Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seneye ben de hem kendi aileme hem de eşimin ailesine çok yakın biryere taşınıyorum. bakalım bizim durumlar nolucak boshayallersmile
ayy pregant avatarindaki resimi gordumde yazmadan edemedim filmini izledim onun. korkunc bir kiz yaa
şu filmin adını yazında geldiklerinde seyrettireyim tam size göre film buldum derimklava: :jeyyar:
ne filmi kızlar bu,bizde eşimle ne izleyelim diyip duruyoruz bugünlerde,adını yazıverin bana bi zahmet,
Yaz geldi ya,izinler kullanılıyor sanırım..
Herkes eş ailesinin gelip evinde yatmasından şikayetçi..:çok üzgünüm:
Konu sahibi; Allahım kolaylık versin inşallah.. Çok zor çoooook..
kızz feddan yangına körükle gitmeekaydirigubbakcemile
gelince elbette gidiyorlar dimi
evini alıp da mı götürüyorlar
allahım ben mi çok saf gelinim
siz mi acımasızsınız anlayamıyorum,
ben oğlumcuma oda yapmıyorum evim 2+1 gelen rahat etsin diye,
siz nasıl başınızdan atacağınızı düşünüyorsunuz,
Sevgili arkadasim, alemi memnun edeceksin diye kendi oz evladinin gelisimini hice saymani tasvip etmiyorum. Cocuklu bi ailenin iki oda evinde tam pansiyon kalmaya hic cekinmeden gelen insan salonda yatmayi bilerek gelen insandir. Oglusunuz kac yasinda bilmiyorum ama o cocugun kendine ait bir ortamda oyuncaklari ile oynamasi onun gelisimi acisindan cok onemli. Kendi cocuklugunuzu hatirlayin gelisim doneminde kendine ait bir alan ne kadar onemli, evde cadir kurmaz miydiniz(sandalyeleri birlestirip altina girme veya bir gizli koseye saklanma gibi) oynamak icin? Kendini bilecek bir yasta ise de sizinle ayni odada kalmasi kendine guven kazanmasi yolunda buyuk bir engel. Ha odaniz olmaz evde napacaksiniz tabi annesi babasiyla kalabilir ayni odada formul yoksa. Elbette bizim gelenek goreneklerimizde misafiri en iyi sekilde agirlamak esastir, kendin yemez yedirsin. Tamamen katiliyorum ve ben de bu sekilde misafir agirliyorum. Ama sizin cocugunuz icin hazirlaminz gereken odanizin misafir odasi olmasina sasirdim kaldim, evladinizdan degerli olmamali bu kadar misafirperverlik???
ben AYN ye katılıyorum
yani her ay gelip 15 gün kalmıyolar ya
canım benim torun çok tatlı oluyo diyo annem
senden çok onu seviyorum diyo
gelip odadan çocuğunu alması kötü bişi değil hem kocan yokken bi tek kayınvaliden SEN ODADAYKEN odana girmişse bunda kötü bişey yok. ha girip yatak odanı karıştırsa hak veririm.
bir diğeri de bundan rahatsız oluyosan eşine söyle odanıza girmesin annesine söylesin.
aklıma şu geldi gelenler senin annen baban olsa evini alt üst etseler tepkin bu mu olurdu. bence sinirlerini bozma yeni anne olmuşsun bu dönemleri geçirdik hep . ben şimdi keşke kaynanamda annemde hep bizde kalsa diyorum. lağusa sayılırsın anlıyuorum seni. ama biraz empati yap. oğlunun evine geliyo rahat hareket edecek tabi. misafir sayılmaz dimi. üzme kendini...
ben gelmesinler demiyorum..sadece kalabalık gelmesinler,eşyalarımı hor kullanmasınlar,kalabalık gelip uzun süre evimde kaldıklarında düzenim bozuluyo,eşimden uzaklaşıyorum,yatak odama kapıyı çalmadan giren bir kayınvalide istemiyorum,kendi evimde huzursuz bi şekilde yaşamaktan sıkıldım..gelsinler bi hafta kalıp gitsinler elimden geldiğince güzel ağırlarım ama misafirlik en az 15 gün olunca insan katlanamıyo biyerde...
ne filmi kızlar bu,bizde eşimle ne izleyelim diyip duruyoruz bugünlerde,adını yazıverin bana bi zahmet,
şu filmin adını yazında geldiklerinde seyrettireyim tam size göre film buldum derimklava: :jeyyar:
orphan filmin ismi. türkçesi de evdeki yabancı mı öyle bişey
ben gelmesinler demiyorum..sadece kalabalık gelmesinler,eşyalarımı hor kullanmasınlar,kalabalık gelip uzun süre evimde kaldıklarında düzenim bozuluyo,eşimden uzaklaşıyorum,yatak odama kapıyı çalmadan giren bir kayınvalide istemiyorum,kendi evimde huzursuz bi şekilde yaşamaktan sıkıldım..gelsinler bi hafta kalıp gitsinler elimden geldiğince güzel ağırlarım ama misafirlik en az 15 gün olunca insan katlanamıyo biyerde...
Ay once cocuk istismari mu bu diye sinirden cildirmistim sonlarina dogru, sonradan dugum cozulunce de ruhum daralmisti :1shok:
Benim basima gelmedi ama yerden goge kadar haklisin sekerim. Ben mahremiyete cok onem veririm, bu bir gorgu meselesi. Cat diye kapi acilip iceri girilmez, esinle seks yapiyor olabilirsiniz. Bebegin yeni uyumus olabilir, sen ustunu degistiriyor ciplak olabilirsin vs. vs. Bu nasil bir saygisizlik cat kapi?
Mutfakta teflonlarini metal kasikla cizme meselesi de cok asap bozucu. Banyoyu kirli birakmalri da.
Benim kayinvalidem bana gelip kaldiklari zaman uzun kaliyorlar elbette yurtdisi diye. Sevdigim erkegin annesi ama benim de annem Allah icin. Allah razi olsun, ben yaptim ama kizim sen begenmessen bir daha temizle der kiyamam. Ben de saygida kusur etmem onlara karsi (eltimi saymassak). Yani su durumda bir akil istiyorsun ben senin yerinde olsam, kibarca hic edebimi bozmadan "Anne o teflonlar metalle cizilirse kansere yol aciyor, cope atmam lazim bir daha kullanilmaz ki" derim. Banyo icin de "anne saclarim cok dokuluyor dus alirken kac kez tikandi actirdik hem masraf hem is cikiyor, aman sizin de saclar dokuluyorsa tararken dikkat edin" derim. Yani oglumun parasina yazik bak gelin teflon aldiracak, banyonun giderini actiracak diye panikler belki.
Uzun kalma mevzusuna gelince de esine bu kadar kalabilkta cok is oldugunu, yoruldugunu belki gundelikci gelirse onbeste bir biraz hafifleyecegini soyleyebilirsin. Ailesi yaninizdayken ve gittikten sonra en azindan agir pislik temizlenmis olur. Siz bas basa kaldiginizda rutine donersin temizliginde ev isinde. Ne dersin?
Tabi afaki konusuyorum tarzini bilemiyorum kayinvalidenin ve esinin. Kolay gelsin canim.