- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi giresunluu
off valla işiniz zor... benimkiler çok iyi olmasına rağmen evlerimizde şehrin bir ucundan bir ucuna olmasına rağmen bazen benim bile tahammül edemediğim noktalar oluyor kaldı ki sizinkiler hem dibinizde hem de beklentileri çok yüksek bir de söylüyorlar rahatça ( şu haftasonu eşinizle gezmeye giderken peşinize takılmalarını söylüyorum bir de k.valde hesap sormuş) arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar ben de fikrimi söylemek isterim arkadaşım bak bu süreç seni yıpratır iyi olsanız bile batar bir şekilde kaldı ki bunlar çok beklentili insanlar kocanla hayal ettiğin özel hayatın sınırlarını çizene kadar yıpranırsın o yüzden başka bir yere taşınmak kesin çözüm... ama biraz soyut kalıyor şu aşamada metanetli olup soğukkanlı bir şekilde arkadaşların yazdığı yöntemlerle sınırlarını çizmelisin benim sana verebileceğim enn büyük tavsiye bu konuda kilit nokta eşin...ne olursa olsun aman ha eşinle kötü olma sen eşinle bu konuda bir kez kötü olursan bundan sonra o hep ailesinin tarafını tutabilir ne kadar şikayetçi olsan da eşine yüklenme sakın ona dedikodularını yapma erkekler karılarını haklı bulsalar bile saldırgan ve öfkeli bir şekilde aile şikayet edilirse hep ailelerini koruma eğiliminde olurlar ama öyle eşine tozpembe bi dünya yaratıp eziyeti de sen çekme güzellikle anlatırsan o da sınır koyar ve inan evladın koyduğu sınır gelininkinden daha sağlam olur ve aile bişey diyemez kaldı ki sen kötü niyetli ve sevgisiz bir gelin değilsin sen diyorsun ki onlara gereken gelinliği yaparım ama evliliğimin tadını çıkarmak en doğal hakkım hal böyle olunca eşin sana laf edemez ve seni korur