maşallah çözmüşsün sen işi:) hürrem sultanı mı okudun ne yaptın
aman nazar değmesin valla iple çekiyorum şu beş ayı sanki askerdeyimde teskere bekliyorum arkadaş,
ben ilk 1 yıl öncesinde artık herşey ters giderken boşanmak üzereyken bir derdim vardaki kadınların dertlerini okuyordum kendi konumu açtım en sonunda bana verilen tavsiyeleri dinledim dertleştim dertlerimden kurtuldum tavrımı koydum vs vs derken herşey yavaşça rayına oturdu işte
hep dua ettim kimseye kötülük istemedim dua ederken
ya ayrılalım herkes mutlu olsun yada bu evlilik bitsin istedim..
cnm aynı evde oturmak çok zor olmalı...bizde eşimin abisi ile aynı evdeyiz gerçi saat gece 12 de geliyo işten sabahın köründe gidiyo birbirimizi çok az görüyoruz fakat sonuçta birlikte yaşıyoruz ve bizim hayatımızdan çok ortak bi hayatımız var benimde eşimin ataması olsada gitsek poffff
eşinizin abisiyle aynı evde mi yaşıyorsunuz
neden ki?
offfffffffffff offfffffffff
biride bir binide bir kardeşim
eşine deki ben iş yerimde zaten bilmem kaç çocukla uğraşıyorum kafam akşama kadar şişiyo
sen istiyorsan git ama ben dinleneceğim de
müzik aç yemek yap
bırak gitsin tek başına kal evde
ve geldiğinde de kavga ffalan yapma hiçbişey sorma
haftada 7gün gidiyorsan 3 e sonrada 1-2 ye indir
sonra eşinde yavaş yavaş hergün gitmekten vazgeçecektir
bir de evde kalmak isteyeceği şeyler yap ama onun için yaptığını söyleme
ne bileyim mesela börek yap tatlı yap vs
yani evde şu var yermisin de
annem çağırdı derse iyi tamam ozaman sen git
evdekilerede selamı mı söyle
sınav notu hazırlıycam
çalışmam gerekiyor
de vs bahane bulmak zormu
banyo yapacağım
ütü yapacağım
temizlik yapmam lazım şurası batmış
burası bitmiş
derken bi bakmışsın gitme süren azalmış
yalnız arada bir 3- 4 günde bir o davet etmeden sen kendin hadi hayatım akşam annnenlere gidelim mi çocukları falan görürürz de
yani bunu gerçekten istediğini düşünsün
bak nasıl değişecek işler
yani davetle gitmiyorsun da sen istediğin için gidiyorsun hesabı
arasıra eltini size çağır onunla falan dertleş ama sakın kendi sırrını verme önce
belli olmaz önce tanıyın birbirinizi
yalnız kaynananları çok davet etme alışırlar bu defa sen gitmezsen zırt pırt onlar gelirler
birde hafta da 1-2 gün evine misafir davet etki eşin ev sorumluluğunu kapsın
mesela akşama arkadaşlarınız gelecek olsa
annesi arasa
mecbren ne diyecektir
annne misafirimiz var
anneye de bir darbe
annesi başınızdan savdığını zannedecektir
ama gerçekten misafiriniz olduğu için kaynana sana karşı doldursada eşin doğru olduğu için seni savunmak durumunda kalacaktır
ve asla yatakta soğuk durmamaya kavga etmemeye
arasıra üzgün rolü yapmaya
yorgun rolü yapmaya çalış
eve girer girmez bugün yorgunluktan ölüyorum hasta oluca galiba hiçbişey yapasım yok diye girersen eşin seni bir yere götürmek istemeyecektir
hatta arada
evde yemek yok istersen sen annenlere git orda ye
ben burda dinleneyim de
seviyosa zaten seni o halde bırakıp gitmek yerine seninle kalıp sana birşeyler yapmak falan isteyecektir..
tv de ne istiyorsa onu izlemesini sağlayın yada sevdiği filmleri alın..
