Eşimin ailesi yüzünden cok mutsuzumm ..yalnızımm

yanlışlık oldu yaa..kızkardesim'abla yeni evlisiniz benm orda ne işim war diyo ...

anladım cnaım
eşin surat asarsa biz yeni evliyiz ama her gece hababam senin annendeyiz oda benim kardeşim deyip kestirip at
hem biraz kafanı dinlersin kardeşinle içini döker rahatlarsın :26::26:

allah sabırlar versin. nedense bütün erkekler evlenince anneci oluyo.(benim eşim dahil) benim bi akrabam var 3 çocuğu olmasına rağmen kocası işten dönerken annesine gidiyodu, işe giderken annesine gidiyodu. akşam yemeğini orada yiyo karısna haber etmiyordu. kadın çok mücadele etti fakat eşini kendine çeviremedi. allah kimse başına vermesin ama adam trafik kazasında vefat etti ve kadının kayınvalidesine ilk dediği laf, ne sana ne de bana kaldı artık rahat etmişsindir oldu. şimdi eşinin işini devraldı 3 çocuğunuda kazancı ile özel okullarda bile okutuyo. bu arada aranıza yeni katıldım

allah razı olsun...allah kimsenin basına wermesin...bu durum belkide bazılarına garip geliyodur kimbilir...çünkü her okuyan cvp yazmıyo tabii...eşimin tek köötü yanı bu...ama kimse mükemmel degil ne yazıkki..bagımlı olmak hakikaten zor hele bide yanındakilerede yansıtınca...yine kayınvalidemlerden yazıyorum bu cümleleri...orda mis gibi ewim dururken biz yine burdayız eşim de uyukluyo...görseniz kızlar evimi özlüyorum...mis yepyeni esyalar ama ben tadını ne yazııkki çıkaramıyorumm...

diğer eltin falan bişey dmeiyormu ne bileyim ya o kızada yazık o kızda hep kalabalık içinde oda evliliğin tadını çıkartamıyor mu
canım yani çek resti diyeceğim ama bu sanki yık yuvanı demekle eş gibi
ama evinize gittiğinizde ne bileyim bir konuşsan
sinirlenmemeye çalışarak
biraz ailenin yanına gitsen
biraz uzaklaşsanız
şartlarını koysan
ben kendi evimin tadını çıkarmak stiyorum senin ne halin varsa gör desen ne bileyim düzelir mi ki...

