Eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum

Hayir bizde oyle seyler yoktur onlarda vardi ama kultur farki diyeyim.ailemleyim suan elbette kizimin yuzunu gostermiycem zaten oyle bi cabasi yok

Boşanma sürexindeyseniz elinde ne var ne yok alın, kızınız için de nafaka bağların hatta adam sizi resmen dolandırmış gidin şikayette bulunun manevi tazminat alın. Ben istemem o mendeburun parasını demeyin siz sıkıntı çekeceğinize o çeksin. Böylelerinin cebine dokunursanız anca canları yanar.

Ve son olarak bu lafım size değil sizin işin artık çok geç de ailelerin onayı alınmadan evliliğe kalkışmak çok yanlış. Dünyanın bin bir türlü hali var. Gün olup sığınacak bir kapınızın olması için bile aileye sırt çevirilmemeli evlilik konusunda.

Kesinlikle oyle zaten elimden geleni yapicam hakkimi asla birakmiycam kimsede.

Inanılmaz enteresan bir olay. Çok üzüldüm
Hayatımda nice karaktersiz gördüm ben. Buna benzer birseyi de duydum aynen bu sekilde,evliyken gidip kız istiyormus:) 2 tane koskoca cocugu var biri 25 yasinda :) bunu duydugumda 20 yasinda falandi oglu ne fark eder.
Suana hersey senin lehine sana maddi manevi bir guzel tazminat oder bir de cocuk icin nafaka ortada ihanette var . Anladigim kadariyla ihanetin görüntüleri de var
Delil topla delil
Nerde yasiyorsun suanda ailenlemisin
Mahvet bu alçak adami
Cocuguna Allah saglik sıhhat versin uzun omur versin hic üzülme
Yaptiklari yanina kar kalmayacak emin olabilirsin vicdanen de hukuken de
Ailesine tüküreyim oyle ailemi olur 1 kez bile aramamislar seni
Iste bunlar insan musvettesi
Otu çek köküne bak aile ne ki oğulları ne olsun Allahindan da bulacak terbiyesiz adam.

Baban vermemiş ki kaçmışsın ..azıcık baba sözü dinleseydin şuan bu konuyu açmak zorunda kalmazdın .

Koca istedi diye çocuk yapan çoğunluğun sonu budur ..kendiniz isteyin çocuğu, zamanına ölçerek, tartarak karar verin ki babasız çocuk buyutmeyin. Kastım şu, adamı tanısaydın çocuk da yapmazdın, seni boşamasına da izin vermezdin .ondan önce davranır, boşanma davasını kendin açardın .

Yok zaten asla birakmam hakkimi elbette deliillerim var ailemle yasiyorum Allh razi olsun onlar zaten sahip cikti kizimida ailemle beraber buyutuyorum zaten.malesed ailesi 5 para etmez oyle olmasa yeni birini bulmak yerine ogluna akil verebilirlerdi ama hicbiri bunu yapmadi aksine daha cok gazladilar.tek suclu o degil aileside suclu hatta benle evlo oldugunu hamile oldgumu bildgi halde o nisani yapan kizda suclu hepsinin vebali var yavrumda.ustelik ben o kizla yuzyuze gelmistim 15 gubluk bi konusmalari olmustu benden once ama ben hic tavir yapmadim kiskanclik yapmadim sarildim optum sende mutlu olursun ins.demistim hatta mutlu oldu iste benim kocamla.

Bosanma davasini ben actim zaten baskasiyla nisanlandgini ogrendigimde kendjm actim ona kalsa hala acmazdi cunku tazminat talep etmemden korkuyor suan onun icin resmi nikahin onemi ykk zaten dini nikahla evli

Bosanma davasini ben actim zaten baskasiyla nisanlandgini ogrendigimde kendjm actim ona kalsa hala acmazdi cunku tazminat talep etmemden korkuyor suan onun icin resmi nikahin onemi ykk zaten dini nikahla evli
Bunları ispatlayıp zina davası acabilirsin . Süründür şeroyu

Çocuk için ısrar etme sebebi baba olmak değil erkekliğini ispatlamak evlendi ama çocuk yapamadı demesinler diye

Sen evladınla mutlu ol boşver onu

Ayrıca o kız bu adamla evlenmeyi göze alıyosa kendi bilir yarın çocuğuyla onu bırakmayacağı ne malum

Üzüldüm..kotu insanla ugrasmak o kadar zor ki. Bu evlilik isleri de o kadar karışık kim yaşın kaçtı?
Ailene helal olsun bir anne baba gercek bir aile zaten bu sekilde davranirlar. Sana bise deyimmi hic üzülme. Cocugun icin de üzülme. Cok ciddiyim üzülme. Söyle düşün,ileride babasinin ihanetini babasinin pisliklerini gore gore büyüyecekti ve babasindan nefret edicekti huzursuz bir ortamda büyüyecekti ve belki psikolojik sorunlari olacakti
Dedim ya adamin kani bozuk simdi yapmasa ileride yapacakti yani. Allah yüzüne gülmüş.

Hiç kimse için aileyi karşımıza almamız gerektiğinin çok üzücü bir örneği olmuşsunuz maalesef. Umarım aileniz yanınızdadır ve herşey sizin ve kızınız için iyi olur. O adamın donuna kadar alın.

Şimdi kimin yanındasınız, terk ettiğiniz ailenizin mi başka bir yer mi?
Neden meslekten önce koca? Neden sizi yetiştiren aileye karşı bu hata? Şimdi kızın var.. Tek bakacaksın.. Seni terk etse? Neyse belki de lohusasınız hâlâ ..

Yerinizde olsam o kişiye, boşanmayacağımı, o kadına ikinci kadın davası açacağımı ve kadının ailesine herşeyi anlatacağımı söylerim.. Onlar güya evlenincede evlerine polis yollarım.. O kadın bilmiyor mu evli olduğunuzu??

Yasim 23 evet bende oyle dusundum aslinda ilerde yasamak daha zor olabilordi bunlari

Seninle boşanmadan başkasıyla nasıl nişanlanabiliyor suç değil mi bu?
zina suç değilse bu da değil. imam nikahı yaşı 18 den büyükler için suç da değil zaten. imam nikahı demek eşimi aldatıcam ama aldatmıyırmuş gibi yapıcam demek.
beddua etmek isterdim ama değmez

Boşanma aşamasındayız demişsin ve başkasıyla mı nişanlanıyor. O fotoğrafları al git avukata. Yüklü bi tazminat alırsın. Hem kendin için hem çocuk için. Bir an önce bu işlerin peşine düş bence.

Diger kadını yerden yere vuruyorsunuz ya, ama sizi bu derecede kandırmış adam bakalım ona neler neler anlattı. Bakin, istemediğiniz halde sizi hamile birakmaya bile başarmış adam bakalım digerine ne masallar okudu.esinizin ailesi yüzünden bosanmiyorsunuz. Esinizin kötü insan olduğundan bosaniyorsunuz

Canım benım allah yardımcın olsun neden kaçtın oekı aılen vermedımı?Bide neden boşandınız

Nişanlandına dair resımlerı al elındekı tum delıllerı mahkemeye sun.Vay şerefsız namussuz ırz allahım dünya nasıl bi yer oldu böyle.Sen neden kaçtın bacım anneyi suclama lutfen kocan adam olsaydıda evıne aılesını karıstırmasaydı en buyuk hatamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…