- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Gösterdim canim bu sefer iyice cirkeflige vurdm isi sen zaten ayda 3000 kredi oduyorsn dedim nasil odeyeceksin dedim vs baya bi söyledim en sonda valizim hazir dedim cikar giderim madem bizim bir aile oldgmzn farkında degilsn otur annenlere bak bndende çocuğundan da uzak dur dedimbence oldukça sert tepki göstermen lazım ki
eşin vazgeçsin kredi çekmekten
sizin durumunuz bu haldeyken
al ben yiyemedim sen ye der gibi bu ne yahu
Güzel haberler olsun inşallah.Fakat eşinizin ailesi çok açıkgözmüş ve açgözlüymüş.Ama eşiniz müsaade ediyor tabi onlara.Koyduğunuz tepkiyi umarım ailesi hafife almaz ve iş büyümez.Allah yardımcınız olsun.Valla allah sizden razi olsun burada konusmasam saf saf otururdum herhalde dedm valizim hazir cikar giderm sende otur ailene bak
Oha be yüzsüz terbiyesizler... Senin Evin varmı?Hayir canm sen doğru anladn
Gösterdim canim bu sefer iyice cirkeflige vurdm isi sen zaten ayda 3000 kredi oduyorsn dedim nasil odeyeceksin dedim vs baya bi söyledim en sonda valizim hazir dedim cikar giderim madem bizim bir aile oldgmzn farkında degilsn otur annenlere bak bndende çocuğundan da uzak dur dedim
beni annem babam senin ailenin borclari odesin diye okutmadi dedim daha rahat bir yasami olsun diye okuttu dedim şimdiye kadar ailem üzülmesin diye sustum ama artik ortaligi ayağa kaldircam kim ne derse desin biktim dedimGösterdim canim bu sefer iyice cirkeflige vurdm isi sen zaten ayda 3000 kredi oduyorsn dedim nasil odeyeceksin dedim vs baya bi söyledim en sonda valizim hazir dedim cikar giderim madem bizim bir aile oldgmzn farkında degilsn otur annenlere bak bndende çocuğundan da uzak dur dedim
Yok canim bnm evim yok KV bilim evinde oturuyrz kira veriyrm 250tlOha be yüzsüz terbiyesizler... Senin Evin varmı?
Haklisin dedi ama onlarda ailem ne diyebilirim zor durumdalar dedi. Bende düşünerek hareket etselerdi dedim ben mecbur değilim bu skntiyi çekmeye dedm hangi hakime gidip bu durumu anlatsam aninda bosar dedm sustum diye tepeme ciktiniz dedimeşinin tepkisi ne oldu
ben şimdiye kadar Sustuysam evliliğine olan saygimdan huzursuzluk olmasin diye sustum dedim ama artik yeter tercihini yap ona gore gel karsima dedim ben kendimi herşeye hazirladim çocuğumu boyle bir ortamda büyütmek istemiyorum onun rizkini baskalarina yedirmek istemiyrm dedmHaklisin dedi ama onlarda ailem ne diyebilirim zor durumdalar dedi. Bende düşünerek hareket etselerdi dedim ben mecbur değilim bu skntiyi çekmeye dedm hangi hakime gidip bu durumu anlatsam aninda bosar dedm sustum diye tepeme ciktiniz dedim
Kira mı Ödetiyolar Utanmadan...Yok canim bnm evim yok KV bilim evinde oturuyrz kira veriyrm 250tl
Haklisin dedi ama onlarda ailem ne diyebilirim zor durumdalar dedi. Bende düşünerek hareket etselerdi dedim ben mecbur değilim bu skntiyi çekmeye dedm hangi hakime gidip bu durumu anlatsam aninda bosar dedm sustum diye tepeme ciktiniz dedim
Onu ben vermek istemiştim eşimin ödediğini sonradan duydum onlar ödüyor saniyordum yardım olsun diye ama hala aliyorlarPes diyorum artik evi hem Eşiniz aliyor hem de kayinvalideniz sizden kira aliyor. Rabbim paranin kulu kölesi olanlardan korusun bizleri.
Hayir valizim hazir bekliyrm konuşmaya gitti gelince duruma bakacagmevi terk ettin mi
valizimi topladım demiştin
Hayir hata onların parayi almasinda siz bilmesenizde onlar biliyor. Hatta o evin tapusu sizin üzerinize olmaliydi.Onu ben vermek istemiştim eşimin ödediğini sonradan duydum onlar ödüyor saniyordum yardım olsun diye ama hala aliyorlar
Saf değil enayi yerine koyuyorlar resmen abi para oğlum para biraz kazaniyor ya ben yemeyin de onlar yesin ogullari yaEşini evlad değil para makinası görüyolar... Kusura bakma ama eşin Saf....
Evet iste ben de söyledim ya dedim evlerden birini bnm üstüme yaparsiniz diğerinin de yarisini yaparsnz onu da sen odedn zaten yada dedim o krediyi cekersen bizim evliligmz bittiHayir hata onların parayi almasinda siz bilmesenizde onlar biliyor. Hatta o evin tapusu sizin üzerinize olmaliydi.
Hayir valizim hazir bekliyrm konuşmaya gitti gelince duruma bakacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?