Eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum

Hem "her şey planlı, ailesi o kızla evlenmesini istemedi diye inattan benimle evlendi" diyorsunuz hem de "kızı 15 gündür tanıyordu" diyorsunuz. Ben anlamadım olayı.

15 gündür tanıdığı kadının arkasından o.pu diye konuşan karakterde bir adamla kaçarak evlenmişsiniz. Başka kadınları bu kadar rahat etiketleyen bir adamın size değer vereceğini nereden çıkardınız ki?
Erkek istiyor diye çocuk mu yapılır?
Kusura bakmayın da kendi hayatınızı kendi elinizle çıkmaza sokmuşsunuz.
Eşinizin ailesini suçlamayın boşuna. Bu adamı siz seçip evlendiniz, adam karaktersizin teki.

Bir an önce boşanıp kendinizi kurtarın. Kızını arayıp sormamasını da dert etmeyin. Kadını böyle mal gibi alıp satan insanlardan uzak büyümesi daha iyi.

Kiz ve ailesi ne kadar piskinmis öyle pessss. Memlekette adam kalmamis gibi. O gerzek beyniyle hic bi yerde mutlu olamaz o adam. Inat icin evlenmek nedir ya. Yüzyılın kırolugu

Yani ailesi yuzunden degil adamin kendi yuzunden ayrilmissiniz.sonuna kadar ne hakkiniz varsa alin

Ben ailemleyim suan.evli oldugumuda hamile oldugumuda biliyor ona ragmen kabul etti demekki.suan resmi nikah kiyamazlar zaten baska sehirde olmasa bende yaparim bu dediklerini ama bunlari ogrenebilecegim kadar yakin degilim malesef arkadaslariylada bagini kopardgi icin nezaman dugun yapicak vs.ogrenemem
Ben o kadinla tanistim zamaninda o kadin benim onunla evli oldugumu ve hamike oldugumu biliyordu bunu bile bile kabul etmesi sence onudabsuclu yapmazmi.yani sanki bizim ayrilmamizi bekler gibi daha 1ay gecmeden hemen nisani kabul edebiliyor.ailesi yani annesi cok karisti herseye ve annesi yuzunden hergun hir gur cikiyodu malum esimde hic arkamda durmadi. Ailesi su konuda suclu hem herzaman aramizi bozmak icin turlu oyublar cevirdileer ki onlari anlatmadim burda.hemde enazindan insan olup arada bi cocuk var yapmayin diyen olmadi nede beni arayip boyle olmaz diyen olmadi hemen gittiler kiz istediler en buyuk suc esimde lakin ailesi aile olsaydi ogullarina napiyosun sen diyebilirlerdi vede bukadr huzurumzu bozmak icin ugrasmazdi annesi.

Ya çok üzüldüm gerçekten. Eski eşinizde artık bu yaptığının vebalini nasıl öder tahmin edemiyorum, sizin bugününüze, kendisinin de geleceğinin içine etmiş gibi geliyor bana bu veballe. Neyse.

Elinizdeki şeyleri tutun, silmeyin hiçbir mesajı , o kızla nişan fotoğraflarını falan. Arkadaşına anlattığı şeyleri falan mesajlaşarak ogrendiyseniz hiçbir mesajı silmeyin. Belki tazminat falan alabilirsiniz. Avukatla görüşün.

Lütfen kızınız için de iyi bir anne olun. Okuyun, araştırın , hem kendinize hem kiziniza güzel bir hayat yaşatmaya çabalayin. Nasıl olsa büyür demeyin bircoklari gibi.

gayet de suçlu yapar canım kardeşim. artık şu metres kıvamındaki kadınları korumayalım. tamam eşin sana karşı sorumlu da bu diğer kadın vicdanına karşı hiç mi sorumlu değil?

Canım benım allah yardımcın olsun neden kaçtın oekı aılen vermedımı?Bide neden boşandınız
Henuz bosanmadik davamiz yeni acildi daha ben hamile halimle bide bunlarla ugrastim davayi acmaya bile tenezzulbetmedi. Kacmak buyuk aptallikti gercekten bi anlik g
Yok hayir bundan sonra hersey kizim icin elimden geleni yapacagim.ona guzel bi anne olmaya calisiyorum zaten cunku ben annemden oyle gordum.☺ vebal konusunada gelince belki bu dunyada cok mutlu olucaklar ama obur tarafta hakkim asla helal degildir cektigi azabi gozlerimle gorsem dahi bu yaptigini affedemem.cunku hicbi kadin hayatinin en guzel donemine kendini hazirlamaya calisirken bunlari yasamayi haketmez

