- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 35
- Konu Sahibi denizz2013
-
İnanin ve düğün takilarim kaldi ne çocuuma takilan altinlar kaldi dha maasimi hic tam almadim cnku kredi filan odyrz yine sabrettm ama bu sondu artik hazir bekliyrm gelince tavrina bakacagm cekecegm filan derse bitti bu is kesinlikle.alip valisini oğlumu gidecegm ne hali varsa gorsn ailesi de kina yaksin
Evet canim basta çok pasif kaldim maalesef daha doğrusu kotu düşünmek istemedim ama somuruldum resmn keşke bu testi daha önce cekseymisim son olarak karar su o kredi çekilecek ama bir buçuk evde bnm üstüme olacak o şekilde enazindan yatirim yaptk diyebileceğim para boşa gitmyck evin diğer yarisi da oğlumun üstüne olacak burada:)Şu yazdıklarınızı cidden yazıyorsanız ve yapacaksanız, önceki mesajım için özür diliyorum.
Ama geç kaldınız, siz de biliyorsunuz, bu resti 1 yıl önce çekseydiniz o zaman rahat ederdiniz.
Evet canim basta çok pasif kaldim maalesef daha doğrusu kotu düşünmek istemedim ama somuruldum resmn keşke bu testi daha önce cekseymisim son olarak karar su o kredi çekilecek ama bir buçuk evde bnm üstüme olacak o şekilde enazindan yatirim yaptk diyebileceğim para boşa gitmyck evin diğer yarisi da oğlumun üstüne olacak burada:)
Esim geldi hanimlar ve hem bizim aldgmz evi hem de diğer evi benim üstüme yaparlarsa krediyi çekip odeyeegni aksi takdirde odeyemecegni söylemiş tahmin ettigm gibi kv küplere binmiş analik hakkimi helal etmem vs diye esimde o zaman bende odeyemem yuvam söz konusu ksb demiş sonuç o iki ev benim üstüme olacak
Ev kredisi seklinde cekecegemz için mecburen o tapu bnm üstüme verilecek o konuda sknti yok yani ama simdi yaniyorum saf geçirdiğim o iki buçuk yila giden paralara cektgm skntilaraOnce tapu islemler sonra kredi olsun ama. Tam tersini asla kabul etmeyin. Yok tapuda islemler uzun hadi krediyi once halledelim falan sakin bunlara gelmeyin.
Tapuyu elimde gormeden rahatlamazdim ben. Bu arada hem krediden hem de evleri uzerinize yapmaktan vazgecerlerse aldiginiz eve artik kira mira vermeyeceginizi de belirtin.
Ev kredisi seklinde cekecegemz için mecburen o tapu bnm üstüme verilecek o konuda sknti yok yani ama simdi yaniyorum saf geçirdiğim o iki buçuk yila giden paralara cektgm skntilara
Onlar hem esimi hem beni saf yerine koydular neler neler yasandi gorumcem okunmaya gitti hanımefendi otobüsle gelmez diye bayramda onu almaya Gitmeler mi dersin kredinin martini annesi isteyip kizina alisverisler mi dersin tabi parasini biz odedik hep ama gözüm acildi artik resti çektim raziysan boyle yok dersen biz de yokuz dedimOlsun zararın neresinden dönülse kardır. Başınızın gözünüzün sadakası olsun. O kısmı tam anlamadım ama sizi saf yerine koyan kayınvalideniz ya da kayınbabanızsa sıkıntı yok. Ama dürüst olmayan ya da en azından yanlış anlamanızı düzeltmeyen eşiniz ise kırıcı olmuş.
Onlar hem esimi hem beni saf yerine koydular neler neler yasandi gorumcem okunmaya gitti hanımefendi otobüsle gelmez diye bayramda onu almaya Gitmeler mi dersin kredinin martini annesi isteyip kizina alisverisler mi dersin tabi parasini biz odedik hep ama gözüm acildi artik resti çektim raziysan boyle yok dersen biz de yokuz dedim
Tsk ederim yeni bir konuyla gelene kadar rahatiz inş;Adınıza çok ama çok sevindim. Bundan sonrası sizin ve çocuğunuz için çok çok daha iyi geçecek. Geçmişe takılıp kendiniz üzmeyin. Ha unutturmayın yeri geldi mi ama kendinize dert etmemeye çalışın.
Selam hanimlar az çok konularimi biliyorsunuz Esim ailesine ikinci ev vs almisti.şimdiyse yaklasik 100000 TL kadar bir borç var ve KV bu borclari eşimin ödemesini istiyor kp önüne gelen herkese çok iyi masaallah bir bize öyle değil herkese borç vermiş kendi dukkanina mal almak için vs borclanmis verdiği paralari alamiyor eşimin isler durgun buara bnm maasimla idare ediyoruz sayilir ki benim maasimda da kredi var maalesef ve eşime yardim edin demişler esimde ailem rezil olmasin kredi cekeyim vs diyor ne yapacagmi ne diyecegmi sinirden bilemez haldeyim
Canm iki evi ben üstüme aliyrm o şekilde kabul ettim ama çok şükür cpxugum için bi yatirim olacak verdgm para zoruna gitmeyecekahh be canım ya kv ev alırken eşine sormuş..ayıp valla.eşinle konuş iyice altından kalkamayız de..ama suç eşinde deil eşinin ailesinde.umarım vazgeçer kredi çekmekten...
Canm iki evi ben üstüme aliyrm o şekilde kabul ettim ama çok şükür cpxugum için bi yatirim olacak verdgm para zoruna gitmeyecek
senin yapamicanı bildigi için böle emrivaki yapıo dünyanın enayisi senmisin bu kadarda saf olmayın be arakdaşım koy agırlıgını birazKeşke yapabilsem;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?