Eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum

Şimdide o kızımı para karşılığı alacak..
İlk suçlu sensin kaçmışsın,diğer suçluda ex eşin..

İnşallah ders almıştır.. İnşallah iki yıl sonra, ben bir evlilik yaşamıştım boştaydım bir daha evlendim Vs vs diyerek tekrar konu açmaz.. Umarım okur, işine girer, bebeğine bakar.. Kendi yaşadıkları ona ennn büyük motivasyon olmalı..

ins canmmm ne guzel ki kurtulmus o adamadan suan bebegine bakar ne guzel hayat olur ona

Şimdide o kızımı para karşılığı alacak..
İlk suçlu sensin kaçmışsın,diğer suçluda ex eşin..
Ama ben kacmayip normal evlensemde bu herif bjnu yaoicakti cunku kani bozuk belliki.sonucta alninda ben serefsizim yazmiyo ki.belkk diceksiniz ki daha iyi tanirdin ama taniyamazdim cunku okadr guzel rol yapmis ki ben evlendgim adamin suanki adam olduguna inanamiyorum bile yani herturlu yasardim ben bunu.

niye oyle diyorsunuz .bence kiza da yazik cahillik buna deniliyor. insan hatta yapiyor iste hatasini yuzune degil ona yol gosrermemiz lazim dusuncenizede saygi duyarim
Ya kusura bakmada okuyan insan hata yapmaz diye bi kaide yok okumak cehaletti alir esseklk baki kalir diye bi soz var okumakla daha genis bilgiye sahip olursunuz heranlamda kulturlu olursunuz ama okullarda insanlik yada karakter dersi vermiyilar ne yazikki.sinanmadiginiz seyler hakkinda elestirmek kolaydir.belki ex esimin suanki nisanlisida sizin gibi dusundugu icin kabul etmistir daha bosanmadan evlenmeyi. Kadinin kadina yaptigini kimse yapmiyo sonucta. Bazi seyler kaderdir kismettir inanirmisiniz bilmem okumaklq vs alakasj yoktur kesinlkle.okuyan insanlarda yanlis evlilikler yapabiliyor.burda bikac post okumustum eside kendide univ.mezunu olupta benim yasadigim sorunun daha beterini yasayanlarda var. Keske dedigniz gibi okumayla olsaydi ozaman daha kolay insan olurdu herkes

suan dehsetle yazdiklarini okuyorum bende hamileyim hamilelerin. duasu kabul olur dilerim allahtan belasini .bulur. nafaka iste donuna kadr al boyle erkekleri oldurmek istiyorm
Insallah canim benim saolasin saglikla al kucagina bebisini insallah

Actim bekliyorum mahkeme gununu dogumu yapali 25gun oldu anca ugrasabildm iste
Burda yazan herkesin elbet hayatında edinmiş olduğu hatalar vardır. Evet seninde malesef hatan bu olmuş ama kimse mutsuz olmak için evlenmez. Sana tavsiyem , o onla bu bunla salla, çocuğuna ve geleceğine bak . Ailen arkanda ise biraz çocuğun büyüsün annenin desteği ile işe gir ayaklarının üstünde dur. Kötü tecrübe de kapat konuyu.

İnadına evlenmiş, çocuk çok istiyor ama görmek istemiyor... Adam dengesizliğin kitabını yazar. Ailesi yüzünden boşandık diyorsunuz başkasını seviyormuş diyorsunuz hepsi tutarsız sanki
Bende bunlara anlam veremiyorum zaten.evlilik icindeyken cok ilgili ve sevgi doluydu yani cocugu gbi ilgi gosteriyodu bana sevgiliykende oyleydi.ailesinin herseye maydonoz olmasi yuzunden tartismalar cok oluyordu malesef herzaman toparlamaya calistim ben saniyordum ki iste biz ailesi yuzunden bu hale geldik lakin ayrildktan sonra ogreniyorum ki arkadasinin birinden nisanlanmis ve ona demiski ben aslinda hep bu kizi istiyodum ama ailem istemedi diye pinarla evlendim aileme inat olsun diye bende bunu ayrildiktan sonra ogrendim.yani benimde aklimin almadigi bu zaten. Sindiremedigim bu iste ben ailesi yuzunden kavgalarimz oluyo saniyodum bana gore sebep bu cunku ama ona gore bu degilmis baskasina gitmek icin bahaneymis ama aileninde payi var daha daba acilmadan baskasini istemek ne demek insan bi konusur aklinizi basiniza aln der birak hicbiri torunumdur yegenimdir diyip aramadi bile beni.aslinda bu insan benle sevgiliyken bitsin dedgimde kapima gelip yagmurlu havada islana islana barisalim diye saatlerce bekleyen yada ayrilcagimzda aglayan bitemez sen benimsin seni komseye yar etmem diyen insan ustume ceket almadigim zaman bana kizan kendi elleriyle giydirip dugmelerine kadar ilikleyen hicbizaman beni kirmayan insan bianda boyle bok gibi cikinca inan benimde aklim almiyor ya diyorum cok guzel rol yapmis yada ben cidden aptalim

Kesinlikle bundan sonraki hedefim o zaten

he he adam ak kaşık ailesi suçlu.
Ben ona ak kasik dememisim zaten. Ailesinin yaptiklarini anlatmamisim bile.al birini vur otekine farkindaysan ben adam bile demek istemedgim icin herif yaziyorum seninde ak kasin gormedigin pislige adam demen ayri bi ironi ikisi biarada olmuyo cunku.