bunaldım.sıkıldım bende artık yok kayınvalide yok kayınpeder...onların yüzünden sinir hastası olucam nerdeyse...çok alıngan insanlar..herşeylerine evet dedin mi tamam..hayır dedin mi,hemen surat bir tavır...onlar yüzünden kızımla olan ilk yılbaşımız zehir oldu...bereber yemek yiyelim dedik..bizde toplandık...hazırladık güzelce soframızı...kızımın uykusu geldi...ben uyutayım dedim...çalışan bir anneyim...gündüzleri kayınvalidem bakıyor maalesef kızıma...kızımda 8 aylık olacak...yani 8 aynıdır annesiyim :))) kızım odasında etrafa bakınmak istedi bişeye taktı gözünü...bende ne var annem ha gel bakalım falan dedim...kayınvalidemde aaaaa o öyle uyumaz ki..ver bana dedi bana..orda zaten sinirlendim...e 8 aydır ben yanlış uyutuyorum kızımı o zman..sen doğru yapıyorsun ben yanlış...
Neyse uyudu kızım..biz yemeğe oturduj falan...uyandı kızım...onu aldım getirdim salona..oturttuk sandalyesine,kayınpederim turşu vermek istedi...bir güzel yalattı kızıma...sonra un helvası vardı...ondanda 2-3 lokma yedirdi...bende dedim ki fazla vermeyin ama.yağlı ve çok şekerli o dedim...kayınpederimde hatta tamam vermiyoz falan dedi güzel bir şekilde konuştuk...sonra pasta getirdim...kızımın gözü pastada tabi...kayınpederim verin ya falan diyor...ben hiç sesimi çıkarmadım...sonra kaldırdık pastayı...mutfağa götürdüm...arkamdam kayınpederim...biz bilmiyoz sanki çocuk bakmasını,bizde büyüttük,cahil gibi yapıyonuz insanı diye normal ses tonuyla konuştu...benim duyabileceğimi tahmin etmeden...ama ben delik kulak bir insanımdır...hatta kayınvalidemde şişşşştttt falan dedi...sonra eşim geldi yanıma...niye öyle yaptın dedi...bana ne yapmışım...hani dedim ya ilk başta un helvasında vermeyelim diye...üstünden saatler geçmiş...biz pastayı yemişiz hatta bide...hani pastadan vernedik ya...aldım ben götürdüm işi bitince pastayı mutfağa...onada alındı bence...e turşuyu yalatınca iyi...bişeye fazla yapmayalım dediğimde kötü oldum...benimde yapım bu zararlı olan şeylerden verne taraftarı değilim...normalde yediği hangi şeyi eline verdiklerinde uyardım onnları...ama bazı şeylerde fikrimi tabiki söylemeliyim...buda benim yetiştirme tarzım...eşim işte bana bayağı söylendi...bide üstüne üstlük boşanırım senden dedi bana...sebep böyle bana ters gelen şeyleri söylediğim için...kayınvalidem bana herşeyi söylüyor ama onu böyle yapma,bunu buraya koyma...aaaaa o öyle olmaz...öyle uyumaz ama...kayınvalidesiyle bebek bakımında çakışanlarda var konularım zaten...bir çocuk büyütüyorsak ortaklaşa...birbirimizin fikilerine saygı duymalı ve önemsemeliyiz...aman onuda yedi bunuda yedi dedikleri şeyler...çocuğa zararlı ve faydası olmayan şeyler...hatta eşim faceden bile evli lafını silmiş...o kadar yani...babası takarmış böyle şeyleri kafasına...neden demişim öyle...tırnaklarını dibinden kesmiş kayınvalidem kızımın..kanamış 2 parmaği ama tepki vermedi..acımadı sanırım...onun için uyarıcaktım kayınvalidemi...eşim aman söyleme sakın...niye alınıyorlar çünkü..ama ben gene o yokken söyledim...niye söylemiyim ki...hem kötü bişey değilki söylediğim...ben yapsam aynısını...kayınvalidem aaaa annesi aaaa na yaptın kızımın tırnağına sen...ahhh öylemi kesilir annesi...ah annesi ahhh..deyiverirdi bana...aman kızım dikkat et vallahi bak derdi bir güzel...bakalım sayın eşim hazretleri ile bu akşam neler olacak...bir baba sözünden eşini boşucak....

canm walla zaten onu görünce kendime sükrediyorum ...kadıncagz 8 yıllık evli..çocuk sahibi olamıyo...sadece 1 oglu war o da tüp bebekle olmş zorla...onun aileside sahip çıkmıyo ...eli mahkum anlayacagın...
düzelecegini sanmam...çünkü eşim kadar inatcı biri yok daha bu dünyada...konuşacak zamanı bile bulamıyorum...sabahcı oldugum için 12 de falan felç yani...halmi kalır insanda...du bakim bugece denicem...diycemki askım kalmak yok en azından haftada 3 gün gidelim...bakalım ne dicek ??cuma aileme gidicem pazara kadar düşün dicem....inanmıycaksınız ama yine kayınvalidemlerdeymm...kızlar dua edin bana ne olur...

canm benm yaa...yas geregi sanki herseyi onlar daha iyi biliyolar...offf...senin durumun daha vahim sanki...gerci benim çocugum olunca düşünemiyorum allahım..ya onlar bizden cıkmaz bu defa ya da yine herzamanki gibi biz onlardan ...bide benmki bayagı kıymetli olcakmıştta...cünkü tek torun war suan da 2. si olcak...cocuk yapmaya korkar oldum onlar olmasa belki de hamileydm şimdi ben cocuk istiyorum ama baska insanlara göre hayatımızı düzenliyoruz ne yazkki...
eşimde gecen gün cocuk istediğini söledi...daha evliliğim oturnadan nasıl cocuk yaparım ben yaa...

