• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

İstediğin gibi yorumlar gelmeyince neden savunmaya geçiyorsun, neden sinirleniyorsun ki?? Burda 100 çeşit insan var ve her ihtimali düşünüyorlar. Zaten buraya yazmanın amacı o.. bence sen bu tavrını kb na karşı göster. Biraz sert çık. 5 ay az mı? Siz oğlunuzla aynı evde oturuyorsunuz 5 ayda 1 ne ki diye..
Canım benim düşünce tarzına veya tavsiyelere zaten lafım yok .sorunum kayın pederimle ama bana eşinle boşan diyorlar sence ne kadar mantıklı

Bu durumda hala cevrenizimi düşünüyorsunuz siz . Yüzünüze bakmaları çokmu önemli sizin için bakmasınlar. Size eziyet edenleri neden bu kadar Aman kırılirlar diye el üstünde tutuyorsunuz. Olacaksan kötü gelin dön babanın evine prensesler gibi yasa.
Kötü gelin olacaksam olayım artık zaten . Bende sıkıldım. Benden önceki gelinleri nasıl 6 yil bunlarla yaşamış bilmiyorum. Oda anlıyor zaten her halimden . Onun tek şansı eşinin sert oluşu kimseyi dinlemeyişi.

Bu arada yengem dediğim benim annemin babamın gelini olan yengem . Yaşadığım evin gelini değil.
E anladık onu zaten.O da memnun değildir de size sesini çıkaramıyordur diyorum. Sen nasıl kayınpedere bişey diyemiyorsun o da diyemiyodur.Gelip görümcesine mi anlatacak derdini.Kim ister elin oğlunun anasını babasını ya hayaller aleminde yaşamayın

Valla ben sana boşan demedim zaten üzülmedim ama gayette mantıklı fikirler verdim.Senin fikirlerinin de gerçek hayatta bi işlerliği yok anlarsın yakında sende.

Evet çok şükür ne benim ne ailemin gelinlerini, kızlarını birlikte oturtması gibi bi yaşam tarzı yok.
Tamm sende haklısın. Napim bende böyle bir çevrede yaşıyorum .

E anladık onu zaten.O da memnun değildir de size sesini çıkaramıyordur diyorum. Sen nasıl kayınpedere bişey diyemiyorsun o da diyemiyodur.Gelip görümcesine mi anlatacak derdini.Kim ister elin oğlunun anasını babasını ya hayaller aleminde yaşamayın
Anlatıyorum ben gorumceme mesela . Oda bana bişey olunca söylerdi. Abimle olan sıkıntılarını mesela . Ve evini ayırmak istedi hiçbirsey demedik hatta yardım ettik. Hala der ben annen babandan razıyım Allah da onlardan razı olsun diye

Kötü gelin olacaksam olayım artık zaten . Bende sıkıldım. Benden önceki gelinleri nasıl 6 yil bunlarla yaşamış bilmiyorum. Oda anlıyor zaten her halimden . Onun tek şansı eşinin sert oluşu kimseyi dinlemeyişi.

Kendi ağzınla söylüyorsun işte kocan seni savunuyordur Belki ama yetmiyor demekki bu . Ailen seni dört gözle beklerken böyle dalga geçer gibi söylemde bulunan kayınpedere ne halt yemek duser. Kocanla konuş anacım böyle yaşayamam de zaten seviyorsa çözüm bulur

Sonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.
Lütfen yorumları yapan bazı insanlar Bu kadar yıkıcı olmayın ne yapayım siz hiç mi hata yapmadınız. Hata işte ne yapayım ? Zamanı geri çevirmemem ki yada istediğim birşey olmadı diye evliliğimi bitiremem ki .......
Istedigin bişey olmadi diye evliliğini bitirme ama korkutman lazım onları susma karşılarında sakın iki kelime edemezsen iyice tepene çıkarlar bak güzelim 27 yaşındayım sadece kv var evimiz aynı bahçede ben kendi kafama göre hareket ederim kocamda hiç ezdirmedi beni ama inan evin kapısı ayrı olsa bile olmuyo uzakta olacaksın bak ben hiç şikayet etmedim kv den ama ben bile şuan evin bitmesini bekliyorum inşaat şuanda bittiğinde ben bile çıkıp gitcem aynı bahçedeki evimden evimi çok seviyorum bahçeli kaloriferli kuşlarım tavuklarim herşeyim var huzurum yok gitcem apartmanda yasicam sırf ışte bu bi yere gitmek istediğinde söyleme zorunluluğu varya o yüzden kurulu düzenimden taşıncam aklın varsa kocanı ikna et çık git söylenene bakma isteyen kötü desin isteyen iyi desin sakın kimseyi dinleme sende çalış bi işe gir iki kişi geçinip gidin

