eşimin ailesi ve borclari:s

Severek evlenmiştik oysa gozumun içine bakar nasil üstüme titrerdi simdi o günleri dusunuyorumda nasil değişti bu kadar aklim almiyor inanin oysa daha çok da olmadi evleneli 2 buçuk sene oldu nişanla beraber 3 sene herşey ne cabuk değişiyormuş önceden ona baktgmda içim titrerdi omrumu gecirecgm adam bu derdim hep ama simdi herşey tepetaklak üstelik minik bir oğlum var ve maalesef babasinin saçma lamalar inin cezasini oğlum belki de babasiz büyüyerek ödeyecek

Esim geldi hanimlar ve hem bizim aldgmz evi hem de diğer evi benim üstüme yaparlarsa krediyi çekip odeyeegni aksi takdirde odeyemecegni söylemiş tahmin ettigm gibi kv küplere binmiş analik hakkimi helal etmem vs diye esimde o zaman bende odeyemem yuvam söz konusu ksb demiş sonuç o iki ev benim üstüme olacak

Sende annenlere kredi cek ode:) Bakim ozaman esin ne tepki vericek? Buda yeni adetmidir anlamadimki? Anne babanin borcunu odeme, onlar icin borc cekme. Hadi durumun cok iyi olur dersin tamam ama senin maasinla zar zor gecinirken nasil boyle rahat ben anlamadim. Allah yardimcin olsun sakin kabul etme!

Bakın, çok sert yazacağım ama çok sinirlendim, kusura da bakabilirsiniz.

Tüm bunların sorumlusu sizsiniz. Sizin maaşınız sayesinde ev alabiliyor ve yetmeyip sizi borca sokarak bir ev parası daha ödemeyi planlayabiliyor. Boşanırım diyin.

Hatta bence boşanın. Ayaklı para mısınız siz?

Ne demek ödeyeceğim dedi ödeyecek? Siz ödeyeceksiniz. Madem kabul ediyorsunuz herhangi bir şekilde, o kadar korkuyorsunuz eşinizi kaybetmekten, oturun ve ödeyin.

Şu yazdıklarınızı cidden yazıyorsanız ve yapacaksanız, önceki mesajım için özür diliyorum.

Ama geç kaldınız, siz de biliyorsunuz, bu resti 1 yıl önce çekseydiniz o zaman rahat ederdiniz.

Şu yazdıklarınızı cidden yazıyorsanız ve yapacaksanız, önceki mesajım için özür diliyorum.

Ama geç kaldınız, siz de biliyorsunuz, bu resti 1 yıl önce çekseydiniz o zaman rahat ederdiniz.
Evet canim basta çok pasif kaldim maalesef daha doğrusu kotu düşünmek istemedim ama somuruldum resmn keşke bu testi daha önce cekseymisim son olarak karar su o kredi çekilecek ama bir buçuk evde bnm üstüme olacak o şekilde enazindan yatirim yaptk diyebileceğim para boşa gitmyck evin diğer yarisi da oğlumun üstüne olacak burada:)

Çok sevindim, inşallah kimse sözünden caymaz ya da krediyi çektikten sonra bir oyun size yapılmaz.Çok sıkı takip edin her şeyi, tüm işlemleri,umarım eşiniz size anlattığı şekilde yapar.

Once tapu islemler sonra kredi olsun ama. Tam tersini asla kabul etmeyin. Yok tapuda islemler uzun hadi krediyi once halledelim falan sakin bunlara gelmeyin.
Tapuyu elimde gormeden rahatlamazdim ben. Bu arada hem krediden hem de evleri uzerinize yapmaktan vazgecerlerse aldiginiz eve artik kira mira vermeyeceginizi de belirtin.

Ev kredisi seklinde cekecegemz için mecburen o tapu bnm üstüme verilecek o konuda sknti yok yani ama simdi yaniyorum saf geçirdiğim o iki buçuk yila giden paralara cektgm skntilara

Ev kredisi seklinde cekecegemz için mecburen o tapu bnm üstüme verilecek o konuda sknti yok yani ama simdi yaniyorum saf geçirdiğim o iki buçuk yila giden paralara cektgm skntilara

Olsun zararın neresinden dönülse kardır. Başınızın gözünüzün sadakası olsun. O kısmı tam anlamadım ama sizi saf yerine koyan kayınvalideniz ya da kayınbabanızsa sıkıntı yok. Ama dürüst olmayan ya da en azından yanlış anlamanızı düzeltmeyen eşiniz ise kırıcı olmuş.

Keşke en basta boyle davransaymisim aman Esim üzülmesin aman onlar büyük aman huzursuzluk olmasin derken iki buçuk sene kendime eziyet etmisim. Eşime de dedim zaten bundan sonra bu evlilik benim kurallarimla yürüyecek sana biraktik gördük boşanma noktasına geldik kredi kartlarni aldim sana cüzi miktarlik bi tane verdim hesap kartini da aldim dükkan için lazim olursa da gelir benden alirsin dedim

Onlar hem esimi hem beni saf yerine koydular neler neler yasandi gorumcem okunmaya gitti hanımefendi otobüsle gelmez diye bayramda onu almaya Gitmeler mi dersin kredinin martini annesi isteyip kizina alisverisler mi dersin tabi parasini biz odedik hep ama gözüm acildi artik resti çektim raziysan boyle yok dersen biz de yokuz dedim

Adınıza çok ama çok sevindim. Bundan sonrası sizin ve çocuğunuz için çok çok daha iyi geçecek. Geçmişe takılıp kendiniz üzmeyin. Ha unutturmayın yeri geldi mi ama kendinize dert etmemeye çalışın.

ahh be canım ya kv ev alırken eşine sormuş..ayıp valla.eşinle konuş iyice altından kalkamayız de..ama suç eşinde deil eşinin ailesinde.umarım vazgeçer kredi çekmekten...

ahh be canım ya kv ev alırken eşine sormuş..ayıp valla.eşinle konuş iyice altından kalkamayız de..ama suç eşinde deil eşinin ailesinde.umarım vazgeçer kredi çekmekten...
Canm iki evi ben üstüme aliyrm o şekilde kabul ettim ama çok şükür cpxugum için bi yatirim olacak verdgm para zoruna gitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…