canım sanada okadar çok dua ediyorum ki kendime hayrım yok bari başkasına hayrım olsun diyorum ediyorum
eşine bebek konusunda şunu söyle
bebeğimle sağda solda koca bekleyim diyemi çocuk istiyorsun
daha adam akıllı evimin hanımı olamadım senin evimizden bir soğukluğunmu vardır nedir eve girmek istemiyorsun desene..

bence sen eşinle değil kayınvalidenle konuşman lazım. çünkü o oğlunu sürekli yanında istiyo. erkeklerde genelde çevredeki insanlar için yaşadıklarından annesini isteğine uyuyo ve oraya gidiyo. kayınvaliden oğlum gelmeyin sizinde bi eviniz var artık dese (ama maalesef imkansız söölemez) eşin oraya gitmekten vazgeçecektir.bence kayınvaliden ile biraz kadınca konuşmaya çalış..

allah razı olsun canm benm ...gercekten cok yardımcı oldun bana ama yok abi işlemiyo hiçbişi bu adama ...dua etmekten baska carem yok...rabbim senide tez wakitte evine kavuştursun inşallhh..wallla utanmasam not alıcam dediklerini.. :26::26::26:

canm bi keresinde konuşıyım dedim ama nafile..sölediklerimin aynısını (artk nasıl aklında tuttuysa) kocamdan duydum...gerikafalı malesef...o zamandan beridir onunla sohbet bile etmeye cekiniyorum...vazgectim ondan...asla faydası olmaz aksine zararı olur..

En ufak bir fikir uyuşmazlığında, hemen boşanma lafını ortaya getirenlere çok sinir oluyorum..
Bu insanlar, ya başka sebeplerden boşanmayı kafaya takmış oluyorlar ve bu yüzden "boşanma" lafı dile dökülüveriyor en ufak bir konuda..
Ya da bunu tehdit olarak görüyorlar ve konuşup uzlaşmakla emek harcayacaklarına, böyle aptalca bir yöneteme başvuruyorlar..
Her ikisi de birbirinden kötü..

8 aylık bebeğe turşu, helva, pasta verilmesi gerçekten çok bilinçsizce, tabii ki uyaracaksınız.. Onlar da büyütmüş olabilir, ama kendi bebeğinizi kendiniz tanırsınız ancak.. Bebeğe bakıyorlar, ama burnunuzdan da getiriyorlar değil mi.. Ben de yaşadım, oradan biliyorum..

Tırnağı derindne kesip kanatma konusu benim kızımında başına gelmişti, hiç de tutmam kendimi.. "Anne lütfen sen kesme kızımın tırnaklarını, ben akşamları hallederim. Acil olmayan he rişi bana bırak." dedim. Bir daha da elini sürmedi. Söylenmedi mi, söylendi.. Eee, ne yapalım? Evladım benim en kıymetli varlığım.. O söylenecek, bu söylenecek diye lafımı esirgeyemem.. Kızımın iyiliği için ne gerekirse o olacak, o kadar..

En ufak bir fikir uyuşmazlığında, hemen boşanma lafını ortaya getirenlere çok sinir oluyorum..
Bu insanlar, ya başka sebeplerden boşanmayı kafaya takmış oluyorlar ve bu yüzden "boşanma" lafı dile dökülüveriyor en ufak bir konuda..
Ya da bunu tehdit olarak görüyorlar ve konuşup uzlaşmakla emek harcayacaklarına, böyle aptalca bir yöneteme başvuruyorlar..
Her ikisi de birbirinden kötü..

8 aylık bebeğe turşu, helva, pasta verilmesi gerçekten çok bilinçsizce, tabii ki uyaracaksınız.. Onlar da büyütmüş olabilir, ama kendi bebeğinizi kendiniz tanırsınız ancak.. Bebeğe bakıyorlar, ama burnunuzdan da getiriyorlar değil mi.. Ben de yaşadım, oradan biliyorum..

