eşimin ailesi ve borclari:s

Aslında uç evleri var oturdukları ile beraberher çocuğuna bir ev verecekmis tabi evlerden birini biz odedik o da ayri konu ama o yüzden satamazmis kizinin ogullarinin gelecegymis

Valla Allah kolaylık versin. Ben sizin adınıza çok sinirlendim. Siz de biraz sert çıkmazsanız çekecek gibi. Böyle sebeplerden boşananlar var. Allah'ın bir enayisi siz değilsiniz. Aileniz ne der bu duruma?

Evet ailesine yardım etmesi çok normal,ama sizin borcunuz var iken hala ailesi için kredi çekmeye kalkması hiçte mantıklı değil.
Ben olsaydım karşı çıkardım.ailesi rezil olmasın diye ozaman siz rezil olun.

Ödeyecek diye bir şey yok. Durumda sizin hiç mi söz hakkınız yok?
Ailesi ödenecek dedi ya bitti napar eder öder biliyorum ev konusunda da boyle olmuştu alma borçluyuz vs dedim ama annesi alinacak dedi ve o ev alindi sonra iki sene suren bir sknti maddi anlamda kimildayamadik hic bisey yapamadk tam biraz rahatladik dedim bu ckti bu sefer bir arabamzdan başka biseymz yok o paralara kendime lüks bi ev alirdm

Merhaba kaderdaşım. Benim eşim de kayinpederin borclarini oduyor, 40000 kredi cekmisti babasi icin. Evlenmeden once odedikleriyle 100000 i buluyor ama hadi onlardan banane, evlenmeden onceydi. Onlar bundan hic rahatsiz olmuyorlar cunku oğullari olduğu için etinden sütünden herşeyinden faydalanıyorlar

Canım sen borca gir araba al bişey yap kapı kapansın

yüz bin çok 10 senede ödese ömür biter
on bin çeksin versin 1 senede kurtulun

BN iki aydir okula 3 pantolonla gidip geliyrm böyle olunca sinirim tepeme ckyo

Sakasiz diyorum benim esim bana boyle bir teklifle gelse , durumunuz musait degilse. Musait olsa bile.

Atarim onu disari. .
Gitsin krediyi ceksin ama annesiyle babasiyla yasasin ..

Valla Allah kolaylık versin. Ben sizin adınıza çok sinirlendim. Siz de biraz sert çıkmazsanız çekecek gibi. Böyle sebeplerden boşananlar var. Allah'ın bir enayisi siz değilsiniz. Aileniz ne der bu duruma?
Ailem bilse çok kizar ama anlatmak istemiyorum ikisi de hasta cnku

Gidin kendinize krediyle bir araba alin .Biktim artik yurumekden otobusden servisden dersiniz.
O kadar calisiyorum paramin hayrini gormuyorum dersiniz.

Ben ailenin gerçekten ihtiyacı varsa yardımdan yanayım hep ama sizinki artık başka boyuta geçmiş bu ne benim odediğim evi başkasımı boluşecek ve hala ben başka borçlar oduycem
Diğer çocukları napıyo bu arda
Senin şiddetli derecede eşini silkeleme zamanın gelmiş
Net çizgini çekmezsen böyle surup gider

Kiz uniyi yeni bitirdi kardeşi de bos bos geziyo kişi da Esim okuttu BN kendime otuz liralik ayakkabı alamazken kiz kendine 300 tllik botlar aldi

Birde eğitimli meslek sahibi olan birisiniz bu olanlara göz yummanız şaşırtıcı

Kiz uniyi yeni bitirdi kardeşi de bos bos geziyo kişi da Esim okuttu BN kendime otuz liralik ayakkabı alamazken kiz kendine 300 tllik botlar aldi
Niye bu kadar taviz veriyosun bende buna yakın şeyler yaşadım bazı farklarla yazık sonra çok uzuluyosun

Kayinvalideniz paranin nasil kazanildigini, o kadar borcun nasil odenecegini, onun icin arttirilan paranin nelerden kismak demek oldugunu bilmiyor anlasilan...Daha neler ya, omrunuz onlarin borclarini odemek icin mi gececek, kendinizden cocugunuzdan arttiriyorsunuz, mecbur musunuz?
3 ev diyorsunuz bir de, vicdansizlik, bencillik baska bir sey degil...
Onlarda 3 ev sizde 3 pantolan, adelete bak...
Esiniz ne yazik ki sizi degil hala anne ve babasini ailesi olarak goruyor anlasilan...
Cocugu icin ayirmasi gereken parayi hala anne ve babasina sefa olsun diye harciyor...
Asla ama asla cekmezdim...
Hayat musterek, bu kizginligim borc oldugu icin degil, olabilir, insanin basina her sey gelir, gik demez insan gerekirse ama bu durum cok sacma ve cok bencilce...
Siz kimsenin enayisi degilsiniz...

Aslında uç evleri var oturdukları ile beraberher çocuğuna bir ev verecekmis tabi evlerden birini biz odedik o da ayri konu ama o yüzden satamazmis kizinin ogullarinin gelecegymis
Oha be! bu ne yüzsüzlük!
Ohhh ne ala.
Oğlundan parayı kopar, ailesini huzursuz et, torunun lokmasından kıs,
sonra da ben her çocuğuma ev bırakıcam!
Bu kafayla cenneti hedeflemiş birde.

Madem satılmıyor o zaman ödenen her evi sizin çocuğunuzun üzerine yapsınlar.
Siz mecbur musunuz, görümcenin evinin parasını ödemeye.
İlla çocuklarına ev bırakacaksa, bütün çocuklar borcu ortak ödesin!
Bu beklenti hiç adil değil!

bu erkeklerin su ailesini koruma huylarina sinirrr oluyorum yahu kardesim kendin zor geciniyorsun krediyi cekipte nasil odiyceksin kimin ihtiyaci varsa o ceksin ama yok illa kendini rezil etcen benimkide boyleydi hep ailem hep ailem sonunda ailesi sonumuz oldu

Bilmiyorum ya o kadar yiprandm ki bu borç olayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…