- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi denizz2013
-
Ya neden ceksn ki zaten herseyde yardım ediyor BN ska ska bi hal oldum uç senediron bin bile olsa oğlumun hesabına yatirrm
Adil olması önemli değil diğer iki çocuğu içinharcamis bnm esimi resmen kp sorumsuzun önde gideni KV de eşine yukleyemedgi tüm sorumluluğu bnm eşime yüklemişOha be! bu ne yüzsüzlük!
Ohhh ne ala.
Oğlundan parayı kopar, ailesini huzursuz et, torunun lokmasından kıs,
sonra da ben her çocuğuma ev bırakıcam!
Bu kafayla cenneti hedeflemiş birde.
Madem satılmıyor o zaman ödenen her evi sizin çocuğunuzun üzerine yapsınlar.
Siz mecbur musunuz, görümcenin evinin parasını ödemeye.
İlla çocuklarına ev bırakacaksa, bütün çocuklar borcu ortak ödesin!
Bu beklenti hiç adil değil!
O kadar Yoruldum ki evlendgmden beri borç odeniyor ama elde ne var görümce gribi KV kiskancligi bir de enayi yerine konmakKurtuluş için dedim on bini
ama 3-4 evi okuyunca vazgeçtim
bana dokunma eve benim bakmamıda bekleme de
yada yüz binde benim aileme vericezde
200binin altına gireceğini sanmam
Evet bi kaç hafta öncesine kadar çok kotuydk tam duzeldik dedm şimdide buKayinvalideniz paranin nasil kazanildigini, o kadar borcun nasil odenecegini, onun icin arttirilan paranin nelerden kismak demek oldugunu bilmiyor anlasilan...Daha neler ya, omrunuz onlarin borclarini odemek icin mi gececek, kendinizden cocugunuzdan arttiriyorsunuz, mecbur musunuz?
3 ev diyorsunuz bir de, vicdansizlik, bencillik baska bir sey degil...
Onlarda 3 ev sizde 3 pantolan, adelete bak...
Esiniz ne yazik ki sizi degil hala anne ve babasini ailesi olarak goruyor anlasilan...
Cocugu icin ayirmasi gereken parayi hala anne ve babasina sefa olsun diye harciyor...
Asla ama asla cekmezdim...
Hayat musterek, bu kizginligim borc oldugu icin degil, olabilir, insanin basina her sey gelir, gik demez insan gerekirse ama bu durum cok sacma ve cok bencilce...
Siz kimsenin enayisi degilsiniz...
O kadar Yoruldum ki evlendgmden beri borç odeniyor ama elde ne var görümce gribi KV kiskancligi bir de enayi yerine konmak
Anladigim kadariyla siz burda dertlesmekten oteye gidemeyeceksiniz...Evet bi kaç hafta öncesine kadar çok kotuydk tam duzeldik dedm şimdide bu
Rabbim yardimcin olsun cnmBilmiyorum ya o kadar yiprandm ki bu borç olayından
Aynen arkadasim aynen kendi isine koşar babasinin isine koşar annesigilin şoförü gorumcem hanımefendi otobüsle gidemezmis her yere arabayla götürülür bisey de yapmasa edemedikleri kalmazMerhaba kaderdaşım. Benim eşim de kayinpederin borclarini oduyor, 40000 kredi cekmisti babasi icin. Evlenmeden once odedikleriyle 100000 i buluyor ama hadi onlardan banane, evlenmeden onceydi. Onlar bundan hic rahatsiz olmuyorlar cunku oğullari olduğu için etinden sütünden herşeyinden faydalanıyorlar
Evet egitimliyim ama esinle evlenmemiş ailem pek istemedi ben seviyorum diye karsi cikarak evlendm simdi onlara GDP de ben bosancam diyemem zaten yaslilar babam kalp hastasi çok üzülürler ama son raddeye gelirse de yapacak başka bisey dusunemiyrmBirde eğitimli meslek sahibi olan birisiniz bu olanlara göz yummanız şaşırtıcı
Haklisiniz da napabilirm bilmiyorum küçük bir oğlum var ne zaman tartissak gözleri kocaman oluyor sariliyor korkuyor gece uyumuyr ortaligi yikamiyorum bu yüzden ama nasil konuşsan bilmiyrmAnladigim kadariyla siz burda dertlesmekten oteye gidemeyeceksiniz...
Ben yikardim ortaligi sizi yanlis yonlendirmis gibi olmayayim ama...
Yardim etmek gerekse zaten yardim edilir, en nihayetinde esinizin anne ve babasi ama kendi omrumden, cocugumun geleceginden calmalarina asla izin vermezdim...Sizin emeginiz onlarin sefasi oluyor, bu kadar yumusak basli olmayin derim...
Yani iliskinizi bilmiyorum ama rest cekin, vermiyorum maasimdam, onlarin 3. evleri icin calismiyorum, gunyuzu gormek, cocuguma gelecek saglamak, bizim eksigimiz kalmasin diye calisiyorum, biz de senin aileniz neden bizden alip onlara veriyorsun diyin...Oyle sacmalik olur mu ya?Haklisiniz da napabilirm bilmiyorum küçük bir oğlum var ne zaman tartissak gözleri kocaman oluyor sariliyor korkuyor gece uyumuyr ortaligi yikamiyorum bu yüzden ama nasil konuşsan bilmiyrm
Bilmyrm ki canim çok skkn yaAnladigim kadariyla siz burda dertlesmekten oteye gidemeyeceksiniz...
