Eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum

Bekarken pek duskun degildi hatta annesini hep sikayet eiyordu.sonra biz evlenince ailesi kiymete bindi en son ki tartismamiz da annesi telefonla arayip baya bi gazladi o gazla buda beni ailemin kapisina birakti ogunden sonrada dikis tutmadik zaten.tartisma sebebi incir cekirdegini doldurmaz ayrilicak bi sebep bile degil.bekar erkek kardesini annesi bize yolluyor bi musaitmisiniz demeden kafasina gore bide abizde kalcakmis.benimde dedihim tek sey ben kardesinde olsa bekar bi erkekle yalniz basima evde olmak istemiyorim esim calisiyor cunku.dunyanin bin turlu hali var insan guvenemiyor.ha esim evdeyken kalsa amenna ama esim calisirken ben napim onla evde ustelik evlendigimiz gunden beri esimle hic yalniz kalmadik zaten kardesleeri hergun bizdeydi gece 12ye kadar.ben esimle afedersinde sadece yatmadan yatmaya yalniz kalabiliyodum.isin ilginc yani simdiki nisanli oldugu kzi annesi ben o kizi hayatta evime sokmam diyirdu istemem diyordu.simdi gelinim diyor.

O kiz biliyor benimle evli oldugunu ve benim hamile oldugumu cunku akrabasi uzaktan.bunu bile bile daha davam acilmamisken nisani kabul etti zaten gozu vardi ama okadr zaman oni beklemis olmasida tuhaf.dedim ya hersey planliydi belkide.sadece aklim almiyor ya esim bile o kizi sadece 15 gun tanidi konustu ve afedersin kozin hakkinda oruspu falan diyordu simdi onu karisi yapti bosanmadik henuz ama imam nikahli.15gun tanidigin biri icin sen benim hayatimi alt ust ediyorsun iki cihandada hakkim helal degil zaten ins.o yuvada mutlu olmaz.

Kadinı mal gibi görüp baslik parasi biriktiren bi zihniyetten baska ne beklenir ki?
Pismanlik duygusu size hicbirsey katmaz, calisin ayakta durun. Kizinizin size ihtiyaci var
Ve o baslik parasi icin evimizin esyalarini satti dusun artik..kizim icin saglam durmaya calisiyorum zaten hesabimi Allaha biraktim.

Ne kadar iğrenç insanmış ya..siz hakkınızı zaten helal etmemekle ona en büyük cezayı veriyosunuz.donuna kadar soyun maddi manevi ne varsa alın.sonra kendinizi toparlayın ve kendinizden değerli kimsenin olmadığını gösterin ona.

Reactions: gve
Kendimi cok sukir toparladim baya ona karsi sevgim yok ama olanlari hala sindiremiyorum iste.ben sabahlara kadar kizima bakicam diye uyku uyumazken o bi baskasiyla vicdani bile sizlamadan uyuyor.ama suda var bunlari hamileyken yasadim biraDa olsa atlattim belki dogumdan sonra yasasaydim daha cok altust olucaktim Allah kkrusun belki cocuguma bile bakamiycaktim herseyde bi hayir var gercekten biliyorum evladima tutunuyorum.ilahi adalete sigindim lakin canim yaniyor her aciyi ben cekip onun mutli olmasi dunya mi cok adaletsiz insanlarmi acimasjz bilmiyorum.

Sen bunları da de ona senin hakkında bunları konuşan adamla evlisin...Senin adam o...bu seviyor demekki onlar temiz kadından anlamazlar bulaşık bezlerinin peşinden gezsin bırak sana göre hava hoş sen keyfine bak..ailesine de kendine de delilin varsa dava aç ahlak masasına hem kadına hem adama hem de ailesine dav aç aldatiliyorum diye..ozaman maddi olarak sömür iliklerine kadar evlenecek paraları kalmasın..kızı da dava et delil topla nisanlandiklarina imam nikahlı olduklarına dair...Ama şunu asla unutma o kızı da satıp gidecek...Sen ferah ol şükret kurtuluyorsun..ailen annen baban ne diyor calisiyomusun arkanda kimlerin destek

Bence böyle olmamalı ya ne demek umru değil tek başınıza yapmadınız bu çocuğu bakmak mecburiyetinde diye düşünüyorum.bu sorumluluğu almak zorunda bu kadar basit siyrilmamliydi

Artık önünüze bakmaktan ,Yen'i hayatınıza adapte olmaktan başka çare Yok .Ohh Ne güzel henüz hukuken karı kocasınız boy boy nişan fotoğrafları fotoğrafları avukatınıza iletmişsinizdir umarım ,eşyalar satılıyor onlarda da hakkınız var .Hamile karısına da maddi manevi destek olmuyor ,başlık parası biriktiriyor .Biriktirsin bakalım çok biriktirsin ki asıl sahibi daha kolay alsın Siz sadece açtığınız temiz sayfaya Ve bebişinize odaklanın .Dilerim çok mutlu olursunuz :)

Hepsi var avukatimda tabiki hakkimi sonuna kadar arayacagim tesekkur ederim artik onume ve bebisime bakmaktan baska carem yok zaten☺

Allah yardımcın olsun ya.
Nasıl insanlar ya. Daha boşanmadığınız için zina davası falan açabiliyor musunuz? İnkar da edemez sonuçta nişan yapmışlar.
Bi şekilde bu süreçte seni yalnız bıraktığını ispatla.
Daha sonra sırf seni üzmek için bile çocuğu isteyebilir.

Bence böyle olmamalı ya ne demek umru değil tek başınıza yapmadınız bu çocuğu bakmak mecburiyetinde diye düşünüyorum.bu sorumluluğu almak zorunda bu kadar basit siyrilmamliydi
Maalesef ne kendisi ne ailesi hicbisekilde arayip sormadilar maddi manevi kimse ilgilenmedi benim ailemden baska.her doguranin anne olamadigi gibi her erkekte baba olamiyor malesef.

Her turlu delili avukata sundum zaten artik bakalim maddi manevi tazminat davasida actim.maddi olarak bi beklenti cok umrumda degil aslinsa sadece biraz surunshn istiyorum benim duygularimla oynamasi bi yana kucucuk bi sabinin vebalide var

Herif insan gibi değil mal gibi aile kurmayı düşünüyor.evlenmek icin. Başlık parası biriktiriyor.insan ticareti gibi.senle evli kalsaydı kizin 13 yaşına gelince parayla satardı.şimdi baskalarinin başını yakma peşinde.yuva yıkanın yuvası olmayacağı için belki bu kadinla evlenip .o cok aradığı belasını bulacak.

Insallah bulur.tek istegim o zaten simdilik cok mutlular zamanla ne olur bilmiyorum artik

yok tatlım kız gayet mutlu bak evli adamla evlenmek için can atıyor hem de üzerine para alıyor. bu olayda tek kazançlı o kadın. kendisine sıfat bulamadığım o kadın...

yok tatlım kız gayet mutlu bak evli adamla evlenmek için can atıyor hem de üzerine para alıyor. bu olayda tek kazançlı o kadın. kendisine sıfat bulamadığım o kadın...
bu kadını onun icin terkeden başka para vererek evlenecek kadında bulur o zaman.artik. başkası icin terkedilene kadar mutluluk yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…