- 9 Ocak 2017
- 54
- 36
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden beraber yaşıyorsunuz?Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Aman eşinin sözünden çıkma. Sonuçta koca, ana-babadan daha önemli!Ben de yeni evliyim eşim de beni tek başıma ailemin yanına göndermiyor off
Aman eşinin sözünden çıkma. Sonuçta koca, ana-babadan daha önemli!
Evlilikte izin mercii neresi ya bilemedim ben!
Siz rüştünüzü ispat edemediniz mi daha? Eşine adam gözüyle nasıl bakacaksin da sayacaksin?
Beynim yandı. Anlatılmak isteneni anlamadım açıkçasıAğzının tadı yoksa,
ve bir öküz oturmuş gibi hissediyorsan sırtına,
bir çay demle kızım...
Doldur üç bardak...
Biri sağlığına
biri varlığına
biri yandığına olsun...
Birini hemen içeceksin sıcak sıcak...
Birini ılık ılık..
Bırak diğeri soğusun...
Sen nasıl olsa hangisine niyet ettiğini
yudumlarken düşünür durursun...
Günlerdir yapılan o kadar yorum var. Hep suclamalar hatayi bastan yaptin falanlar filanlar. Bu yorum da en mantıklı yorumlardan bi tanesi . Teşekkür ediyorum . Yorumunu dikkate alacağım.Canım 22 yasindasin, daha çok gencsin, bi duruş ortaya koyabilecek yaşa henüz gelmemissin ama yapman gereken bu. Esinin ailesi allame-i cihan da olsa, sen ortaya bir karakter koyarsan zamanla seni kabul edecek ve ona göre davranacaklar. Ama bu tavir koymayı kalp kirmadan, kabalasmadan, cirkinlesmeden yapacaksin. Bir kere elalem ne derse desin, ailene gitmeyince iyi gelin olacaksan olma daha iyi. Valizini topla, esine de ailesine de tatli bir sekilde ben su tarihte gidiyorum de, günü geldiginde de guleryuzunle sarilip vedalas. Onlar seni kiskirtirsa hic muhatap olma duymamazliktan gel asla kavga boyutuna getirme olayi. Cunku o zaman onlara konusacak malzeme verirsin hakliyken haksiz duruma dusersin. Bak sunu hic unutma, sen bir bireysin, bir karaktersin, ve sen nasil baskalarina saygi gosteriyor onlari kabul ediyorsan onlar da seni kabul edecek. Sakin kalir ve kiskirtmalarini savusturabilirsen o evin icinde istedigin hayati yasarsin. Ama surekli seni yonlendirmelerine izin verirsen hayatini yasayamaz her gun aglarsin.
merak ettigim baban seni aramıs yani ailen arkanda neden baba bunlar beni sana yollamıyolar gel sen al beni burdan demiyosunGünlerdir yapılan o kadar yorum var. Hep suclamalar hatayi bastan yaptin falanlar filanlar. Bu yorum da en mantıklı yorumlardan bi tanesi . Teşekkür ediyorum . Yorumunu dikkate alacağım.
Çünkü Babam üzülecek kahrolacak. Arayacak bunları konuşacak . Burda bu evde yaşayan benim onlarla yüz yüze bakan benim . Benim günlerim ziyan olacak . Artık ne yaparsam onlara batacak. Sürekli canım sıkılacak. Hersey o kadar kolay değil.merak ettigim baban seni aramıs yani ailen arkanda neden baba bunlar beni sana yollamıyolar gel sen al beni burdan demiyosun
Ablacım bu sefer çok iyi geçirirsem her dediklerini okeylersem ilerde evden ayrılmak istediğim de bana ne derdin var diyecekler. Oda düşündürüyor beni .Malesef evlenecegimiz insan kavun degil dibini koklayip secemiyoruz. Hele aile konusu tam bir muamma herkesin ne cikarsa bahtina. Sen atip tutanlara bakma, hata olarak görme hicbir seyi, önce durumu istedigin hale getirmeyi dene, bosanmak en son gündeme gelecek konudur. Eşin pasif davraniyor anladığım kadarıyla ama sana pek karışmıyor, ailenle gorusmeni engellemeye çalışmıyorsa isin cok daha kolay. Önce esini guleryuz tatli dille tavlayip daha sonra anlattigim sekilde tavrini kademe kademe koyarsan mecburen seni kabullenecekler. Evin icinde yapman gerekenleri yapıp kendileriyle ilgili konularda gonullerini hos tutarsan, gereksiz polemige girmeden akillica davranirsan en gec 1 sene icinde istedigin kivama gelirler. Sakın kavga etme cingar cikarma ama.
valla sen acı cekmek istiyosun cnm belli bak kac kisi sana bi sürü sey yazmıs o zaman ya sen tehtit ediliyosun yad abaska seyler var yazmıysoun sen suan ne cektigini biliyomusun ailen arkanda neden susuyosun kimle birliktesin sen seni bu kadar susturuyoeÇünkü Babam üzülecek kahrolacak. Arayacak bunları konuşacak . Burda bu evde yaşayan benim onlarla yüz yüze bakan benim . Benim günlerim ziyan olacak . Artık ne yaparsam onlara batacak. Sürekli canım sıkılacak. Hersey o kadar kolay değil.
Beni tutan başka nedenler var evet.valla sen acı cekmek istiyosun cnm belli bak kac kisi sana bi sürü sey yazmıs o zaman ya sen tehtit ediliyosun yad abaska seyler var yazmıysoun sen suan ne cektigini biliyomusun ailen arkanda neden susuyosun kimle birliktesin sen seni bu kadar susturuyoe
babanı ara ve beni gel al de onları arama de nokta yaniii daha ne yazalım muskamı yazalım evliliginiz düzelsin diye
Ne gibi nedenler??Beni tutan başka nedenler var evet.