- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
Hayir bizde oyle seyler yoktur onlarda vardi ama kultur farki diyeyim.ailemleyim suan elbette kizimin yuzunu gostermiycem zaten oyle bi cabasi yok
Kesinlikle oyle zaten elimden geleni yapicam hakkimi asla birakmiycam kimsede.Boşanma sürexindeyseniz elinde ne var ne yok alın, kızınız için de nafaka bağların hatta adam sizi resmen dolandırmış gidin şikayette bulunun manevi tazminat alın. Ben istemem o mendeburun parasını demeyin siz sıkıntı çekeceğinize o çeksin. Böylelerinin cebine dokunursanız anca canları yanar.
Ve son olarak bu lafım size değil sizin işin artık çok geç de ailelerin onayı alınmadan evliliğe kalkışmak çok yanlış. Dünyanın bin bir türlü hali var. Gün olup sığınacak bir kapınızın olması için bile aileye sırt çevirilmemeli evlilik konusunda.
Aynen oyleyok tatlım kız gayet mutlu bak evli adamla evlenmek için can atıyor hem de üzerine para alıyor. bu olayda tek kazançlı o kadın. kendisine sıfat bulamadığım o kadın...
Yok zaten asla birakmam hakkimi elbette deliillerim var ailemle yasiyorum Allh razi olsun onlar zaten sahip cikti kizimida ailemle beraber buyutuyorum zaten.malesed ailesi 5 para etmez oyle olmasa yeni birini bulmak yerine ogluna akil verebilirlerdi ama hicbiri bunu yapmadi aksine daha cok gazladilar.tek suclu o degil aileside suclu hatta benle evlo oldugunu hamile oldgumu bildgi halde o nisani yapan kizda suclu hepsinin vebali var yavrumda.ustelik ben o kizla yuzyuze gelmistim 15 gubluk bi konusmalari olmustu benden once ama ben hic tavir yapmadim kiskanclik yapmadim sarildim optum sende mutlu olursun ins.demistim hatta mutlu oldu iste benim kocamla.Inanılmaz enteresan bir olay. Çok üzüldüm
Hayatımda nice karaktersiz gördüm ben. Buna benzer birseyi de duydum aynen bu sekilde,evliyken gidip kız istiyormus:) 2 tane koskoca cocugu var biri 25 yasinda :) bunu duydugumda 20 yasinda falandi oglu ne fark eder.
Suana hersey senin lehine sana maddi manevi bir guzel tazminat oder bir de cocuk icin nafaka ortada ihanette var . Anladigim kadariyla ihanetin görüntüleri de var
Delil topla delil
Nerde yasiyorsun suanda ailenlemisin
Mahvet bu alçak adami
Cocuguna Allah saglik sıhhat versin uzun omur versin hic üzülme
Yaptiklari yanina kar kalmayacak emin olabilirsin vicdanen de hukuken de
Ailesine tüküreyim oyle ailemi olur 1 kez bile aramamislar seni
Iste bunlar insan musvettesi
Otu çek köküne bak aile ne ki oğulları ne olsun Allahindan da bulacak terbiyesiz adam.
Bosanma davasini ben actim zaten baskasiyla nisanlandgini ogrendigimde kendjm actim ona kalsa hala acmazdi cunku tazminat talep etmemden korkuyor suan onun icin resmi nikahin onemi ykk zaten dini nikahla evliBaban vermemiş ki kaçmışsın ..azıcık baba sözü dinleseydin şuan bu konuyu açmak zorunda kalmazdın .
Koca istedi diye çocuk yapan çoğunluğun sonu budur ..kendiniz isteyin çocuğu, zamanına ölçerek, tartarak karar verin ki babasız çocuk buyutmeyin. Kastım şu, adamı tanısaydın çocuk da yapmazdın, seni boşamasına da izin vermezdin .ondan önce davranır, boşanma davasını kendin açardın .
Bunları ispatlayıp zina davası acabilirsin . Süründür şeroyuBosanma davasini ben actim zaten baskasiyla nisanlandgini ogrendigimde kendjm actim ona kalsa hala acmazdi cunku tazminat talep etmemden korkuyor suan onun icin resmi nikahin onemi ykk zaten dini nikahla evli
Yok zaten asla birakmam hakkimi elbette deliillerim var ailemle yasiyorum Allh razi olsun onlar zaten sahip cikti kizimida ailemle beraber buyutuyorum zaten.malesed ailesi 5 para etmez oyle olmasa yeni birini bulmak yerine ogluna akil verebilirlerdi ama hicbiri bunu yapmadi aksine daha cok gazladilar.tek suclu o degil aileside suclu hatta benle evlo oldugunu hamile oldgumu bildgi halde o nisani yapan kizda suclu hepsinin vebali var yavrumda.ustelik ben o kizla yuzyuze gelmistim 15 gubluk bi konusmalari olmustu benden once ama ben hic tavir yapmadim kiskanclik yapmadim sarildim optum sende mutlu olursun ins.demistim hatta mutlu oldu iste benim kocamla.
Yasim 23 evet bende oyle dusundum aslinda ilerde yasamak daha zor olabilordi bunlariÜzüldüm..kotu insanla ugrasmak o kadar zor ki. Bu evlilik isleri de o kadar karışık kim yaşın kaçtı?
