Eşimin ailesi yüzünden cok mutsuzumm ..yalnızımm

Kesinlikle katılıyorum..tam anlamıyla yazmıssınız

akıl daima öfkeyi yener....yoktur başka doğru.............

yorum yapacaktım ama punchshe nin lafları üzerine yazacak bişey bulamadım işte olay onun yazdıklarından ibaret tebrik ediyorum punchshe

arkadaslar hepinizden allah razı olsun..cok yardımcı oldunuz..özellikle punchshe arkadasım belliki sende cok şeyler yasamıssın..ama üstesinden gelmen beni cok mutlu etti..allah hepimize nasip etsin....bu yazdıklarınızı hergün okuycam we hayatıma katmaya gayret edicem...inanın erkekte önemli..
tamam bazen ben ütü yapmam lazım,,askım temizliğim war dediğimde gelince yaparsın,sonra yaparsın dio hep...benim eşimin bi örneği daha yok ..baglı degil o gercekten bagımlı ailesine..inanın kızlar eşimin arkadaslarının esleri beni övmekten bitiremiyolar..tamam calışan bayanım ama temizliğim,yemeklerim,pastalarım herkes tarafından cok övülür..eşimde seviyo yemeklerimi ama nerde .. gecen gün demezmi annemlerde yemegi bugün sen yap die. ben cıldırdım tabii..kaynananım da canına minnet zaten..ona kalsa sabahtan aksama kadar orda geciriryim..sadece gece yatmaya evime gelim,öle seymi olur allah askına..ben böle şey görmedim..allah hepimizin yardımcısı olsun,dua etmekten baska caremiz yok sanırım ...herkes zamanla gecer alısır diyor ama bana inandırıcı gelmiyo ne yazıkki..bi insan neyse o dur..sadece kayınvalidem istese tamam ama ailenin hepsi ve eşimde istiyo bunu...
ama ben gitmem artık haftada 3 gün ..o isterse hergün gitsin napim..ben onları cekmek zorunda degilimki..ben ailemi özlediimde beni de göndermiyo zaten bazen 20 günde bir,,bazen de ayda bir..ne diyim allah kalbine hidayet nuru koysun...kızlar duanıza ihtiyacım war...sadece dua etmem lazım baska yolum yok benim...
cocuk yapmaya korkar oldum..cocuk olunca daha cok peşimde olcak bunlar bu defada torunu görcez diycekler..cocuk yapınca esim eve hiçmi baglanmaz acaba :26: :26: :26:

benim esimde allahin her gunu ailesine gitmek isterdi.. hatta esim hep erkenden isten cikar direk evine gelecegine onc ailesine giderdi sonra benim gelecegim saatte dogru gelirdi eve resmen.. her bos bir saniyesini onlarda gecirmek isterdi... aaa gecerkene anneme ugrayilaim suraya gidecez annemglede ugrarizz veya kafama gore birseyler yapmak istiorum derdi arkadaslarinimi ariycan derdi hayir annemgile gidecem derdi bu derecede yanii !! sonra iste ben herzaman gitmek istemezdim soylerdim kavga ederdi benimlee sen zaten annemgili sevmion falan filan... ya birde gercekten isim olurde evde taktikde degil yani... isim var temizlik su bu derdim zaten senin isin hic bitmezki ben ne biliyim ne yani bu taktiklerde olmuyordu ... kendi basinada cok giderdi yine yetmedi yine yetmedi simdide anasina temeli gitti iste herhalde muradina erdi

punsche arkadasim senin dediklerini inan bende cok yaptim inanki ama yukaridaki yazdigim gibi bu cevaplari aldim ben esimden... kendiligimdende gidelim dedimiydi ay sen zaten oyuncusun yalakalik yappiorsun gibi cevaplar aldim yani simdi dusundukce gercekten bu isin icinde buyumu var diye dusunuorum

fenalık geldi. bu durumu yaşamayan var mı merak ediyorum. yani ben gitmiyorum sen de gitme artık bu kadar deyip anlaşabilmiş birileri?