Tırnağı derindne kesip kanatma konusu benim kızımında başına gelmişti, hiç de tutmam kendimi.. "Anne lütfen sen kesme kızımın tırnaklarını, ben akşamları hallederim. Acil olmayan her işi bana bırak." dedim. Bir daha da elini sürmedi. Söylenmedi mi, söylendi.. Eee, ne yapalım? Evladım benim en kıymetli varlığım.. O söylenecek, bu söylenecek diye lafımı esirgeyemem.. Kızımın iyiliği için ne gerekirse o olacak, o kadar..

sizin yaşadıklarınıza benzer olayları çoğumuz yaşıyoruz
malesef karışanlar ,ben daha iyi bilirim modunda gezenler çok var

ablam bana hep der netten araştır,bize sor ama ben onu bilmiyorum bunu bilmiyorum diye kimsenin yanında konuşmaki onlara konuşma fırsatı verme

bende oğlum emmeyi reddettiği için sağıp veriyordum ve bu eşimin ailesinde gündem haline gelmişti
kayınpederim bile şu çocuğa memeden ver sütünü diyecek kadar saçmaladı
anlatmaya çalışsanda kendi doğruları var

sizin çocuğunuza kayınvaldenizin bakması ona karışma hakkı veriyor gibi düşünüyor
ben tüm gün bakıyorum sen nerden bileceksin havasında demekki

buna benzer bir olayı yaşayan tanıdığımız var
kayınvaldesinden çok çekti diyebilirim
sırf bu yüzden işini bıraktı çocuğunu aldı kendi bakıyor
ama bu kezde kayınvalde torundan ayrı kaldı diye ağlıyor

bence eşinle güzelce konuş. tabi kocacım annenlere ve annemlere gideceğiz. onları silip atacak değiliz ya. ama bende seni özlüyorum, desen. hafif hafif içine işletsen.

yoksa yemeklerini felanmı beyenmiyor. yada annesinin yemeklerini özlediği için mi gitmek istiyor. genelde erkekler yemeğe düşkündür ya o nedenle dedim. benim yeni evli arkadaşın eşi yemeklerin annemin gibi olmuyor diyormuş da. ordan aklıma geldi

çok doğru şeyler yazmışsınız...keşke bunları karşı tarafa anlatmak kolay olsa...hadi diyorum göz ardı edeyim de aramız bozulmasın...çok alınganlar demişitm ya...surat yapıyorlar...onlar sana fikir verebilir...sen alınırsan gene sen kötüsün...uyarırsan gene sen kötüsün...ha suratıma gelip bişey demediler ama suratlarından anlıyorum ben..akşam eve geliyorum..hemen başlıyor...bak şimdi yoğurdunu yedir...bide elma ver istersen...sanki bana emanet ediyor çocuğu...ben bakıcısıyım sanki kızımın...onun bu huyları yüzünden ...kendimi ispat etmek isteyen biri oldum çıktım...bir hareket yapıyor kızım yeni mesela...evet gecen gün bendede yaptı aynısını oluyor...herşeyi hep o öğretiyor...o yeni şeyler yaptırıyor...bizde bişey yapmıyor çocuk...yada aaaa yapma zki onu oluyor...böyle şuan yazarken bile yaşıyorum o anları ve çok sinirleniyorum...çocuğun sahibi o sanki...biz emanetcı...çocuğu o eğitiyor sanki...tamam omnunda hakkı büyük...yapıyor yapmıyor değil...benim derdim oda değil...herşeyi kendilerine yorması...kendi yapıyormuş gibi davranması...bazı şeyleri anlaması içise sanırım daha çok kırılacak...alınacak...
arada kızımı dışarıya hava aldırmaya çıkarıyorlar...tamam bend eonaylıyorum...çıkmalı...hava almalı...ama benim hbrim olmuyor...akşam eve gidince öğreniyorum...oysaki isterdim çıkarken en azından bana bir msj atsınlar...biz dışarı çıkıyoruz annesi diye...belki yanlış düşünüyorum ama...çok sıkıldım vallahi...aynı şeyleri dönüp dolaşıp yaşamaktan çok sıkıldım...ama hiç umrum değil...ben söylemeye devam edicem...aşırı bir şekilde sahiplenme ve bencilik yapmaya devam ederse...

walla şekerim ..yok olmuyor ben kendimi ifade edemiyorum...bu bagımlılık asla bitmeyecek biliyorum...
yemeklerimi cok begenir biliyorum kac defa kayınvalidemlerdede söledi hatta...kaynım mesela pek pinpiriklidir yemek konusunda benm yemeklerimi cok övmüştür herkesn yanında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…