Ailene helal olsun bir anne baba gercek bir aile zaten bu sekilde davranirlar. Sana bise deyimmi hic üzülme. Cocugun icin de üzülme. Cok ciddiyim üzülme. Söyle düşün,ileride babasinin ihanetini babasinin pisliklerini gore gore büyüyecekti ve babasindan nefret edicekti huzursuz bir ortamda büyüyecekti ve belki psikolojik sorunlari olacakti
Dedim ya adamin kani bozuk simdi yapmasa ileride yapacakti yani. Allah yüzüne gülmüş.
Gün yüzü göremesin pislikler boşver Allah kızına ve sana güzel kapılar açsınMaalesef ne kendisi ne ailesi hicbisekilde arayip sormadilar maddi manevi kimse ilgilenmedi benim ailemden baska.her doguranin anne olamadigi gibi her erkekte baba olamiyor malesef.
zina suç değilse bu da değil. imam nikahı yaşı 18 den büyükler için suç da değil zaten. imam nikahı demek eşimi aldatıcam ama aldatmıyırmuş gibi yapıcam demek.Seninle boşanmadan başkasıyla nasıl nişanlanabiliyor suç değil mi bu?
Boşanma aşamasındayız demişsin ve başkasıyla mı nişanlanıyor. O fotoğrafları al git avukata. Yüklü bi tazminat alırsın. Hem kendin için hem çocuk için. Bir an önce bu işlerin peşine düş bence.Merhaba kızlar ben yeni üye oldum.gerçekten ağzima kadar doluyum olanlari sindirebilmjs degilim hala.mart 2018de evlendik.kacarak ve severek yani enazindan ben oyle saniyordum.sadece 5 ay evli kaldik ustelik beni terkettiginde ben hamileydim.evet cocuk icin cok acele etmistik ama ben istememistim esimin baskisi yuzunden cok istemesi yuzunden oldu ama cok sukur iyikk olmus diyorum dunyalar tatlisi bi kkzim var.esimle bosanma asamasindayiz 4 ay oldu ne aradi ne sordu dogum yapmis olmam ve hatta bebek bile umrunda degil asla.hersey ailesi hatta annesi yuzunden oldu cok detaya girmiycem.biz esimle ayrildiktan 1 ay sonra hemen baskasiyla nisanlanmis bu herif fotolarini gordum cok icim yandi hatta bi arkadasina benimle ailesine inat olsun diye evlendigini aslinda bu kizi istedigini ailesi o kizi istemedigi icin onlara ders vermek amacli bende evlendigini soylemis.ya bekarken olsun evlilik icinde olsun okadr guzel rol yapmis ki ben gercek yuzunu hic gorememisim bi insan nasil bukadr kotu olabilir diyorum.hicbikadin hamile sekilde ortada birakilmayi haketmez kendimden gectim bu sabinin sucu ne onu bile gormeye gelmedi arayip sormadi yeni bi yuva kurma pesine dustu ustelik kizina bi corap bile almayan herif simdi o kiz icin baslik parasi biriktiriyor.ya bi insani sevmezsin anlarim yada birinin canini yakmak icin hadi beni kullandin da ulan vicdansiz sevgiliyken terketseydin yada nisanliyken falan.evlilik cocuk oyuncagimi bebegide cok istemistin.ya degermi biri icin bukade buyk vebal almaya
Canım benım allah yardımcın olsun neden kaçtın oekı aılen vermedımı?Bide neden boşandınızMerhaba kızlar ben yeni üye oldum.gerçekten ağzima kadar doluyum olanlari sindirebilmjs degilim hala.mart 2018de evlendik.kacarak ve severek yani enazindan ben oyle saniyordum.sadece 5 ay evli kaldik ustelik beni terkettiginde ben hamileydim.evet cocuk icin cok acele etmistik ama ben istememistim esimin baskisi yuzunden cok istemesi yuzunden oldu ama cok sukur iyikk olmus diyorum dunyalar tatlisi bi kkzim var.esimle bosanma asamasindayiz 4 ay oldu ne aradi ne sordu dogum yapmis olmam ve hatta bebek bile umrunda degil asla.hersey ailesi hatta annesi yuzunden oldu cok detaya girmiycem.biz esimle ayrildiktan 1 ay sonra hemen baskasiyla nisanlanmis bu herif fotolarini gordum cok icim yandi hatta bi arkadasina benimle ailesine inat olsun diye evlendigini aslinda bu kizi istedigini ailesi o kizi istemedigi icin onlara ders vermek amacli bende evlendigini soylemis.ya bekarken olsun evlilik icinde olsun okadr guzel rol yapmis ki ben gercek yuzunu hic gorememisim bi insan nasil bukadr kotu olabilir diyorum.hicbikadin hamile sekilde ortada birakilmayi haketmez kendimden gectim bu sabinin sucu ne onu bile gormeye gelmedi arayip sormadi yeni bi yuva kurma pesine dustu ustelik kizina bi corap bile almayan herif simdi o kiz icin baslik parasi biriktiriyor.ya bi insani sevmezsin anlarim yada birinin canini yakmak icin hadi beni kullandin da ulan vicdansiz sevgiliyken terketseydin yada nisanliyken falan.evlilik cocuk oyuncagimi bebegide cok istemistin.ya degermi biri icin bukade buyk vebal almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?