- 27 Nisan 2009
- 2.688
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.015
- 683
- Konu Sahibi denizz2013
Eşin konusamitorsa herseyi goze alip sen konusacaksın. Başka caren yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanin o kadar canm Sikkin ki bnm bi sigaram var ona da laf ediliyor o kadar para veriyormusum diye en son gecen hafta patladim BMM param bnm kazancm ister içkiye yatiririm ister sigaraya sizene diye onu icmeym gorumceme harclik verekemisim
Yok kişi var bir tane daha evlenmeden ona ev derdine düştü canm2.evi kefen mi yapacakmis ne anlamadim![]()
Yok kizi var bir tane daha evlenmeden ona ev derdine düştü canm
Bir de beni dusun100 bin mi oha çüş !
Hayatta o kredinin borcunu ödetmezdim eşime..
Ne demek ben çalışıcam eve bakıcam o da bizi ihmal edip kredi borcu ödeyecek üstelik ihtiyaçları bile yokken hem de 2.ev için !
Okurken içim şişti.
Biri kira birinde ayda 250 TL vererek biz oturuyrz birinde kendileri o olayi önceki konulardan birinde anlatmistm BN eşimin o evin kredisini odedgni sonradan ogrendm KV gol kredi ödüyor diye ayda 250tl kira verelim dedmPeki esinize aldirdiklari evde kim oturuyor.
100 bin TL hiç az bir para değil.Selam hanimlar az çok konularimi biliyorsunuz Esim ailesine ikinci ev vs almisti.şimdiyse yaklasik 100000 TL kadar bir borç var ve KV bu borclari eşimin ödemesini istiyor kp önüne gelen herkese çok iyi masaallah bir bize öyle değil herkese borç vermiş kendi dukkanina mal almak için vs borclanmis verdiği paralari alamiyor eşimin isler durgun buara bnm maasimla idare ediyoruz sayilir ki benim maasimda da kredi var maalesef ve eşime yardim edin demişler esimde ailem rezil olmasin kredi cekeyim vs diyor ne yapacagmi ne diyecegmi sinirden bilemez haldeyim
Allaha şükür normalde 4 bin civari kazanıyor ama buara isler durgunMaşallah eşin ayda ne kadar çok kazanıyor boyle,korkmadan bu kadar borca girmeye cesaret ediyor
Ben boyle diyince annemlerle konusayim kabul ederlerse öyle yapalim dedi başka turlu olmaz dedm dur bakalim konuşmaya gittiEşiniz ne dedi peki siz tavrınızı koyduktan sonra?Hala ödeyeceğim krediyi mi diyor?
Hadi bakalım , inşallah çirkeflik yapmazlar.Ben boyle diyince annemlerle konusayim kabul ederlerse öyle yapalim dedi başka turlu olmaz dedm dur bakalim konuşmaya gitti
Hayir canm sen doğru anladnEşin 2 ev Alıyor ve Üstüne borc mu ödetiyorlar? Benmi yalnış.anladım?![]()
Valla allah sizden razi olsun burada konusmasam saf saf otururdum herhalde dedm valizim hazir cikar giderm sende otur ailene bakHadi bakalım , inşallah çirkeflik yapmazlar.
Geri dönümü 5 yolda odernirse 40000 civari oluyor canm ;(100 bin TL hiç az bir para değil.
Bu paranın bankaya dönümü 130 bin civarında olacaktır. Belki daha çok.
Oğulları olmasaymış ne olacakmış?
ya sen çalışmasaydın ne olacakmış?
Benim kabul edeceğim bir şey değil asla.