- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Ah bi bilsem o paraya kendime ev alirim ya sinirden elim ayagim titriyoAilem rezil olmasın diye kredi çekmek nedir?
zaten sizin durum ortada nası ödeyecek o krediyi ?
Ah bi bilsem o paraya kendime ev alirim ya sinirden elim ayagim titriyo
Biz bir sure idare edermisiz sonra onlar dükkandan oderlermis hadi odeyemezlerse dedim odeyemezlerse Esim odeyeckmis !!!!satsinlar evlerinden birini dedim annesi demiş ki tasinmaz mal satilmaz borç ödenir ama o yerine konmazmis
Selam hanimlar az çok konularimi biliyorsunuz Esim ailesine ikinci ev vs almisti.şimdiyse yaklasik 100000 TL kadar bir borç var ve KV bu borclari eşimin ödemesini istiyor kp önüne gelen herkese çok iyi masaallah bir bize öyle değil herkese borç vermiş kendi dukkanina mal almak için vs borclanmis verdiği paralari alamiyor eşimin isler durgun buara bnm maasimla idare ediyoruz sayilir ki benim maasimda da kredi var maalesef ve eşime yardim edin demişler esimde ailem rezil olmasin kredi cekeyim vs diyor ne yapacagmi ne diyecegmi sinirden bilemez haldeyim
Biz bir sure idare edermisiz sonra onlar dükkandan oderlermis hadi odeyemezlerse dedim odeyemezlerse Esim odeyeckmis !!!!satsinlar evlerinden birini dedim annesi demiş ki tasinmaz mal satilmaz borç ödenir ama o yerine konmazmis[/Q
bu 100 bin liralik borç yeni evin borcumu.madem paraları yokmuş niye borca giriyolar.size güvenmişler demek.çok biliyo kayınvalideniz.siz nasıl idare ediceksiniz diye düşünmüyor.
Canim ben isten cikmam çünkü öğretmenim oda onun rahatligi içinde 2500 aliyorsun bini krediye gidiyor biz binbesyuzle idare ederiz bende onu oderim diyo ya ben mecbur mum sksk sksk yasamaya onlar borç ödeyecek diye ne istdgmi alabiliyorum ne istedgm gbi gezebiliyrm biri bitiyor biri basliyor cocgm var onun geleceği pfffArkadaşım otur konuş durum ortada kredi çekince ödeyemiyceksin çünkü benim maaşım krediye eve gidiyo
Senin kazandığının krediyi ödemesi zor ödesede ben işten çıkarsam neolacak de?
100000 kredisi 1300-1800 arası ödemesi olacak Az buz değil
Keske dokunmasasenın maasına dokunulmayacaksa
ne halt yerse yesın
ohh ne guzel
o aılesıne baksın, sen ona...
Canim ben isten cikmam çünkü öğretmenim oda onun rahatligi içinde 2500 aliyorsun bini krediye gidiyor biz binbesyuzle idare ederiz bende onu oderim diyo ya ben mecbur mum sksk sksk yasamaya onlar borç ödeyecek diye ne istdgmi alabiliyorum ne istedgm gbi gezebiliyrm biri bitiyor biri basliyor cocgm var onun geleceği pfff
işte bunu eşine söyleyeceksın.K
Keske dokunmasa
ince fikirleri sadece ailesine maalesef bana gelince aslan mubarekAilesi derken siz ailesi olmuyor musunuz?? Denge kurmak bu kadar mı zor? Annesi babası da olsa herşeyin bir sınırı var. 2 ev var ve eşiniz kredi çekip ödeyecek.. Siz çalışacak ve hayatınızın standartını düşüreceksiniz.. Pardon da eşiniz ince fikrli değil sanırım..
Dokunmasa diye bisey yok iste evin geçimi bnm üstüme o ailesinin borcunu odeyecekişte bunu eşine söyleyeceksın.
bu konuda gerekırse küs, kavga et!
o kredıyı odeyecek, sen ise ona bakacaksın
ayrıca tek basına boyle bır karar veremez. verıyorsa eğer senın maaşına dokunmayacak.
Dokunmasa diye bisey yok iste evin geçimi bnm üstüme o ailesinin borcunu odeyecek
Aslında uç evleri var oturdukları ile beraberher çocuğuna bir ev verecekmis tabi evlerden birini biz odedik o da ayri konu ama o yüzden satamazmis kizinin ogullarinin gelecegymisÇok sinirlendim. Çok sert tepki vermezseniz çekecek gibi görünüyor. 2. evi satmamalarının bir sebebi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?