Kendi ağzınla söylüyorsun işte kocan seni savunuyordur Belki ama yetmiyor demekki bu . Ailen seni dört gözle beklerken böyle dalga geçer gibi söylemde bulunan kayınpedere ne halt yemek duser. Kocanla konuş anacım böyle yaşayamam de zaten seviyorsa çözüm bulur
Evet . Eşim dışa dönük bir insan değil işine gider gelirmiş bekarken. İçine kapanık bu güne kadar herhangi bir sorumluluk almamış . Benimle yaşıyor herşeyi tabi bende onunla . Birbirimizin yanında olarak yeneriz ancak. Başka şekilde olmaz. Oda istiyor.

Evet . Eşim dışa dönük bir insan değil işine gider gelirmiş bekarken. İçine kapanık bu güne kadar herhangi bir sorumluluk almamış . Benimle yaşıyor herşeyi tabi bende onunla . Birbirimizin yanında olarak yeneriz ancak. Başka şekilde olmaz. Oda istiyor.

Seviyorsanız lafım yok ama sevgide bir yere kadar maddi durumunuz iyiyse yada çalışmıyorsan sen de işe gir yada ailenin durumu iyiyse yardim iste. O kocanın tarafinada minnet eyleme

Istedigin bişey olmadi diye evliliğini bitirme ama korkutman lazım onları susma karşılarında sakın iki kelime edemezsen iyice tepene çıkarlar bak güzelim 27 yaşındayım sadece kv var evimiz aynı bahçede ben kendi kafama göre hareket ederim kocamda hiç ezdirmedi beni ama inan evin kapısı ayrı olsa bile olmuyo uzakta olacaksın bak ben hiç şikayet etmedim kv den ama ben bile şuan evin bitmesini bekliyorum inşaat şuanda bittiğinde ben bile çıkıp gitcem aynı bahçedeki evimden evimi çok seviyorum bahçeli kaloriferli kuşlarım tavuklarim herşeyim var huzurum yok gitcem apartmanda yasicam sırf ışte bu bi yere gitmek istediğinde söyleme zorunluluğu varya o yüzden kurulu düzenimden taşıncam aklın varsa kocanı ikna et çık git söylenene bakma isteyen kötü desin isteyen iyi desin sakın kimseyi dinleme sende çalış bi işe gir iki kişi geçinip gidin
Aynen eşimin ailesi de apartmanda yaşıyor. Ve bende senin gibiyim hayvanları bahçeyi çok severim . Bi şehirde öyle bi hayatın olması imkansız. Ama ailemin yanına tasinirsam orası Akdeniz bölgesi daha ucuz fiyata kiralik evde bulurum durumum musait olunca istediğim gibi bir ev de yapabilirim . Hemde burdaki ev fiyatlarının yarısı kadar

Seviyorsanız lafım yok ama sevgide bir yere kadar maddi durumunuz iyiyse yada çalışmıyorsan sen de işe gir yada ailenin durumu iyiyse yardim iste. O kocanın tarafinada minnet eyleme
Ben çalışacağım. Ailemin durumu da iyi değil pek onlarda kredi borcu ödüyorlar.