punchshe'nin yorumunun üzerine söz yok tabi kesinlikle çok haklı ve doğru tespitler.
bulaşık makinesini düzenli kullandığım aylar su faturası ya 20 ya 22 geliyor oda maksimum,ama annem elde yıkamayı pek sever her şeyi ona bir gelir 60-70.
yani kesinlikle bulaşık makinesi karlı bir durum bunu anlat mesela bu ay kullanmayım dedim bukadar geldi de mesela ama onada sen tutumsuzsun derlerse bilemem tabi ama sonuçta iki kişisin 2 günde bir çalışıyor makine.
ben genelde hep biz gidelim derim ve planlarıda ben yaparım.bunuda başlarda hafta başından yapardım ve söylerdim oda hafta sonu gideceğimizi bildiği için ses çıkarmazdı ama eşim evde oturmayıda seviyor o ayrı tabi.zamanla bu bir rutine oturdu.herzaman olmasa da genelde 1hafta sonu gidiyoruz bir hafta sonu kendi başımızayız ertesi haftada bazen onlar gelir öyle geçip gidiyor.
bu kayınvalide ve görümcelerin derdi ne bilemiyorum ama belkide seni kıskanıyorlar sonuç olarak sen onlara kıyasla kendini gerçekleştirmiş bir insansın,işin gücün var doktor bir eşin var ve o eş onun oğlu ne bileyim yediremiyor belkide,oğlunu kıskanıyor.kayınvalidem eşime aşırı düşkün,ama ölye böyle değil elinden gelse kundaklayıp sevecek.ben cok korkmuştum evliliğin ilk zamanı başlarda anlayamamıştım ama sonradan dank etti ya anne kuzusuysa dedim bittim ben.ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
aşırısına kaçmamak lazım demek ki her şeyin.bir düzen kuralım de açık açık konuş eşinle ama sakin bir şekilde sinirleniyorsa da tamam dediklerimi düşün sonra konuşalım de kapat.sonuçta evlisiniz.her insanın bir hayatı olmalı.
Allah gecinden versinde yarın birgün kayınvalidene bir şey olsa kısacası eşinin gidecek kapısı olmasa busefer evinizde başbaşa kaldığınız zaman birbiri ile hiçbir şey paylaşmamış paylaşmayan ev arkadaşları olacaksınız,o zaten seni yeterince yıpratmış olacak sende bunun öfkesi olacak,onda ise adam evinde karısı ile bir şeyler yapmaktan aciz yaşadığı için boşluğa düşecek ya seninle didişecek yada başka şeyler çıkacak.
bunu bir rutine düşmesini sağla kısacası.ben gitmek istemiyorum demedim ama bunun bir limiti olmalı seninle evimde de vakkit geçirmek istiyorum.ama sen bana sürekli orayı dayattığın zaman gidesim varsa da soğuyorum de.
inan ben sürekli kayınvalidem çağırırken geriliyordum evlerine gitmekten halbuki hiçbir problemimiz yok ama evimde kocamla kalmak istiyordum hafta sonu.ama şimdi ben diyorum hadi gidelim arayım onlar gelsin.yada habersiz çıkıp giderim eşimi ararım oradayım gel diye.insana zorla yaptırılan hiçbir şey tatlı gelmez bu bir gerçek.

ayyy bütün mesajlarını okudum çok eğlendim tebrikler... sen 10 kaynanayı idare edersin sen benim idolümsün

Kesinlikle katılıyorum..tam anlamıyla yazmıssınız

teşekkürler canım :))

akıl daima öfkeyi yener....yoktur başka doğru.............

kesinlikle katılıyorum ama arada çıldırmak lazım ki koca kafalı eşlerimmiz arada bir silkinsin yoksa anlamıyorlar :))

yorum yapacaktım ama punchshe nin lafları üzerine yazacak bişey bulamadım işte olay onun yazdıklarından ibaret tebrik ediyorum punchshe

vardır be :)) ben sadece küçük tüyolar verdim geliştirmek te uygulamakta sabretmekte sizin elinizde sanmayın ki 1 günde herşey düzelecek
yok öyle bir şey
2 yıl yahu dile kolay 2 yılda aklı başına geldi kocamın :))

bu konu cok guzeldı fıkırlerden yararlanıyorduk ama nedense konu kaybolmak uzere
ben abone olmamışım konuya o yüzden yorumları görmedim cevap yazamadım.. :)

kesinlikle!!! :)) verdiğin akıllar çok pratik ve zekice:) sonuca götürecek nitelikte... :) çok sevdim :))

ama şunuda bilmek gerekiyor her insan bir değil yani benim eşim bununla ikna oldu sennkde olur diye bir garantisi yok ki sadece bir taktik her erkeğin mizacı farklıdır sizlerde eşlerinizin mizacına göre hareket edeceksiniz

fenalık geldi. bu durumu yaşamayan var mı merak ediyorum. yani ben gitmiyorum sen de gitme artık bu kadar deyip anlaşabilmiş birileri?

