Eşimin ailesi ve uyguladıkları psikolojik şiddet

Eşinize durumu anlatacaksınız sizi ailesiyle muhatap etmeyecek.

İkinizde diğerinin ailesiyle gorusmesin kendi hayatiniza bakin siz bukadar olay yasayip nasil hala ailesiyle gorusebiliyosunuz anlamiyorum

Boşanmaktan bu kadar korkarsanız hiç bir şeyi düzeltemezsiniz.

Anlıyorum boşanmak istemiyor olabilirsiniz, normal. Ama bunu bu kadar belli ettiğiniz için ne eşiniz umursuyor ne de ailesi.

Görüşmek istemiyorsanız, görüşmeyin. Sosyal medyadan silin, sorun yaşamışsınız çünkü.

Gönderme yapmanız tamamen hata zaten. Ailenize ya da size olumsuz bir şey söyledikleri an cevabınızı verin.

Onlar saygısızlık ederken sorun etmiyor da siz kendinizi ve ailenizi savunduğunuz için sorun ediyorsa eşinizden boşanın zaten. Adaletsizliğe gelemiyorum.

Sadece bayramda gidin,eşinizin bir suçu yok sonuçta , esinizle tartışmadan sakin bir şekilde olanları anlatın üzüldügünüzü söyleyin ,onların amacı sizi huzursuz etmek zaten onlara fırsat yaratmayın,muhattap olmayın.

Sütten kediyi kovamayan, sizin arkanızda duramayan adamların nesini, nasıl seviyorsunuz? Anlamıyorum.
Adam bildiğiniz etkisiz eleman, zero.
Sizde böyle bir koca varken bu sorunu çözmeniz zor.
Ya bir cinnet geçirip boşanma resti çekeceksiniz ya da eş ailesiyle takipleşmeyi bırakıp görmeyeceksiniz, duymayacaksınız ve sosyal medyadan laf sokmayacaksınız kimseye.

Sosyal medyadan tribal enfeksiyonlar geçirip laf sokmak filan çok gereksiz değil mi, görüşmeyi kesin, benim arkamdan ya da ailemin arkasindan biri böyle konuşacak, tehdit msji atacak kesinlikle muhattap bile olmam bir daha

Ben görüşmüyorum eş ailesiyle boşanırım dedim eşime de beni zorlayacaksan kapı orada dedim görüşme dedi konu kapandı

Ben her zaman, herkes es ailesiyle canim cicim olmak zorunda degildir, sevmeyebiliriz de AMA kimse esini, ailesinden ayırma, gorusturmeme gibi haklara sahip degildiri savunurum. Normalde olsa size de, esiniz konusun ve artik siz hicbir sekilde gorusmeyin derdim. AMA sizi tehdit etmisler hem de dugunden hemen sonra? Bu durumda ben napardim, esime mesaji gosterip, ailene sen mi ciddi bir tepki verirsin yoksa ben polise mi gideyim derdim. Baktim toplamada 0 carpmada 1, o zaman yallah ailesiyle mutluluklar.. Hayir islerine gelince "kadin allahin emanetidir" der der dUrurlar da analarina karilarinin hakkini savunmaya gelince fossssss..