böylece eşiniz evde daha rahat tv izlediğinin farkına varacaktır
aslında erkekler otoritenin kendisi olduğunu zanneder ama asıl otorite kadındır
bunu yapabilmenin yolu ise erkeğe yaptıracağınız şeyi kendisinin yapmak istediğini zannettirmekten geçer
yani emir vermek yerine o işi yapmak istemesini sağlayın :)
çok uzun oldu sanırım umarım yardımcı olabilirim
aman nazar değmesin valla iple çekiyorum şu beş ayı sanki askerdeyimde teskere bekliyorum arkadaş,
ben ilk 1 yıl öncesinde artık herşey ters giderken boşanmak üzereyken bir derdim vardaki kadınların dertlerini okuyordum kendi konumu açtım en sonunda bana verilen tavsiyeleri dinledim dertleştim dertlerimden kurtuldum tavrımı koydum vs vs derken herşey yavaşça rayına oturdu işte
vayyy be ne guzel taktıkler bayldm bben nsanlym korkarm bnm basıma da boyle seyler gelmesn ne guzel soylemsnsz kzlar kadn uyank olmali nsanlm bnı bazen ihmal edıyo ben nasıl davranablrmm
burdaki taktiklere hayran kaldımm vallahii.7 aylık evliyim bende ama şu kaynana yüzünden hiçbirşey anlamadım.akla ihtiyacım var çok.anneme anlatsam üzülüyo arkadaşlarıma anlatsam çoğu bekar anlamaz.iiki siz varsınız arkadaşlarrrbenim adamda evlendikten sonra annesini bi sever olduu oda oğlunu şaştım kaldım bu işe.nişanlıyken evlensekte kurtulsam bu evden derdi.şimdi annesiyle günde 9 kere telefonda konuşuyo herşeyi rapor edio hepsi aynı bunların hepsii
yahu arkadasim sen asmissin :82: evlilik kitabi cikarsan hemen kapis kapis gideR :) sözlerine katiliyorum evlilkte kadin politaka yapmasini bilecek. ah ah bende cok cektim 12 senelik evliyim. bastan ben de safin biriydim.sonradan gözlerim acildi kocam anneciydi. ama öyle böyle degil. simdi o kadar degil. anneler evlendirdikten sonra ogullarina canim oglum vs vs kendilerine cekmesini bilyiorlar. bastan ben de kavga edip duruyordum.kendi kendime dedim yahu bu kadin canim cicim diyor.zaten erkekler cocuk gibi . kim ne derse ona kanyiorlar. e kocami da seviyorum. bu sefer ben yaglayip balladim. sonuc mu sözümden cikmayan bir koca. yanarim yanarim da cicim aylarinda gecen hir güre ysanarim. su an yasiyorum ben cicim ayini.
kaynanam beni sevmiyor saygi duymuyordu. ama simdi sevmiyor ama saygi duyuyor.:)
cok sevdigim bi söz var. kocanizin hizmetcisi olun ki o sizin köleniz olsun.
bnada yardm edeblırsn
teşekkür ederim canım :))
belki yakınız dır neredesin sen
ben istanbulda yaşıyorum :))
canıım uzakmışız yav birbirimize ben çankırıdayımama neyseki kk var!
hımm :)) uzakmışız gerçekten ama olsun internet var kk var ordanda iletişim kurabiliriz :))
biz yakınmışız amaben de istanbuldayım..fikirlerine gerçekten bayıldım,,
sanırım tecrübe bu hale getiriyor insanı
:) arada ondan uzak durki o çok arasın sen arama arayınca da soğuk davran kızdığını bilsin hayatım :))
çok naz aşık usandırır derler ya aynen öyle sen peşinden koşup didindikçe onlar geri basıyorlar sanki ağa düşmüşüz gibi biraz geri frene sende bas o koştursun peşinden
arada aradığında hastayım bilmem ne nazı yap ama en çok sen arama
:)) teşekkürler canım ya valla aynen ilk 1 buçuk yıldan fazlası resmen kan kustum her gün ağlıyodum
önceden ağlamama kıyamayan eşim ağlamama alışmıştı yinemi ağlıyon sen derdi
:))
şimdi ben onu pofpofluyorum kendisini en yukarda benimleyken hisseder hiç aşağılamam hiç öyle bağırmam ( demeyim arada sinirlendirirse) hep ya nazla söylerim hep ne isterse yaparım elime öyle alıştı ki ben biraz kızsam üzülsem istediğini yapmayı bırakıveriyorum şekeri elinden alınmış çocuk gibi kalakalıyor
aynen bende cicim ayını şimdi yaşıyorum
eşim hayatta mutfakta falan bana sarılmazdı bi gören olursa diye
