eşimin ailesi yatıya geldiği zaman...

[/B]
bende senin gibi ayrı şehirlerdeyim ve banada yatıya gelirler 10-15 gün gelsinler gelmesinler demem fakat ters zıt davranmalarına deli oluyorum.. şu eşyayı şuraya koysaydınız veya bunu neden aldınız ne gerek var demelerı insanı kızdırıyor... yeni evli olduğumuz zamanlarda bir gün bir uyandım ki mutfakta herşeyin yeri değişmiş dolapların içi dışı farklı herşey alt üst bütün düzenimi kendıne göre ayarlamış..
birde eğer benim kullanmadığım ve onun işine yarayan bir şey varsa hemen ister alır istersen verme surat yapar...

benimde mutfağım allak bullak olur,ne nerde gittiklerinde uzun aramalardan sonra bulurum..bide geçen seneye kadar evime geldiklerinde saçlarını banyomda boyarlardı kaynanam ve görümcem banyo perdem boya oldu,sonra dedim saç boyıcaksanız kuaförde boyayın ben evde saç boyamıyorum heryere sıçrıyo dedim..sanki evim güzellik salonu görümcem saçlarını yatak odamda düzleştiriciyle fön çeker,halılar shaggy kıl toplayan cinsinden onuda söyledim saçını yapcaksan banyoda yap dedim surat on karış oldu,göz kalemini açar pislikleri halılara dökülür halılarım siyah siyah leke oldu akannehir bu sene yeni doğum yaptığım için ilgilenemiyorum evle yıkamaya öbür yaza verebilcem ve artık kesinlikle bunlara izin vermicem yeterrrr artıkkkk :kızgın:

cok meleksiniz sizler.. ben bir hata oldugu zaman hemen soyluyorum dusunmeden.. ama hep uzgun bir ifadeyle hafif kizginsi pat diye soylerim.. "aaa canim ya tencerenin dibini ciziyorsun" derim yada "oh oh kirin cizin valla esyalarimi her iki senede bir degistiririm bende oglunuz oder nasil olsa" diye simaririm.. hele surat asarlarsa bile anlamamazliga gelirim.. gorumcede yatili kaldim zit pit giriyorlardi odaya ben yatarken ustelik birde coluk cocuk onlari hepsini kovardim gorumcede ben ustumu giyerken girdi odaya kipkirmizi oldum diyor "giyin giyin" yataga oturarak.. gulerek dedim anneleri odaya kapiyi vurmadan daliyor cocuklar ne yapsin bosuna kizmisim onlara" dedim. kalkti gitti sonra cocuklarla gorumcem bana biraz tavirlilar bende cocuga dedim valla hic bosuna surat yapma odaya izinsiz girip beni korkutuyorsun asil ben sana kustum.. diyorum gulmeye basliyorlar.. zitlasmaktan cok hivciv sekilde direk soylemek daha iyi bence..

iyi taktik valla bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok meleksiniz sizler.. ben bir hata oldugu zaman hemen soyluyorum dusunmeden.. ama hep uzgun bir ifadeyle hafif kizginsi pat diye soylerim.. "aaa canim ya tencerenin dibini ciziyorsun" derim yada "oh oh kirin cizin valla esyalarimi her iki senede bir degistiririm bende oglunuz oder nasil olsa" diye simaririm.. hele surat asarlarsa bile anlamamazliga gelirim.. gorumcede yatili kaldim zit pit giriyorlardi odaya ben yatarken ustelik birde coluk cocuk onlari hepsini kovardim gorumcede ben ustumu giyerken girdi odaya kipkirmizi oldum diyor "giyin giyin" yataga oturarak.. gulerek dedim anneleri odaya kapiyi vurmadan daliyor cocuklar ne yapsin bosuna kizmisim onlara" dedim. kalkti gitti sonra cocuklarla gorumcem bana biraz tavirlilar bende cocuga dedim valla hic bosuna surat yapma odaya izinsiz girip beni korkutuyorsun asil ben sana kustum.. diyorum gulmeye basliyorlar.. zitlasmaktan cok hivciv sekilde direk soylemek daha iyi bence..

bencede..çünkü zıtlaşınca haklıyken haksız durumuna düşmek var..bu yöntemide deniycem :dilcikar: yerimseniben

Back
X