- 7 Ocak 2016
- 10.350
- 49.943
- 598
Yüksek mevkilerde tanıdığımız var. El altından alım oluyor.
Sözün bittiği yerdeyiz.Yüksek mevkilerde tanıdığımız var. El altından alım oluyor.
seni ilgilendirmez diyenlerin başına gelse eminim onlar da bozulurdu bu işe..
ailenin çocuklarına karşı adaletli olması gerektiğini düşünüyorum, hiç birine yapmasa anlarım ama birine hiç yapamayıp birine yapmak olmaz..
nedense hep çalışan didinen eziliyor, ihtiyacın yok deniliyor, sorumsuz tembel olan çocuklar kollanıyor.. ben buna çok karşıyım..
ben de çalışmayayım o zaman her şeyim karşılanacaksa.. neden çalışan cezalandırılıyor hep??
sizin durumunuzda bence eğer ona düğün yapılacaksa (tabii ona da ev verildi mi bilmiyorum, verilmediyse durum değişir) size de ona yapılan masraf kadar nakit ya da altın verilmesi gerekir. benim fikrim böyle..
Sözün bittiği yerdeyiz.
Evi küçümsedigimi defalarca belirttim. Artık ev konusunda açıklama yapmayacağım.Eve siz hiç takılmayıp bi kilo şeker vermişler gibi davrandığınız için insanlar takıldı
Hala küçümsemeye çalışıyorsunuz müstakil vs diyr
Evet şimdi anlaşıldı o sürekli çalışıyoruz kazanıyoruz dediğiniz neymiş aslında.Yüksek mevkilerde tanıdığımız var. El altından alım oluyor.
ve bunu yazan bir kadin adalet istiyor :)
firsatim olsa konusahibini sikayet ederim.
kul hakkini yemeden cekinmiyorlar (esi ve kendisi) ama circir KV KPye cemkiriyorlar...
Anlayışınız ve üslübunuz için teşekkür ederim. Uzaktan konuşmak kolay işte. Ben zaten bize ev verilipseni ilgilendirmez diyenlerin başına gelse eminim onlar da bozulurdu bu işe..
ailenin çocuklarına karşı adaletli olması gerektiğini düşünüyorum, hiç birine yapmasa anlarım ama birine hiç yapamayıp birine yapmak olmaz..
nedense hep çalışan didinen eziliyor, ihtiyacın yok deniliyor, sorumsuz tembel olan çocuklar kollanıyor.. ben buna çok karşıyım..
ben de çalışmayayım o zaman her şeyim karşılanacaksa.. neden çalışan cezalandırılıyor hep??
sizin durumunuzda bence eğer ona düğün yapılacaksa (tabii ona da ev verildi mi bilmiyorum, verilmediyse durum değişir) size de ona yapılan masraf kadar nakit ya da altın verilmesi gerekir. benim fikrim böyle..
Beni anladığınız ve üslübunuz için teşekkür ederim.seni ilgilendirmez diyenlerin başına gelse eminim onlar da bozulurdu bu işe..
Sadece biz değil. Bu çoğu yerde oluyor. Siz her yer adaletli mi sanıyorsunuz?Hay Allah’ım ya. Konunuza mesaj yazmadım ama dünden beri takip ediyorum. Kendinize yapıldığını düşündüğünüz haksızlık için konu açıp 10 binlerce insanın hakkını gasp ederek kaynınızı haksız ve usulsüz olarak kamuya yerleştirmek istediğinizden bahsediyorsunuz. Allah size merhamet ve akıl fikir versin.
Millet malına adaletsizlik yapılınca ses yok, kendine yapılınca gel burada ağla... Konu sahibesi size ve eş ailenize yazıklar olsun... Millet intihar ediyor kpss ile atanamadığı için... Mal mülk için ailece yiyin birbirinizi. Müstehak size.Hanımlar ben bu kadını şikayet etmek istiyorum
Cimer vs neresi olursa olsun
Resmen şike yapıyorlar
İfşa olsunlar umrumda değil
Utanmazlar
Torpil her yerde var yalniz. Sadece biz mi yapıyoruz?Utanmadan yaptıracağınız torpili yazıyorsunuz ya pes. Karı koca sorumluluk sahibiymişsiniz gerçekten. Adalet bekçisi gibi davranıyorsunuz adaletsizlik yaptırmak istiyorsunuz o nasıl olucak?
Bir de savunuyor yaptığı torpili yaa.Torpil her yerde var yalniz. Sadece biz mi yapıyoruz?
Herkes yapınca sizin yaptığınız adil mi oluyor?Sadece biz değil. Bu çoğu yerde oluyor. Siz her yer adaletli mi sanıyorsunuz?
Torpil her yerde var yalniz. Sadece biz mi yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?