Aynen eşimin ailesi de apartmanda yaşıyor. Ve bende senin gibiyim hayvanları bahçeyi çok severim . Bi şehirde öyle bi hayatın olması imkansız. Ama ailemin yanına tasinirsam orası Akdeniz bölgesi daha ucuz fiyata kiralik evde bulurum durumum musait olunca istediğim gibi bir ev de yapabilirim . Hemde burdaki ev fiyatlarının yarısı kadar
Bak canım sen kocana laf soyletmiyosun eyvallah seviyorsun ama senin kocanda asıl suçun büyüğü vallahi geçen gün kocama dedimki sen beni annene ezdirseydin onun lafına baksaydın ben senden boşanırdım dedim haklisin dedi çünkü çekilmez annem geçimsiz biliyorum dedi düşünki bir erkek evlat bunu söyleyen insan o yüzden çıkın o evden ama tavsiyem sana sadece kendi annenlerede çok yakın bir ev bulma eşinin ailesinede yakın olma bırak ipler koparsa kopsun sadeece susma daha 22 yasindasin insana cinnet gecirtir boylesi

Bak canım sen kocana laf soyletmiyosun eyvallah seviyorsun ama senin kocanda asıl suçun büyüğü vallahi geçen gün kocama dedimki sen beni annene ezdirseydin onun lafına baksaydın ben senden boşanırdım dedim haklisin dedi çünkü çekilmez annem geçimsiz biliyorum dedi düşünki bir erkek evlat bunu söyleyen insan o yüzden çıkın o evden ama tavsiyem sana sadece kendi annenlerede çok yakın bir ev bulma eşinin ailesinede yakın olma bırak ipler koparsa kopsun sadeece susma daha 22 yasindasin insana cinnet gecirtir boylesi
Emin olun eşimin annesi babası da öyle gorumcem eşim hiçbiri kaldıramıyor onları. Gorumcem annesiyle 5 aydır konuşmuyor. En iyisi böyle diyo konuşsam bana yine karışmaya konuşmaya başlayacak böyle kafam rahat diyor. Aileme çok yakın olmam zaten hatta bazen onların yanına değilde acaba başka küçük bir şehire mi gitsem diyorum.

Arkadaslar, eşin şunu diyemiyor mu? bunu diyemiyor mu?, ayri eve cikin cozumleri gereksiz.
Konu sahibi beş parasız biriyle evlilik yapmış belliki. Kocam dediği kiside daha çocuktur Allah bilir. Gidip, ailesi olmadan gecinemeyen cocugu alip koca yaparsan anca bu olur. Hem ailesine muhtaç olup, hemde atar gider yapamazlar sonuçta.

Emin olun eşimin annesi babası da öyle gorumcem eşim hiçbiri kaldıramıyor onları. Gorumcem annesiyle 5 aydır konuşmuyor. En iyisi böyle diyo konuşsam bana yine karışmaya konuşmaya başlayacak böyle kafam rahat diyor. Aileme çok yakın olmam zaten hatta bazen onların yanına değilde acaba başka küçük bir şehire mi gitsem diyorum.
Aynen katılıyorum sana ama biraz çabuk tut elini bence

İlk kız bendim onlar da ne bilsin tanıyorlar di iyi insan olduklarını sanıyorlardı. Bu saatten sonra asla öyle bir hata yapmazlar ve ben buna asla müsade etmem kız kardeşim var . Onlar kabul etse ben asla böyle bişey e müsade etmem

baban bu olaya dahil olacak ve tavrını koyacak ,

Arkadaslar, eşin şunu diyemiyor mu? bunu diyemiyor mu?, ayri eve cikin cozumleri gereksiz.
Konu sahibi beş parasız biriyle evlilik yapmış belliki. Kocam dediği kiside daha çocuktur Allah bilir. Gidip ailesi olmadan gecinemeyen, cocugu alip koca yaparsan anca bu olur. Hem ailesine muhtaç olup, hemde atar gider yapamazlar sonuçta.
Tabi maddi olarak bagimliysa zor ama be yawrum madem ayrı ev acamicaksa niye evlenir böylesi ben anlamadım doğrusu ki zaten yaşı oturmamış insanların evlenmemesi gerek bence heleki erkek 30 dan önce hiç evlenmemeli

Böyle kocan olacağına hiç evlenmesin insan daha iyi ya .
Sana ayrı bi ev dahi açmamış, hala aile kuzusu olan , seni ailenle bile gorusturmeyen adamla bi saniye evli kalmamalısın.

Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Ne zamandır mapustasın? (!!!)

Back
X