- Konu Sahibi giresunluu
bende yeni üye oldum bu siteye çok yararlı buldum burdaki rahatlık samimiyet çok başkaymış..benim sorunum şuu 2 aylık evliyim çok yeni daha istanbuldan izmire gelin geldim 3 katlı bi binda ilk katında ben ikinci katında kayınpederim üçüncü katta eltim var ben evlenmeden önce bütün keseleri birmiş eşim 4 kardeş 3ü erkek sadece bi kardeşi bekar suan hep bi aradalarmıs yemekte gezmelerde eltimde rahatsızmıs ama mecburen oturmus 2 sene ayrı evi olmasına ragmen yeme içme birmiş ben kabul etmedim ayrı istedim evimde yemek yemek alısverişime tek cıkmak en doğal hakkım ses cıkarmadılar ama simdi küsüyolar bize gelmiyosunuz yok bu ay sıkıstık yardım edin aldığı borcu geri bile vermiyolar helal olsun ama bizde kendı ayaklarımızın üzerinde durmaya calsıyoruz sonucta ilk ayımızda onların ödemesi gereken düğünden kalan taksitleri biz ödedik bu ayda elden aldıkları vs.. rahatsız oluyorum emrivakileri sevmiyorum pişjamalrımla evde gezmek istiyorum calışmıyorum istiyolarki sabah eşimi gönderim 8de cıkım yukarı kahvaltı yapım bütün gün onlarla oturim yemek yapim temizliğini yapim aksam eşim gelmedn 1 saat önce inim aşağı yapmıyo değilim cıkıyorum bulasıgınıda yıkıyorum evınıde temızlıyorum ama bn günasırı istemiyorumm mecbur değilim kii benmi abartıyorum zaten baska bi sehire geldim kafamı dinlemek tek kalamk istiyorum kmsenın lafını cekmek istemiyorum çünkü onların saka dediği bi çok seyi ben kaldıramıyorum sonucta ben onların içinde büyümedim ince düşünemiyolar neyse işte sizce ben napim eşim arada kalmıyo çünkü o geldiğinde zorlada olsa cıkartıyorum yukarı çaya falan yansıtmıyorum ama mutlu oldugum sölenemez hep acaba darıldılarmı niye suratları düşük kesın kırıdılılar cıkmadım yardıma gitmedim diye düşünüyorum ve kendım olamıyorum onlar yüzündenn