- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Sakin gitme mecbur degilsin !!4 aylık eviliyim Bu sürecce boyunca eşimin ailesi hep üstümüzde,ortak işyerleri var eşim 7 den gece 1 e kadar çalışmakta ve bana hiç vakit ayıramamakta bağkuru yok Banka borcu çok Bunları yapan hep babası Beyfendinn kendi borcu yok ama herşey eşimin üstünde,düğünümdeki altınların hepsini aldılar evimiz yok,herşeye rağemn kabul ettim eşimi fakat babası anası ben yönetirim diyor eşimde dinliyor 1 aylık evliyken babasıyla tartıştım tonla laf söyledi,şimdiden annesiyle oda ufacık sorunu deve yaptı annenlere söylücem diyip annemin evine getirdiler burda da aynı devam edildi tartışmalar en sonunda apartmana rezil etti.. bağırararak ailemi ve beni ...30 yıldır ailemin bikez bile sesi yükselmedi bu apartmanda....bende geri gitmedim bu 3. gün eşim arıyor sevdiğini söylüyor gelcem alcam dedi bugün için fakat gelmedi...Eşim hep ailesinin sözünde,bana gelince annemlerle barışcaksın dedi fakat onlardan nefret ediyorum. Ne yapcağımı bilmiyorum eşim almaya gelsede ailesiyle görüşmek istemiyorum fakat zorla götürüyor.Evlendiğimden beri tek kavgamız onlar ,bıktım çok mutsuzum.
kac kac4 aylık eviliyim Bu sürecce boyunca eşimin ailesi hep üstümüzde,ortak işyerleri var eşim 7 den gece 1 e kadar çalışmakta ve bana hiç vakit ayıramamakta bağkuru yok Banka borcu çok Bunları yapan hep babası Beyfendinn kendi borcu yok ama herşey eşimin üstünde,düğünümdeki altınların hepsini aldılar evimiz yok,herşeye rağemn kabul ettim eşimi fakat babası anası ben yönetirim diyor eşimde dinliyor 1 aylık evliyken babasıyla tartıştım tonla laf söyledi,şimdiden annesiyle oda ufacık sorunu deve yaptı annenlere söylücem diyip annemin evine getirdiler burda da aynı devam edildi tartışmalar en sonunda apartmana rezil etti.. bağırararak ailemi ve beni ...30 yıldır ailemin bikez bile sesi yükselmedi bu apartmanda....bende geri gitmedim bu 3. gün eşim arıyor sevdiğini söylüyor gelcem alcam dedi bugün için fakat gelmedi...Eşim hep ailesinin sözünde,bana gelince annemlerle barışcaksın dedi fakat onlardan nefret ediyorum. Ne yapcağımı bilmiyorum eşim almaya gelsede ailesiyle görüşmek istemiyorum fakat zorla götürüyor.Evlendiğimden beri tek kavgamız onlar ,bıktım çok mutsuzum.
Cocuk olursa duzelir diye bi umut etmistim :'(bukadar problem varken nıye öbür konuda bebek ıstedıgını yazmısın aklınımı yedın?!
Yaş, eğitim?Cocuk olursa duzelir diye bi umut etmistim :'(
üniverste mezunuyum özel kurumda öğretmenimYaş, eğitim?
Okuyun arkadaşım, mesleğiniz olsun, işiniz olsun, paranız olsun.
Bakalım bu garip umut devam edecek mi?
Hımmm...üniverste mezunuyum özel kurumda öğretmenim
He he duzelir. Bir de onu ayak bagi yap.Cocuk olursa duzelir diye bi umut etmistim :'(
haklısınız ama Kafam karma karışık,babam aksi biri tekrar eve dönmek istemiyorum.Tek başımada bırakmazlar İki ucu kötüHımmm...
Bir eğitimci de çocuk olunca düzelir mantığındaysa gerçekten ülkemizin neden geriye gittiğini sorgulamamak gerek.
En iyisi doğurmak dedin sen de.haklısınız ama Kafam karma karışık,babam aksi biri tekrar eve dönmek istemiyorum.Tek başımada bırakmazlar İki ucu kötü
Elimde bir sihirli degnek olsa da su art nietli kaynana ve kayinbabalari yok etsem dengesiz insanlar kendi kizlarina ayni sey yapilsa kiyameti koparirlar aynisi bende de var Allah bildigi gibi yapsin hepsini4 aylık eviliyim Bu sürecce boyunca eşimin ailesi hep üstümüzde,ortak işyerleri var eşim 7 den gece 1 e kadar çalışmakta ve bana hiç vakit ayıramamakta bağkuru yok Banka borcu çok Bunları yapan hep babası Beyfendinn kendi borcu yok ama herşey eşimin üstünde,düğünümdeki altınların hepsini aldılar evimiz yok,herşeye rağemn kabul ettim eşimi fakat babası anası ben yönetirim diyor eşimde dinliyor 1 aylık evliyken babasıyla tartıştım tonla laf söyledi,şimdiden annesiyle oda ufacık sorunu deve yaptı annenlere söylücem diyip annemin evine getirdiler burda da aynı devam edildi tartışmalar en sonunda apartmana rezil etti.. bağırararak ailemi ve beni ...30 yıldır ailemin bikez bile sesi yükselmedi bu apartmanda....bende geri gitmedim bu 3. gün eşim arıyor sevdiğini söylüyor gelcem alcam dedi bugün için fakat gelmedi...Eşim hep ailesinin sözünde,bana gelince annemlerle barışcaksın dedi fakat onlardan nefret ediyorum. Ne yapcağımı bilmiyorum eşim almaya gelsede ailesiyle görüşmek istemiyorum fakat zorla götürüyor.Evlendiğimden beri tek kavgamız onlar ,bıktım çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?