şimdi ben dizginliyorum annen duyacak görecek git başımdan diye :)))
sana börek yapacağım deyim var ya havalarda uçuşur az yapmaya kalkmayım 10 kez başıma gelir hani börek yapacaktın bilmem ne beni nazlar güzel sözlerle
:)
harbiden erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
birde asla ailesini kötülemeyin kötülemeden kötü yönlerini gösterin buda süper işe yarar :))
edelim bebeğim ama dozunu kaçırma kız niahı basmadan çocuğu kaçırırmışız :))
buarada annemle babam 25 yıllık evliler hala annem babamı pofpoflar evdeki her tadilat işini babam yapar
annem benim kocam şimdi yapar onu diyyerek gaza getitir
babamda hemen gaza gelir benim yapamadığım ne varda ben şimdi onun çaresine bakarım diyee :))
inanmazsınız ama babam anneme anneler gününde sevgililier gününde hediyeler alır
bazen elinde bahçeden topladığı çiçekleri getirir
kıy*****i biliyo yani:))
kardeşlerim eğer görücü usulü evlenmediyseniz aklınızı kullanın eğer sizi seviyorsa oğlanı gaza getirmek bedavakampanya yapıyım da
sagol cnm ben aramam zaten aramadı kac gunden berı hıc aramadı ortada bsey de yok bnde armDM
tişekkür iderim arkadaşlar
nede olsa 2 yıllık evliym :) kaynanamla aram limon
alıştım artık
birde haziran ayında ayrı eve çıktık mı
nasip yusuf daha evine ayda bir adım atarım herhalde...
ben odamdan bile çıkmamak için bahane bulabiliyorum eşim birşey diyemiyor da
siz evinizde kalmak için mi bahane bulamıyorsunuz yahu
izlediğim dizim var
orda izleyemiyorum kalabalıktan anlamıyorum deyin
zaten hafta yedi günde her kanalda bir dizi var
istemesenizde birine denk düşürürsünüz
eşim bazen beni kontrol için konusunu falan sorar
her birini de az çok reklamlarından bildiğimden ve genelde konuları aşk oduğundan şu şuna aşıkta vs ne olcak çok meraklıyım falan:))
başım ağrıyor
migren tuttu
regl dönemim oturup kalkamıyorum
yahu kadınsınız
bir sürü sebep var
bulaşık dağ gibi
çamaşırlar birikmiş
erkekler temizlik olaylarından uzak dursunda yeter ki :) karısı yapsın herşeyi
hemde evden püskürtmek istyorsanız
halılar silinecek
koltuklar silinecek
perdeler yıkanıp asılacak deyin
bırakın size gel demeyi.. :))
evde durmak istemeyecektir
kaynanaya gelince de :))vde iş yapmaktan bulaşığa zamn mı kalıyor
çalışınca insan yetişemiyor ki deyin :) çalışmadı ğı için bişey diyemez haklısın der bütün gün ayaktayım bulaşık yıkamaya mecalim kalmıyor :) alın cevap size
dün niye gelmedin kızım derse laf sokmak için
valla ütüler birikmişti
akşam buraya gelince yapamadım kaç zamandır
**** in giyecek gömleği pantolonu kalmadı onları yaptım
biliyorsun işte işe güce başladım mı
onuda yapayım bunuda yapayım derken bitmek bilmiyor deyin
çalışmasam evde dursam herşey düzenli olur ama çalışınca bitmiyor işte diye dert yanın kaynananıza
ama asla evinizin sırrını vermeyin
arada yetişemiyorum hiçbirşeye işten çıkayım diyorum falan deyin
birde korku saracaktır bütün maddi yük oğluma kalacak diye varya bırakın doldurmayı
siz eve gitmedik çe kaynananız sizi savunacaktır kız tabi yetiştiremiyor işi gücü diye
ama azcık biin işinizi
kaynananız niye gelmiyosun dediğinde tereddüt edip kem kümlerseniz kaynananız sizi ezebileceğini anlar
ama hemen lafını ağzına tıkın ama saygıyı bozmadan sohbet eder gibi
valla siz nasıl yapıyormuşssunuz
eskiler maşşallah her bişeyi elde yapıp yetiştiriyormuş ben yetişemiyorum makinelerde olmasa ev batardı vallahi deyin
temizlikçi tutacağız bu gidişle yapaıyorum deyin..
yani bu tür konuşmalar sizin gardınız olacaktır kızlarr :))
Hep işe yarar merak etmeyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?