Gerçekten bu kadar önemli mi insanlarin düşünceleri? Eşinizi seviyorsunuz ama ailesi size "adımlarına dikkat et" diye tehdit mesajlari atarken eşiniz nerede? Buda benim eşim diye sizi sahiplenmesi gerekir ama biraz pasif sanırımbosanmak istiyorum ama bosansam herkese biz hakliyiz zaten ailesi kotuydi kendide kotu diyecekler.
Malesef ki hicbirsey demiyor korktugunu dusunuyorum bu yuzdenGerçekten bu kadar önemli mi insanlarin düşünceleri? Eşinizi seviyorsunuz ama ailesi size "adımlarına dikkat et" diye tehdit mesajlari atarken eşiniz nerede? Buda benim eşim diye sizi sahiplenmesi gerekir ama biraz pasif sanırım
Biliyorum ayrilmayacaksiniz ama şunu unutmayın, bu hayat sizin. Insanlar sizin hakkinizda ne düşünürse düşünsün siz nerde nasil mutlu olacaksiniz onu yapin. Milleti boşverin, onlar hep konuşur.
Ne paylastim diye surekli izliyorlar anlamdinda dedim ben onuEv dekorasyonu ve sosyal medya da nasıl bir adım gerınızdeler?
Mesela sizin ipek halılarınız var onların naylon mu?
Sızın 1000 takipcınız var onların 50 mi?
Iyi okuyun ben kimseyi tehdit etmedimSiz de az değilsiniz sanki?
Tehdit filan...
Soğuk savaş ile sadece düşmani yıpratmazsınız. Kendiniz de yıpranırsınız.
Gecinemiyorsaniz görüşmeyin.
Sosyal medyada takip etmeniz de icap etmez.
Ben eşimin ailesinden kimseyi takip etmiyorum mesela.
Onlar da beni işletme hesabım olduğu için takip ediyorlar. Bana çok meraklı olduklarından değil. Ürünlerimi merak ettiklerinden.
Yoksa arama sorma gibi şeylerimiz yok. Çok iyi
Es ailesi ile gecinemeyen herkese tavsiye ederim.
Malesef ki hicbirsey demiyor korktugunu dusunuyorum bu yuzden
Her seferinde de laf soylenmez ki sinirleniyorum haliyle bende bisy diyemiyorum esimde dahil hepsi karsi oluyorsosyal medyadan gonderme yaptiginiza gore sizde onlari kiskirtiyorsunuz. Unutmayin hicbir sey tek tarafli olmaz
Denedim esim kabul etmiyor esimi cekip doldurma meselesi de var zaten mumkun degil gorusmeme gibi bizi bosatirlar. En sonunda esim dayanamayip haksizliga beni savununca bi cagirdilar ondan sonrada esim agzini acmiyor birak ses etmeyi bana sen yanlis anliyosun diyo. Ben gorusmesem bosanmamamiz isten bile degilİletişimi kesin ve Allah'a havale edin.
Eşinize eğer iletişim halinde kalirsaniz hakkınızı catacat savunacaginizi ve daha büyük kavgaların olacağını, herkesin iyiliği ve huzuru için gorusmemenin daha iyi olduğunu asilayin. Kv tarafindan oğlunu doldurma, ayırmaya çalışma, hakaret,kufur, aşağılama bir çok şey yaşamış biri olarak yazıyorum size bunları.Denedim esim kabul etmiyor esimi cekip doldurma meselesi de var zaten mumkun degil gorusmeme gibi bizi bosatirlar. En sonunda esim dayanamayip haksizliga beni savununca bi cagirdilar ondan sonrada esim agzini acmiyor birak ses etmeyi bana sen yanlis anliyosun diyo. Ben gorusmesem bosanmamamiz isten bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?