Eşimin ailesi yüzünden cok mutsuzumm ..yalnızımm

maşallah çözmüşsün sen işi:) hürrem sultanı mı okudun ne yaptın

aman nazar değmesin valla iple çekiyorum şu beş ayı sanki askerdeyimde teskere bekliyorum arkadaş,
ben ilk 1 yıl öncesinde artık herşey ters giderken boşanmak üzereyken bir derdim vardaki kadınların dertlerini okuyordum kendi konumu açtım en sonunda bana verilen tavsiyeleri dinledim dertleştim dertlerimden kurtuldum tavrımı koydum vs vs derken herşey yavaşça rayına oturdu işte
hep dua ettim kimseye kötülük istemedim dua ederken
ya ayrılalım herkes mutlu olsun yada bu evlilik bitsin istedim..

çok neden var demişsiniz ama o nedenlerin cevabını veren kocalarda var..daha sonra yap işlerini ayıp olur dizi dahamı önemli vs gibi cevaplar verirse eşleri heralde yine tartışma konusu çıkar..ama en azından ayrı evdesiniz oda iyi aynı evde oturanlar ne yapsın bilmem hep aynı konular yaaa yazık bize

cnm aynı evde oturmak çok zor olmalı...bizde eşimin abisi ile aynı evdeyiz gerçi saat gece 12 de geliyo işten sabahın köründe gidiyo birbirimizi çok az görüyoruz fakat sonuçta birlikte yaşıyoruz ve bizim hayatımızdan çok ortak bi hayatımız var benimde eşimin ataması olsada gitsek poffff

eşinizin abisiyle aynı evde mi yaşıyorsunuz
neden ki?

eşinizin abisiyle aynı evde mi yaşıyorsunuz
neden ki?

canım çok şaşırmışsın ama eşim ben ve abisi beraber yaşıyoruz yani yanlış anlamamışsındır umarım...beraber kalıyoruz çünkü masraflarımız ortak anlatabildimmi

yahu arkadasim sen asmissin :82: evlilik kitabi cikarsan hemen kapis kapis gideR :) sözlerine katiliyorum evlilkte kadin politaka yapmasini bilecek. ah ah bende cok cektim 12 senelik evliyim. bastan ben de safin biriydim.sonradan gözlerim acildi kocam anneciydi. ama öyle böyle degil. simdi o kadar degil. anneler evlendirdikten sonra ogullarina canim oglum vs vs kendilerine cekmesini bilyiorlar. bastan ben de kavga edip duruyordum.kendi kendime dedim yahu bu kadin canim cicim diyor.zaten erkekler cocuk gibi . kim ne derse ona kanyiorlar. e kocami da seviyorum. bu sefer ben yaglayip balladim. sonuc mu sözümden cikmayan bir koca. yanarim yanarim da cicim aylarinda gecen hir güre ysanarim. su an yasiyorum ben cicim ayini.
kaynanam beni sevmiyor saygi duymuyordu. ama simdi sevmiyor ama saygi duyuyor.:)
cok sevdigim bi söz var. kocanizin hizmetcisi olun ki o sizin köleniz olsun.

burdaki taktiklere hayran kaldımm vallahii.7 aylık evliyim bende ama şu kaynana yüzünden hiçbirşey anlamadım.akla ihtiyacım var çok.anneme anlatsam üzülüyo arkadaşlarıma anlatsam çoğu bekar anlamaz.iiki siz varsınız arkadaşlarrr benim adamda evlendikten sonra annesini bi sever olduu oda oğlunu şaştım kaldım bu işe.nişanlıyken evlensekte kurtulsam bu evden derdi.şimdi annesiyle günde 9 kere telefonda konuşuyo herşeyi rapor edio hepsi aynı bunların hepsii

vayyy be ne guzel taktıkler bayldm bben nsanlym korkarm bnm basıma da boyle seyler gelmesn ne guzel soylemsnsz kzlar kadn uyank olmali nsanlm bnı bazen ihmal edıyo ben nasıl davranablrmm

bnada yardm edeblırsn

bnada yardm edeblırsn

vayyy be ne guzel taktıkler bayldm bben nsanlym korkarm bnm basıma da boyle seyler gelmesn ne guzel soylemsnsz kzlar kadn uyank olmali nsanlm bnı bazen ihmal edıyo ben nasıl davranablrmm

:) arada ondan uzak durki o çok arasın sen arama arayınca da soğuk davran kızdığını bilsin hayatım :))
çok naz aşık usandırır derler ya aynen öyle sen peşinden koşup didindikçe onlar geri basıyorlar sanki ağa düşmüşüz gibi biraz geri frene sende bas o koştursun peşinden
arada aradığında hastayım bilmem ne nazı yap ama en çok sen arama

:)) teşekkürler canım ya valla aynen ilk 1 buçuk yıldan fazlası resmen kan kustum her gün ağlıyodum
önceden ağlamama kıyamayan eşim ağlamama alışmıştı yinemi ağlıyon sen derdi
:))
şimdi ben onu pofpofluyorum kendisini en yukarda benimleyken hisseder hiç aşağılamam hiç öyle bağırmam ( demeyim arada sinirlendirirse) hep ya nazla söylerim hep ne isterse yaparım elime öyle alıştı ki ben biraz kızsam üzülsem istediğini yapmayı bırakıveriyorum şekeri elinden alınmış çocuk gibi kalakalıyor

aynen bende cicim ayını şimdi yaşıyorum
eşim hayatta mutfakta falan bana sarılmazdı bi gören olursa diye
şimdi ben dizginliyorum annen duyacak görecek git başımdan diye :)))
sana börek yapacağım deyim var ya havalarda uçuşur az yapmaya kalkmayım 10 kez başıma gelir hani börek yapacaktın bilmem ne beni nazlar güzel sözlerle
:)
harbiden erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
birde asla ailesini kötülemeyin kötülemeden kötü yönlerini gösterin buda süper işe yarar :))

bnada yardm edeblırsn

edelim bebeğim ama dozunu kaçırma kız niahı basmadan çocuğu kaçırırmışız :))

buarada annemle babam 25 yıllık evliler hala annem babamı pofpoflar evdeki her tadilat işini babam yapar
annem benim kocam şimdi yapar onu diyyerek gaza getitir
babamda hemen gaza gelir benim yapamadığım ne varda ben şimdi onun çaresine bakarım diyee :))
inanmazsınız ama babam anneme anneler gününde sevgililier gününde hediyeler alır
bazen elinde bahçeden topladığı çiçekleri getirir
kıy*****i biliyo yani:))

kardeşlerim eğer görücü usulü evlenmediyseniz aklınızı kullanın eğer sizi seviyorsa oğlanı gaza getirmek bedava kampanya yapıyım da

punchshe sen mukemmelsin canım yaa.. tecrubelerini ve fikirlerini açık yureklilikle paylasman cok guzel bişey..

ailesine gitmeyince sizinle vakit geçirmemesi kötü olmuş gerçekten. ailesine bağlılık iyidir ama koz olarak kullanmak kötüdür. belki zamanla olgunlaşıp, bu hareketlerinden vazgeçer. çünkü siz 7 ay önce kendi ailenizi kurmuşsunuz

Sağolsun kayınvalidem gelip gitmenin lafını etmese de bende çok kullanırım bu lafları
işim var ütüler dağ gibi.çamaşırlar yıkanacak.3 makine açtım anca toplarım falan...
eşime de kullanırım.o da "amaaaan boşver sonra yaparız" der ama elini bile sürmiceni biliyorum tabi
bu bahaneler çok işe yarıyor tavsiye ederim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…