- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi denizz2013
-
Aslında uç evleri var oturdukları ile beraberher çocuğuna bir ev verecekmis tabi evlerden birini biz odedik o da ayri konu ama o yüzden satamazmis kizinin ogullarinin gelecegymis
Ailesi ödenecek dedi ya bitti napar eder öder biliyorum ev konusunda da boyle olmuştu alma borçluyuz vs dedim ama annesi alinacak dedi ve o ev alindi sonra iki sene suren bir sknti maddi anlamda kimildayamadik hic bisey yapamadk tam biraz rahatladik dedim bu ckti bu sefer bir arabamzdan başka biseymz yok o paralara kendime lüks bi ev alirdmÖdeyecek diye bir şey yok. Durumda sizin hiç mi söz hakkınız yok?
Canim ben isten cikmam çünkü öğretmenim oda onun rahatligi içinde 2500 aliyorsun bini krediye gidiyor biz binbesyuzle idare ederiz bende onu oderim diyo ya ben mecbur mum sksk sksk yasamaya onlar borç ödeyecek diye ne istdgmi alabiliyorum ne istedgm gbi gezebiliyrm biri bitiyor biri basliyor cocgm var onun geleceği pfff
BN iki aydir okula 3 pantolonla gidip geliyrm böyle olunca sinirim tepeme ckyoEvet ailesine yardım etmesi çok normal,ama sizin borcunuz var iken hala ailesi için kredi çekmeye kalkması hiçte mantıklı değil.
Ben olsaydım karşı çıkardım.ailesi rezil olmasın diye ozaman siz rezil olun.
Ailem bilse çok kizar ama anlatmak istemiyorum ikisi de hasta cnkuValla Allah kolaylık versin. Ben sizin adınıza çok sinirlendim. Siz de biraz sert çıkmazsanız çekecek gibi. Böyle sebeplerden boşananlar var. Allah'ın bir enayisi siz değilsiniz. Aileniz ne der bu duruma?
Keşke yapabilsem;(Sakasiz diyorum benim esim bana boyle bir teklifle gelse , durumunuz musait degilse. Musait olsa bile.
Atarim onu disari. .
Gitsin krediyi ceksin ama annesiyle babasiyla yasasin ..
Ya neden ceksn ki zaten herseyde yardım ediyor BN ska ska bi hal oldum uç senedirCanım sen borca gir araba al bişey yap kapı kapansın
yüz bin çok 10 senede ödese ömür biter
on bin çeksin versin 1 senede kurtulun
Kiz uniyi yeni bitirdi kardeşi de bos bos geziyo kişi da Esim okuttu BN kendime otuz liralik ayakkabı alamazken kiz kendine 300 tllik botlar aldiBen ailenin gerçekten ihtiyacı varsa yardımdan yanayım hep ama sizinki artık başka boyuta geçmiş bu ne benim odediğim evi başkasımı boluşecek ve hala ben başka borçlar oduycem
Diğer çocukları napıyo bu arda
Senin şiddetli derecede eşini silkeleme zamanın gelmiş
Net çizgini çekmezsen böyle surup gider
Niye bu kadar taviz veriyosun bende buna yakın şeyler yaşadım bazı farklarla yazık sonra çok uzuluyosunKiz uniyi yeni bitirdi kardeşi de bos bos geziyo kişi da Esim okuttu BN kendime otuz liralik ayakkabı alamazken kiz kendine 300 tllik botlar aldi
Oha be! bu ne yüzsüzlük!Aslında uç evleri var oturdukları ile beraberher çocuğuna bir ev verecekmis tabi evlerden birini biz odedik o da ayri konu ama o yüzden satamazmis kizinin ogullarinin gelecegymis
Bilmiyorum ya o kadar yiprandm ki bu borç olayındanbu erkeklerin su ailesini koruma huylarina sinirrr oluyorum yahu kardesim kendin zor geciniyorsun krediyi cekipte nasil odiyceksin kimin ihtiyaci varsa o ceksin ama yok illa kendini rezil etcen benimkide boyleydi hep ailem hep ailem sonunda ailesi sonumuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?