esimin ailesi ve yedigimiz kazik..

Yok niye kusura bakayim gercek bu..

Giden en guzel gumlerim oldu

Yok niye kusura bakayim gercek bu..

Giden en guzel gumlerim oldu
Acimasiz olcak ama kendi sucun kendini böyle kulandirsan herseye evet dersen olaavgi budur aşk karin doyurmuyor. Kocan evlendiyse size ev alacak. 5 yil beraber yasamak mi 5 gün yasamam. Ne özelin kalir ne mahremiyet. Kocanla ne zaman o isi yaptigini bile fark ediyorlar sen inan bana igrenc ötesi su ev üstü ev yasamak. Sabir ettin de ne oldu koca bir hic bari bundan sonra akilli ol laflarimada alinma sakìn

Ne saf kadinlarimiz var ya yok cok seviyordum yok asiktim ayni evde yasmayi kabul ettim. Eeee basin göge mi erdi... sana kocan vay benim karim fedakarlik etti ailemlemi yasadi diyecek asla ☺☺☺☺☺ hep hatta bunlar evlilgi ezik baslarsan oyle gider o. Dişli olcan sanmaki herseye evt demekle beraber oturmakla iyi davrancaklarini sana unut o isleri... olan senin 5 yilina oldu. Saf olmayin bukadar sana öderim dedi ama ödemedi bak!??

E

Evet biraz agir olmus ama yasdigim tam da buydu koca bir pismanlik

E

Evet biraz agir olmus ama yasdigim tam da buydu koca bir pismanlik
Valla kusura bakma yan odada kv kayinbaba yatarken cinsel iliski yasamak benim midemi bulandiriyor benim ne yaptigimi annesi babasi bilmek zorunda degil gusul alsan herkes herseyin farkinda bunlari dusuncen hep bastan. Liseliler gibi gizli sesiz sevicem kocamla☺☺☺☺ duymasinlar diye bu evlilik degilki... acimazsiz oldu ama hatta sende ayki hatalari birdaha yapma.ödemezse ödemesinler sizede ders olsun bu olay.ask karin doyurmuOrmus...

Yokda tamam su an kotu gibide kazik cakmayacak kaynana kkayinbaba , cocuklarina kalacak evler her şekilde yatirim yapmis gibi...arkadasin 5 sene sabretmesi kendi iyi niyetinden iyi huylulugundan yoksa imkansiz yani allah razi olsun gerisi bos...ha ben yaparmiydim yapamam...

Kaynına tak diye ev satın almışlar hem de merkezden, size sadece 1 yıl yardımda bulunup yardımı kesmişler. Borcunu da size yıkmışlar. Ve gayet de rahatça alabilecek durumları varmış, sizi süründürüp bekar kaynınızı kral yapmışlar. Bu hainliğin cezası çıkar merak etmeyin, eşiniz de hala vefalı evlat olacağım diye gözünü açmazsa yuh artık.

Konu sahibi arkadas banlanmissin sanirim. Ama olsun ben yine yazayim. Okuyorsun muhakkak. Evet arkadaslarind edigi gibi konuyu tam algilayamamisim. Üstün körü okumusum. Kirici birsey soylediysem kusura bakma lutfen. Ben de esimin ailesiyle oturuyorum gecici sureligine. Ama biz maddi imkansizliklar nedeniyle oturuyoruz. Siz de bu imkan varken ayni evde oturmaniz bana mantiksiz geldi. Ben sunu anladim ki anne baba da olsa yardim biryere kadar. Once eş ve cocugun mutlulugu. Digerleri ikinci planda kalmali. Ama esin seni ikinci plana atmis gibi gorunuyor. Neyseki ayrilmissiniz. Bu da iyi bir ders olmustur.

Şimdi az çok olmaz hesap kitap yapılmaz diye üstünü de kapatırlar bir güzel.
Eşin bari anladı mı hatasını yoksa devam mı edecek paralar yedirmeye? Burası mühim.
Kaynın evlenecek yarın öbürgün yine para lazım olacak isteyecekler o zaman siz de tek kuruş vermeyin madem. Borcumuz çok diye kenara çekilin. Tabii eşin çekilirse.

Ev acamiyan erkekle evlenmicen bukadar ev üstäbe ev olmaz

Maddi imkansiziiklar dersiniz kv kbavanin yaninda o isi yspip cocuk dogursunuz...önce bir calis evini ayir ben evini syirmiyan erkege erkek demem hic kinde kusura bakmadin her kadinin ayri ev hakkidir. Yil 2015 böyle oturanlari asla anlamiyorum. Tek odada yasarim ama huzurlu yasarim.hic bir özelim istedigimi pisitemedikten evde don atlet gezemedikten sonra o eve evim.demem. evleniren.akilinizi kulanin ask mask.ne oluyor fissss huzur kalmayinca.ve o beraberlik 1 sene denilir senerlerce beraber oturulur.cougunu bile istedihin gibi yetistiremesin herseye burnunu sokan kalabalik ev..cocugu emzircen hadi odana gec. En.tiksindigim seyde nasiö evde büyükler varken o malum isi yapiyorsunuz herkes anliyor evde... igrenc ötesi. Liseli gibi desiz sedasiz sevismeler duyacaklar diye gikini cikaramazsin sonrada banyo derdi. Millet senin ne zaman ne ysptigini biliyor istedigin kadar sakla.igrenc

söyledikleriniz doğru ama merak ettiğim bişey var neden bu öfke ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…