Sorun su ki istedikleri sey onlar herkese herseyi soylesin ben susayim can ciger olayim. Gorusmemek soyle dursun karantina disinda haftada 2 gun gidiyoruz bu bir kural.haftada bir gitmemeye kalksam nolur bilmiuorim. Ilk zamanlar haftada 3 gun giderdik yinede laf ypiyolardi bi gun sinirlenip yeter artik zaten haftanin 3 gunu buradayiz daha napalim dedim bidaha ses etmediler. Onlar her konuda kendini haklı goruyorlar bu yuzden de bana kendimide ailemi de savundurmuyolar madem haklilar ne diye gelip sormadilae noluyo diye dediler. Soyluyorum bizimkilere ben bana iftira atanla gelip kendimi mi savunucam diyo.onlarda nasilsa ses eden yok bu kiza da sahip cikmiyolar diye iyice uste ciktilar.nasil bi sacmaliksa kavga oluyor 2 gun sonra geliyolar bisy yokmus gibi davraniyolar. Soguk duruyorum bizi sevmiyomusun diyolar. Ama asla biz de de yanlis hicmi yok hepmi gelin kotu demiyorlarBen görüşmüyorum eş ailesiyle boşanırım dedim eşime de beni zorlayacaksan kapı orada dedim görüşme dedi konu kapandı
Yanlis yapiyolar ama anlatamiyosun dogruyu anlamak istemiyolar diyo bu arada ben bir kez savundigunu gordum daha sonra ben gidip durumu izah edp ailemi anlattim esimde sanki bi arakads gibi bana "iste oyle olunca bizimkilerde yanlis anladi "dedi yanlarinda boyle olunca onlar yurekleniyor zaten esimi anlayamiyorum.Aileme yaptıkları saygısızlığa asla göz yummazdım, eşinizin tavrı ne peki
Eşinizle cıddi ciddi konusun,bu tavırlara artık dayanamadığınızı söyleyin, sizi kaybedecegını hissettirin bence.Yanlis yapiyolar ama anlatamiyosun dogruyu anlamak istemiyolar diyo bu arada ben bir kez savundigunu gordum daha sonra ben gidip durumu izah edp ailemi anlattim esimde sanki bi arakads gibi bana "iste oyle olunca bizimkilerde yanlis anladi "dedi yanlarinda boyle olunca onlar yurekleniyor zaten esimi anlayamiyorum.
korkmuyor tatlim onemsemiyor seni, değer vermiyor, ilk ciddi krizde de onlarin yaninda duracak, seni harcayacak aaaaa diye şaşırma o zaman, hazirlikli olMalesef ki hicbirsey demiyor korktugunu dusunuyorum bu yuzden
Demekki ilk okumama bunu anlayan bir ben değilmişim ki ikinci kez okumuştum ve sürekli ensesindeler diye anladım sonundaEv dekorasyonu ve sosyal medya da nasıl bir adım gerınızdeler?
Mesela sizin ipek halılarınız var onların naylon mu?
Sızın 1000 takipcınız var onların 50 mi?
Nasıl gerindeler sosyal medyada senın dahamı çok paylasımın var???Yaklasık 4 yıldır evliyim bir bebeğim var. Esimin ailesinin ilk yıllardan beri bitmeyen ailemizi bastırma ve yonetme girisimleri var. Ev dekerasyonumdan tutun da sosyal medya ya kadar herşeyde bi adım gerimdeler. Yıllardir aileme demedijleri kalmadi her gorusmem de illa birsey soyluyorlar (dugunden sonra kavga cikti konusmuyolar bu arada) her seferinde olunca biktim bazen sosyal medya da gonderme yapiyordum kavga edip birde dedikoducu ilan ettiler!kendileri afedersiniz cumle akrabasına kendini aklamak icin ailemi kotulerken dedikodu etmiyorlardı cunku.. kendimi asla savunamiyorum birlik oluyor gorumcem kaynanamla. Zaten dugunden 4 gun sonra tehdit eden bir mesaj aldim adimlarina dikkat et diye.. o kadar cok sey varki onladar doldum ki nolursunuz bana bir fikir verin bosanmak istiyorum ama bosansam herkese biz hakliyiz zaten ailesi kotuydi kendide kotu diyecekler.esimi de seviyorum . Bosanmadan onları bu yaptiklarindan vazgecirebilirmiyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?