eşimin ailesi ve borclari:s

bence oldukça sert tepki göstermen lazım ki
eşin vazgeçsin kredi çekmekten
sizin durumunuz bu haldeyken
al ben yiyemedim sen ye der gibi bu ne yahu
Gösterdim canim bu sefer iyice cirkeflige vurdm isi sen zaten ayda 3000 kredi oduyorsn dedim nasil odeyeceksin dedim vs baya bi söyledim en sonda valizim hazir dedim cikar giderim madem bizim bir aile oldgmzn farkında degilsn otur annenlere bak bndende çocuğundan da uzak dur dedim

Pes diyorum artik evi hem Eşiniz aliyor hem de kayinvalideniz sizden kira aliyor. Rabbim paranin kulu kölesi olanlardan korusun bizleri.

Valla allah sizden razi olsun burada konusmasam saf saf otururdum herhalde dedm valizim hazir cikar giderm sende otur ailene bak
Güzel haberler olsun inşallah.Fakat eşinizin ailesi çok açıkgözmüş ve açgözlüymüş.Ama eşiniz müsaade ediyor tabi onlara.Koyduğunuz tepkiyi umarım ailesi hafife almaz ve iş büyümez.Allah yardımcınız olsun.

eşinin tepkisi ne oldu

beni annem babam senin ailenin borclari odesin diye okutmadi dedim daha rahat bir yasami olsun diye okuttu dedim şimdiye kadar ailem üzülmesin diye sustum ama artik ortaligi ayağa kaldircam kim ne derse desin biktim dedim

eşinin tepkisi ne oldu
Haklisin dedi ama onlarda ailem ne diyebilirim zor durumdalar dedi. Bende düşünerek hareket etselerdi dedim ben mecbur değilim bu skntiyi çekmeye dedm hangi hakime gidip bu durumu anlatsam aninda bosar dedm sustum diye tepeme ciktiniz dedim

ben şimdiye kadar Sustuysam evliliğine olan saygimdan huzursuzluk olmasin diye sustum dedim ama artik yeter tercihini yap ona gore gel karsima dedim ben kendimi herşeye hazirladim çocuğumu boyle bir ortamda büyütmek istemiyorum onun rizkini baskalarina yedirmek istemiyrm dedm

Eşini evlad değil para makinası görüyolar... Kusura bakma ama eşin Saf....

evi terk ettin mi
valizimi topladım demiştin

Pes diyorum artik evi hem Eşiniz aliyor hem de kayinvalideniz sizden kira aliyor. Rabbim paranin kulu kölesi olanlardan korusun bizleri.
Onu ben vermek istemiştim eşimin ödediğini sonradan duydum onlar ödüyor saniyordum yardım olsun diye ama hala aliyorlar

Onu ben vermek istemiştim eşimin ödediğini sonradan duydum onlar ödüyor saniyordum yardım olsun diye ama hala aliyorlar
Hayir hata onların parayi almasinda siz bilmesenizde onlar biliyor. Hatta o evin tapusu sizin üzerinize olmaliydi.

Hayir hata onların parayi almasinda siz bilmesenizde onlar biliyor. Hatta o evin tapusu sizin üzerinize olmaliydi.
Evet iste ben de söyledim ya dedim evlerden birini bnm üstüme yaparsiniz diğerinin de yarisini yaparsnz onu da sen odedn zaten yada dedim o krediyi cekersen bizim evliligmz bitti

İnanin ve düğün takilarim kaldi ne çocuuma takilan altinlar kaldi dha maasimi hic tam almadim cnku kredi filan odyrz yine sabrettm ama bu sondu artik hazir bekliyrm gelince tavrina bakacagm cekecegm filan derse bitti bu is kesinlikle.alip valisini oğlumu gidecegm ne hali varsa gorsn ailesi de kina yaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…