Ben ona ak kasik dememisim zaten. Ailesinin yaptiklarini anlatmamisim bile.al birini vur otekine farkindaysan ben adam bile demek istemedgim icin herif yaziyorum seninde ak kasin gormedigin pislige adam demen ayri bi ironi ikisi biarada olmuyo cunku.

iyi de başlık aile, konu içinde aile yok. adamın kötü huylarından bahsetmişsin. ayrıca ailesi iyi de olsa kötü de olsa ne farkeder? seni terkeden kişi eşin sonuçta.

iyi de başlık aile, konu içinde aile yok. adamın kötü huylarından bahsetmişsin. ayrıca ailesi iyi de olsa kötü de olsa ne farkeder? seni terkeden kişi eşin sonuçta.
Valla o gavatin yaptiklarinsdan sira gelmedi ailesinin yaptiklarni yazmaya fazla uzun olmasin dedim..ben esim sucsu masum demiyorum ben ailesi de dahil daha benle ayrilmadan hamile oldugumu bile bile nisani kabul eden o kizda dahil esimde ve buna canak tutan herkes suclu diyorum.. hatta ben de sucluyum ailemi dinlemedim kactim. Ama yani aile buyukleeide neden var? Bi ara bul bi bisey yap bi ogluna akil ver ya hemen gidip baskasini istemek nedir? Torununu tasirken ben senin insanda biraz vicdan olur benimde annem biz esimle kavga ettgimzde hep bana kizar esimi savunurdu ailemle baristiktan sonra esimin sinsiligini kimse gorememis cunku.onlarda yapabilrdi evladnin mutluluguni isteyen ana baba artik oglum evlendk diyip koseye cekilir biraz benim evimin esyasini nasil koyacagima kadar herseye burnunu sokmazdi. Ki o lavuk babasinin agzina anasinin agzna cok bakan biriydi yani babasi deseydiki esinin cocugunn basinda olacaksin o gelirdi ama hepsi canak tuttu bidaha barisiriz diye herifi ankaraya yolladilar yanii.

Bunları mahkemede bır güzel kullanırsın durumları varmı? Bebegın kımlıgı cıktı mı , baba hanesine ne yazdırdın?

Yazdiginiz bazi kelimeleri buzlayin veya dikkat edin isterseniz banlanmayin konunuzun içinde..
Bir insan birlikte kaçmanız icin tetikliyorsa siz o insandan kaçın! Çünkü sonrasında mutlaka altından bisey çıkıyor hiç şaşmaz.
Çocuk için de sizin için de aileniz için de çok vahim bir durum.Yapılan bir hata ne yazikki bir kişiden fazla insanı ilgilendirdiği ve zora soktugu icin en azindan bundan sonraki hamlelerinize dikkat edin.
İntikam duygusu bisey kazandırmaz hata üstüne hata yaptirir en önemlisi psikolojinizi daha aşağıya çeker.
Eşinizin ailesi değil önce eşinizin kendisi ve ailesi yüzünden evliliğiniz yıkılmış.
Evladınızla yeniden tertemiz bir hayat kurmak için adımlar atın.Önce maddi anlamda bağımsız olun ve tabiki eski eşten haklarınızı hukuki anlamda söke söke alın!!

Son düzenleme:
canmm ben seni destekliyorm cahilikten kastim genclige bagliyorm benm bir suru hatalarrum oldu ben bayana karsilik oyle dedim farkindaysan seni yargisiz infaz ediyorlar toksa cahilik okuma yazma degil ben okurken gencken bir suru hareket ettjm ha bunlar benm cahilligeme bagli beni yanlis anlamayin suan benden daha cok uzulen yoktr inanin hatta sizin cok dua ettim

bu arada çok tatlı ve güzelsin. gençsin de. belki de ben evli ve çocuklu halimle senden daha mutsuz ve umutsuzumdur.
önce kendini sev kendini geliştir.
kocan hasta. o yüzden bir hastanın sevgisini çok önemseme.
kaliteli biri ol eminim kaliteli insanları kendine çekeceksin.
şimdi o pislikten kurtul ve tertemiz bir sayfa aç..

Yaşınız Kaç?
Hiç hoş olmayan kelimeler kullanıyorsunuz, bir bebeğe örnek olmanız gerektiğinizi biliyor musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…