Yardim etmek gerekse zaten yardim edilir, en nihayetinde esinizin anne ve babasi ama kendi omrumden, cocugumun geleceginden calmalarina asla izin vermezdim...Sizin emeginiz onlarin sefasi oluyor, bu kadar yumusak basli olmayin derim...
Kiz uniyi yeni bitirdi kardeşi de bos bos geziyo kişi da Esim okuttu BN kendime otuz liralik ayakkabı alamazken kiz kendine 300 tllik botlar aldi
Herşeyin farkimdayim evde huzur ortami yaratmaya calisiyorum ama napyolar ediyorlar bozuyorlar bktm artik yoruldm yiprandim neden boyle oldm diye düşünmekten .. Bi günümüzde rezil olmasin onlar yüzünden son raddeleri yasiyorum bununda farkindaym da oglusuma kiyamiyrm ekimi kolumu bagliyorYani iliskinizi bilmiyorum ama rest cekin, vermiyorum maasimdam, onlarin 3. evleri icin calismiyorum, gunyuzu gormek, cocuguma gelecek saglamak, bizim eksigimiz kalmasin diye calisiyorum, biz de senin aileniz neden bizden alip onlara veriyorsun diyin...Oyle sacmalik olur mu ya?
Haklisiniz, sakin ama sakin cocugun yaninda tartismayin, kiyamam o cok etkilenir...
Yani rest cekmek lazim, oyle iki tartistim ama olana razi oldumla cozulecek bir sey degil bu, belli ki anne ve babasinin lafindan cikamiyor koca adam, mantikli bakamiyor hicbir seye, emirmis gibi yapiyor...
Hem de bir egitimcisiniz, bunu boyle cekmemeniz gerektigini siz de cok iyi biliyorsunuz...
Ah konusmadim mi sanıyorsunuz kavga da ettm demedgm şey kalmadi ama yok uç gün bnm dedgm oluyor annesigille konuşunca yine ayni yine ayniburda okurken hepimiz deli olduk yapılan haksızlığa. ama siz eşinizle bunları paylaşıyormusun.yıllardır çalıştığın halde kendin için bir şeyler yapmadığını hep ailesinin yüzünden feraha çıkamadığınızı anlatmıyormusun.yoksa kendi kendine sinirlendiğinle kalıyorsan böyle sürüp gidecek. o aile sizi daha çok sömürür.onlara muhtaçlığınızmı var açık açık konuşun eşinizin sömürücü sözde ailesiyle.ne hakla onların borcu ödenecek diye siz sıkıntı çekeceksiniz.3-5 milyar olsa hadi neyse.
Anladigim kadariyla siz burda dertlesmekten oteye gidemeyeceksiniz...
Yardim etmek gerekse zaten yardim edilir, en nihayetinde esinizin anne ve babasi ama kendi omrumden, cocugumun geleceginden calmalarina asla izin vermezdim...Sizin emeginiz onlarin sefasi oluyor, bu kadar yumusak basli olmayin derim...[/QUObn onlar için mi okudum diyorum iki senedir calisiyorum şöyle gonlumce maasimi alip yiyemedim hala canm yaniyo dusundkce
İnanin o kadar canm Sikkin ki bnm bi sigaram var ona da laf ediliyor o kadar para veriyormusum diye en son gecen hafta patladim BMM param bnm kazancm ister içkiye yatiririm ister sigaraya sizene diye onu icmeym gorumceme harclik verekemisimburda okurken hepimiz deli olduk yapılan haksızlığa. ama siz eşinizle bunları paylaşıyormusun.yıllardır çalıştığın halde kendin için bir şeyler yapmadığını hep ailesinin yüzünden feraha çıkamadığınızı anlatmıyormusun.yoksa kendi kendine sinirlendiğinle kalıyorsan böyle sürüp gidecek. o aile sizi daha çok sömürür.onlara muhtaçlığınızmı var açık açık konuşun eşinizin sömürücü sözde ailesiyle.ne hakla onların borcu ödenecek diye siz sıkıntı çekeceksiniz.3-5 milyar olsa hadi neyse.
Esiniz dusunuyor mu oglunuzu? Ya da o da kiyamiyor mu ona? Sizi kaybetme korkusu var mi acaba?Herşeyin farkimdayim evde huzur ortami yaratmaya calisiyorum ama napyolar ediyorlar bozuyorlar bktm artik yoruldm yiprandim neden boyle oldm diye düşünmekten .. Bi günümüzde rezil olmasin onlar yüzünden son raddeleri yasiyorum bununda farkindaym da oglusuma kiyamiyrm ekimi kolumu bagliyor
Aynen arkadasim aynen kendi isine koşar babasinin isine koşar annesigilin şoförü gorumcem hanımefendi otobüsle gidemezmis her yere arabayla götürülür bisey de yapmasa edemedikleri kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?