esimin ailesi ve yedigimiz kazik..

allaha havale edın
burada yanınıza kar kalan en onemlı sey eşinizin kendi görmesi
siz sabredecegınız kadar etmıssınız ben hıç edemezdım soylenır dururdum acıkcası

yaşayarak görmek daha iyi
umarım eşinizin gözleri açılmıştır
bazılarına gözüyle gördüğü şeyler de kar etmiyor da insallah oyle degıldır

Bunu sanirim zaman gosterecek ..

Bizde ev alicaktik 1 haftadr bunun uzerinde yogunlastik esim babasini aradi nisanda emekli olacagini o zmna kdr beklerse 30 bin verecegini soylems.. ev babamindi ve 900 tl kira getirisi vardi ..Bab alicaksaniz siz 200bin verin dedi normalde 230 bine alicisi olan bi ev..bizde de 25 bin pesinat ve eve exberin 240 bin deger bicmesi gerekiyor ki bize 175 bin kredi ciksin.. Bankalari gezdik ve en fazla 150 bin kredi cikar dediler..snra babasini aradi esim eger nisanda veririm kesin diyorsan arkadaslardan borc bulucam dedi..Ve el cvp:
Bnm ihtiyaclarm var hem ne malum kayinpederinin dogru soyledigi ya ev 180 binse size 200 diyorsa..
En son esim babalik yapmiyorsun bari iftira atma dedi kapatti teli...
Ben ztn vermeyeceklerini biliyordm ama sirf esim alisveristede gorsun tanisin ailesini die aricam dedgmde ara dedm..
Ustelik borc istedik asla karsiliksiz dgl esim bunu belirtti altina ceviririz o gun neyse degeri veririm dedi..
Ev mi ne oldu koca bi yalan...25bin pesinle 200 bine daire almaya kalkarsan hayallarini suya kendin dusurursun direk..

Size de gecmis olsun..

Sizinki yine hafif olmus :KK51:

Erkekler ailelerine sırt dönemezler bir süre sonra ne yapayım ailem der gene sıkı fıkı görüşmek isterler. Konu sahibi sana özel değil söylediklerim burada okuduklarım genelde o doğrultuda.
Ben en çok size 1 yıl yardım etmelerine şaşırdım açıkçası burada neler okuyoruz gene 1 seneyi ödemişler bir şekilde anlattıklarına bakılırsa o bile mucize.

Kv ogluna pek duskundur kiyamamistir:KK45:

Size de gecmis olsun..

Sizinki yine hafif olmus :KK51:
:) aslinda manen cok agir oldu..Esimin inancini yıktilar..Suan ben hic bisy yapamam modunda ..Babam bile bana yardimci olmadiktan sonra benim kim olur ki arkamda diye dusunuyor..
Sizinki gercekten agir ama insallah esiniz bu durumdan bi ders alarak cikar:(

:) aslinda manen cok agir oldu..Esimin inancini yıktilar..Suan ben hic bisy yapamam modunda ..Babam bile bana yardimci olmadiktan sonra benim kim olur ki arkamda diye dusunuyor..
Sizinki gercekten agir ama insallah esiniz bu durumdan bi ders alarak cikar:KK43:

Esim kendisi yikildi inanci da yikildimi zaman gosterecek bakalim..

Bu gunleri olur da unutursa hafizasini canlandirmasina yardimci olacagim..

Bircok yorumda birlikte yasamak elestirilmis. Sunda hemfikiriz hic kimse keyfinden bir arada yasamaz. Kabul edersin yada etmezsin tum mesele bu. Bircogunuzun asla yapmam dedigi seyi ben esim icin kabul ettim. Sagolsun o beni hicbir zaman degmezmissin dedirtmedi. Her zaman iyi bir es oldu..

Asil sorun ailemizden anne baba dedigimiz insanlardan boyle bir karsilik gormekti..

Back
X