Aileme yaptıkları saygısızlığa asla göz yummazdım, eşinizin tavrı ne peki

Ben görüşmüyorum eş ailesiyle boşanırım dedim eşime de beni zorlayacaksan kapı orada dedim görüşme dedi konu kapandı
Sorun su ki istedikleri sey onlar herkese herseyi soylesin ben susayim can ciger olayim. Gorusmemek soyle dursun karantina disinda haftada 2 gun gidiyoruz bu bir kural.haftada bir gitmemeye kalksam nolur bilmiuorim. Ilk zamanlar haftada 3 gun giderdik yinede laf ypiyolardi bi gun sinirlenip yeter artik zaten haftanin 3 gunu buradayiz daha napalim dedim bidaha ses etmediler. Onlar her konuda kendini haklı goruyorlar bu yuzden de bana kendimide ailemi de savundurmuyolar madem haklilar ne diye gelip sormadilae noluyo diye dediler. Soyluyorum bizimkilere ben bana iftira atanla gelip kendimi mi savunucam diyo.onlarda nasilsa ses eden yok bu kiza da sahip cikmiyolar diye iyice uste ciktilar.nasil bi sacmaliksa kavga oluyor 2 gun sonra geliyolar bisy yokmus gibi davraniyolar. Soguk duruyorum bizi sevmiyomusun diyolar. Ama asla biz de de yanlis hicmi yok hepmi gelin kotu demiyorlar

Aileme yaptıkları saygısızlığa asla göz yummazdım, eşinizin tavrı ne peki
Yanlis yapiyolar ama anlatamiyosun dogruyu anlamak istemiyolar diyo bu arada ben bir kez savundigunu gordum daha sonra ben gidip durumu izah edp ailemi anlattim esimde sanki bi arakads gibi bana "iste oyle olunca bizimkilerde yanlis anladi "dedi yanlarinda boyle olunca onlar yurekleniyor zaten esimi anlayamiyorum.

Eşinizle cıddi ciddi konusun,bu tavırlara artık dayanamadığınızı söyleyin, sizi kaybedecegını hissettirin bence.

Tepkinizi eşinize yoneltmeniz gerekirdi. Cocugu izin vermediği sürece kimse o hareketleri yapma hakkını kendinde görmez.

Takip etmeyi
Ev dekorasyonu ve sosyal medya da nasıl bir adım gerınızdeler?
Mesela sizin ipek halılarınız var onların naylon mu?
Sızın 1000 takipcınız var onların 50 mi?
Demekki ilk okumama bunu anlayan bir ben değilmişim ki ikinci kez okumuştum ve sürekli ensesindeler diye anladım sonunda

Kimseyi duymayın görmeyin .. sosyal medyada gönderme yapmaktan vazgeçin çok basitlik durum bence.
Kim ne derse desin umrunuzda olmasın . Kendi hayatinizla evinize esinize adapte olun ,çok takip düşünmeyın.
Tehdit mesajı aldiniz madem şikayetci olsaydınız korkarlardi aslında.

Sızın ıs ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksıne donmus. Esınızı sevıp bosanmak ıstemıyorsunuz ama esınızın kız kardesı sızı tehtıt edıyor esınız ne dedı bu duruma. En kotusu aılenıze laf soyeleyen ınsanlarla hala muhattapsınız esınızden dolayı olmasa gorusmezdınız heralde sevıyorsanız katlanacaksınız. Ben olsam asla gorusmem aıleme laf soyletmem hayatımada asla karıstırtmam. Nısanlıyken eskı sevgılım aramıstı telefonu gorumcem acmıs bendende cok buyuk benı odaya cagırdı boyle boyle oldu eger kardesıme bı yanlısın olursa senle gorusuruz demıstı. Actım agzımı benımle duzgun konus haddın degıl senın bana laf soylemek benı tehtıt etme bırdahada telefonumu elleme demıstım ogun bugundur benle cok ıyıdır kendılerı ınsanlara sı... An yaranıuor malesf ben orda sussam hep bıseyler yapmaya calısacaktı. Sız fazla susmussunuz

Ben onlardan çok eşin olacak etkisiz eleman sıfır kaloriye ayar oldum.
Bu adamın kendi fikri yok mu?
İsterlerse boşanıyor isterlerse evli kalıyor
Karısı tehdit ediliyor yanlış anlaşılmış diye kenara çekiliyor.
Zerre saygım sevgim kalmaz bu tipe
Kendi ailen de sanırım arkanda değil
Bunlarda meydanı boş bulmuş at koşturuyorlar.

Bir cinnete bakar her şey diyorum

Nasıl gerindeler sosyal medyada senın dahamı çok paylasımın var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…