gayet de suçlu yapar canım kardeşim. artık şu metres kıvamındaki kadınları korumayalım. tamam eşin sana karşı sorumlu da bu diğer kadın vicdanına karşı hiç mi sorumlu değil?
Kesinlikle oyle enazindan bosanmamizi bekleyebilirdin. Ustelik hamile oldugumuda biliyosun esim kadar kendiside vebal altinda bana gore hatta buna canak tutan herkes benim gozumde sucludur.hayatta en karsi oldugum sey evli biriyle yada bosanma asamasinda dahi olsa biseyler yasayip birinin yuvasina mani olmakti basima geldi.insanlarda vicdan yok malesef.ben esim oldugu icin degil ama gercekten bu kotulugu hicbi kadina yapmazdim ya nasil rahatlar anlamiyorum.kendide bi kadin ustelik ben kendimi gectim beni sevmemis olabilorsin ama evladini sevmeyen biri baska bi kadini nekadar sevebilir.

2018 yılında, bu kadar gelişmişlikte, herkes bangır bangır okuyun derken senin ve ailenin tanımadığı şahısa koşulursa, aile çiğnenirse, üstüne o istedi diye ilk ay çocuk yapılırsa başka suçluya gerek yok bence.. Bu devirde kendine bunu edenlere değil de doğurdukları masumlara acıyorum

Her şerde bir hayır vardır
Seni ve yavrunu Allah böyle bir aileden sağsalim kurtarmış
Bunları yapan adamla evli kalsaydın seni defalarca aldatabilir çocuğuna asla babalık yapmazdı sesini çıkardığında şiddet görebilirdin bunu yetiştiren anadan her türlü fitne beklenir seni köle yapabilirler eziyetlerinden kafayı yer çocuğuna annelik bile yapamayabilirdin
Sen yat kalk her halinle Allaha dua et şükret kurtulmuşsun
Kızınla yoluna devam et boşver gerisini

suan dehsetle yazdiklarini okuyorum bende hamileyim hamilelerin. duasu kabul olur dilerim allahtan belasini .bulur. nafaka iste donuna kadr al boyle erkekleri oldurmek istiyorm

niye oyle diyorsunuz .bence kiza da yazik cahillik buna deniliyor. insan hatta yapiyor iste hatasini yuzune degil ona yol gosrermemiz lazim dusuncenizede saygi duyarim

Reactions: gve
Esin ailesinin bi suçu yok eşiniz karaktersizmis kusura bakmayın ama çocuğunu görmek istemeyen adamdan bi halt olmaz bırakın aileyi suçlamayı hayatına ve cocuguna odaklan

niye oyle diyorsunuz .bence kiza da yazik cahillik buna deniliyor. insan hatta yapiyor iste hatasini yuzune degil ona yol gosrermemiz lazim dusuncenizede saygi duyarim
Cahillik diye birşey olabilir ama bu hususlarda artık olmamalı, cidden duymak istemiyorum artık.. Kaçarak evlenilmeyeceği bilinmiyor mu? ? Millet uzaya çıkıyor biz hâlâ kaçarak evleniyoruz.. Düşüneninsenize, çocuğuna yazık değil mi? Üzgün, yarım bir birey olmayacak mı? Onun suçu neydi?? İyi bir eğitim alıp, mutlu bir ailede büyüyebilirdi..
Zaten martta evlenip, aralıkta hemen çocuk.. 1 martta çocuk olsa, 1 aralıkta(10 gün önce) doğum olsa, annesi 21 aralıkta buralarda.. Lohusalığını yaşaması gerekirken, bebeğe odaklanması gerekirken nelerle uğraşıyor.. Birde o şahısın evli ve bebeği olduğunu bildiği halde onunla evlilik hazırlığı başla bir tip var.. Gençlikten umudumuz iyice yitiyor..

uzucu gercekten ama yapacak bise yok. malesef. oolan olmus artk ne desek bos sadece destek olmaktan baska caremiz varmi eminm arkadsimizda cok pismandir cok uzgundr zaten ordada birakilmk hamile haliyle .ne deyim bu insanlara. bence bizim cocuk yetistirirken ozellikle erkek cocugu yetistrirken biraz manevi olrak yetistrmemiz lazim. bu arkasada insallah hakkini sonuna kadr alir nafakayla

İnadına evlenmiş, çocuk çok istiyor ama görmek istemiyor... Adam dengesizliğin kitabını yazar. Ailesi yüzünden boşandık diyorsunuz başkasını seviyormuş diyorsunuz hepsi tutarsız sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…