bıle yargılamıorummm herkezın kendı kararııtmm anladı kendisi gec yasta evlenıoo yönetici pzoisyonunda işi var filan ama herkez şanslı değil demekkiii
Okuyacağım dememiş ki zaten, ki herkes okumak zorunda da değil. Ayrıca ailesi kabul ettikten sonra kimseye laf düşmez!
canım ben 27 yaşındayım.
ailenin parasına güvendiysen sorun yok. çocuklarına da ailen baksın eşin de koca diye otursun evinde?
çocuk yapınca bitmiyor malesef masraflı bir iş..
kucağınızda çocukla hangi üniversiteyi bitirmeyi planlıorsunuz merak ettim?
tabi ki okumak zorunda değil ama ekonomik özgürlüğünü eline almazsa daha çok ağlar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?