vala bende merak ediyorum kaba bi hesap yapsak :))
türkiyede 80 milyon insanın 20 milyonu yeni evli olsa (yaşlıları çocukları bekarları çıkarın)
bunlardan 2 milyonu görümceden
1 milyonuk kaynından
1 milyonu eltiden
5 milyonu kocadan
10 milyonu kaynanadan çekiyordur
ama ancak 1 milyonu huzurludur bu da muhtemel ki eşi evin tek çocuğu değildir
en büyüğüdür mecburen ayrı eve çıkarılmıştır onun yerine sıradaki erkek çocuk tahtı kapmıştır kıskançlık olmaz gelin sevilir torun ilk torundur vs vs :))
birde arasıra nadirende olsa kaynana iyi yüreklidir

ayyy bütün mesajlarını okudum çok eğlendim tebrikler... sen 10 kaynanayı idare edersin sen benim idolümsün

aman dur kız ağzını hayra karşı aç ne 10 ben 1ini zor zaptediyorum anam ağlıyor o bile fazla valla allahım sen beni 10 kaynanadan koru yarabbiiim

kızlar amin deyin

kesinlikle katılıyorum
:)

yani herkesin diyecek bir şeyi vardır
her kocaya aynısı yaramaz
her kocanın hyu bir değildir
benimki hemen ikna oldu diye seninki hemen ikna olur mu bilemem gibi durumlar
ama birşeyleri biz bir yoldan bulacağız yanii...

şimdi canım birkere ters tepti diye sakın işe yaramaz diye düşünme
bende hemen işe arar sende geç olur
o belli olmaz işte
sende sabırlı olup her zaman bir b planı ile yaşayacaksın
yarıdm ederim sana dedi ve etmedi mi
ozmaan sende yapma ütüyü bırak kalsın ütüsüz gömleklerle
koy ortaya ütüleyecektin de yardım etmey söz vermiştin sana güvenipte gittim ben de..
:) ütüleme
mecburen ütülesin madem ben sana yardım ederim diyor

sınav notu hazrlıycam de ona nasıl yardım edecek
sınavıda sen yap istersen de :)) allahım yaa yani bi açar kapı buldun mu devamı gelir ama
bişeyi ben yapacam demişse o yapana kadar yapma ben olsam yapmam valla

canım senin mevzunun işinin içinde başka bir iş var senin konuyada yazmıştım
sen melek olsanda senin kocanda ve ailesinde bir gariplik vardı o yüzden ben şunu yaptım ieş yaramadı deme bence çünkü ne yapsan yaramazdı işe
senin o kocan varya umarım çok çekmez daha ne deyim ki ben
sana allah hayırlı bir yol göstersin canım üzme kendini nolur 26:

punche süpersin anam taktiklere bak

teşekkürler canım :)
ne diyeyim ben böyle olmak istemedim beni böyle yapanlar utansın
valla anam ilk 1 yıl saf salak bşeyidm hrehalki ağzıma vurup lokmamı alıyorlardı yani okadar
bende burdaki tecrübeli ablalarımdan aldığım tavsiyeler ile işe başladım herkes hemen düzelmez dedi bende sabrettim
ve artık meyve toplama zamanım yakın inşallah

kızlar meraba hepinize.. çıldırıcam ben ,, yine kayınvalidemlerdeyim ve biz aksam üstü buraya geldik..saat 10 gibi ,,annesi ' oturcakmısınz ben 2 dk dayına ugrayıp gelcem dedi eşimde,' evet anne belkiburda kalırız 'demezmi yine .. offf...cıldırdım..kayınvalidem gitti....aradan 20 dk sonra ben hadi bizde evimize gidelim dedeigimde bu gece burdayız demezmi !! kızdım falan bu defa ben eve gidicem die tuttturdum..arabada kavga gürültü ..ben yine dayanamadım agladım tabi..evin önüne gittik inmedim..bayagı tartıstık sonra yine kayınvalideme getirdi beni..kendileride yine o iğrenc kahvesine gitti...allahım bu ailesine olan bagımlılıgıyla nasıl ugrasıcam ben...kızlar yardım edin bana ..bi duası falan yokmu bunun ??

canım özel bir dua varmıdır bilmem ama sen bi tüm dualar kitabı al istersen onda yzar eve bağlılık için falan (

ya şöyle yapsan kaynananlara git ama işinide yanında götür ne bileyim ben sınav notu hazırlıycam de gir bir odaya (müsait yer varsa ) orda hazırla çıkma
hiçbirşeye yardım etme
kayınvaliden sorarsa neden çıkmıyorsun işim vardı illa gelicez deyince burda yapıyım diye geldim ama
sesten kalabalıktan da hiç yapamıyorum de falan
ama şikayetçi olarak değil yani

ay ne bileyim yaaa
kızdım şimdi kocana da
kendi gezmeye gidiyor senide hür bıraksa yaaa
kocaman doktur olmuş okumuş işte ama gelelim aile işine deyince sıfır niyee böyle oluyorlar bunlar
akrabalarından birisi yokmu
bir süre sende kalmaya çağırsan
bahanen olur gitmezsin biraz uzaklaşırsın en azından ??

walla bacım benim bi kızkardesim war oda ..abla yeni ewlisiniz ben orda diyo..dediğin bana mantıklı geldi..uygulıycam şekerim...saol..

yanlışlık oldu yaa..kızkardesim'abla yeni evlisiniz benm orda ne işim war diyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…