Eşimin ailesi yüzünden yuvam yıkılıyor

Sevimrumuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
42
18
3
Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım

Kocanın koca olması lazım , sadece anasının evladı değil ...
Evet gerçekten öyle namusuma laf ediyolar diyorum sattık mı seni diyo böyle bi cevap mı var ya şeytan anası sürekli doldurur doldurur kafasını bunlar yüzünden sinir hastası oldum vücudumda yaralar bereler delircem artık hayattan soğuttular beni

Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
İşiniz varmı? Nasıl tanıştınız?

İğrenç ötesi,saygının olmadığı bir ortam.
Tertemiz mis gibi arkanıza bile bakmayıp oturun ailenizin yanında.
Ailesi felan değil,eşiniz Adam olsaydı bu ortamlara maruz kalmazdınız.

Sizin aileniz tarafında sizin için böyle şeyler söylense,eşiniz susar mıydı?
Susmazdı değil mi?

İşiniz varmı? Nasıl tanıştınız?
Şuan da çalışmıyorum arkadaş ortamında tanışmıştık aylarca peşimden koştu aramızda 8 yaş fark var alana kadar kırk takla attılar imxayı atınca adam gitti başka adam geldi

İğrenç ötesi,saygının olmadığı bir ortam.
Tertemiz mis gibi arkanıza bile bakmayıp oturun ailenizin yanında.
Ailesi felan değil,eşiniz Adam olsaydı bu ortamlara maruz kalmazdınız.

Sizin aileniz tarafında sizin için böyle şeyler söylense,eşiniz susar mıydı?
Susmazdı değil mi?
Susmazdı tabiki de ben onların bi tane adetlerine saçma dedim diye beni odaya kapatıp bas bas bağırdı orda bana onlar benim namusuma laf ediyor çirkin çirkin konuşuyolar bende herşeyi yüzüne vurdum çıktım gittim bide sanki ben onlara yapmışım gibi o bana atavır alıyor aramıyor sormuyor

Yuvanızın yıkılıyor olmasının tek sebebi eşinizin size yuva olamamasıdır. Suçluyu uzakta aramayın, başkalarına yüz verip çomak sokturan eşiniz. Dolayısıyla kimsenin değil eşinizin yüzünden.. Hakkınızda hayırlısı olsun

O kocadan hayır gelmez yol yakınden dön ilerde çok pişman olursun. Hayatını karartma eger boşanmıcaksan da korun hamile kalma yazık etme cocuga çünkü çoğu insan cocuk olumca düzelir der daha kötü olursun.

Evet gerçekten öyle namusuma laf ediyolar diyorum sattık mı seni diyo böyle bi cevap mı var ya şeytan anası sürekli doldurur doldurur kafasını bunlar yüzünden sinir hastası oldum vücudumda yaralar bereler delircem artık hayattan soğuttular beni

O zaman bosanin ve tüm yasal haklarınızı kullanın. Esinizde ailesinin laciverti başka birsey degil

Yuvanızın yıkılıyor olmasının tek sebebi eşinizin size yuva olamamasıdır. Suçluyu uzakta aramayın, başkalarına yüz verip çomak sokturan eşiniz. Dolayısıyla kimsenin değil eşinizin yüzünden.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Suçlunun kim olduğunun farkındayım zaten ama ne zorlukla evleniyorsun mutlu mutlu hayaller bilmem neler insana zor geliyor böyle olması eşimde bi gariplik var bi gün ailesine karşı beni savunur ertesi gün naptık ki sana der böyle gelgitli aptal halleri piskolojimi bozdu artık ne yapcağımı şaşırdım

O kocadan hayır gelmez yol yakınden dön ilerde çok pişman olursun. Hayatını karartma eger boşanmıcaksan da korun hamile kalma yazık etme cocuga çünkü çoğu insan cocuk olumca düzelir der daha kötü olursun.
Yok ya hiç o kafada değilim çocuk falan böyle adama çocuk mu verilir o çocuğa da yazık

Suçlunun kim olduğunun farkındayım zaten ama ne zorlukla evleniyorsun mutlu mutlu hayaller bilmem neler insana zor geliyor böyle olması eşimde bi gariplik var bi gün ailesine karşı beni savunur ertesi gün naptık ki sana der böyle gelgitli aptal halleri piskolojimi bozdu artık ne yapcağımı şaşırdım
Çocuğunuz, bebeğiniz var mı? Kurtulmayı deneseniz, kökten çözüm bence

Aynen onunda bi farkı yok zaten onlardan nefret ediyorum artık hepsinden öyle olcak büyük ihtimal

Yani normalde evlilik terapisi felan öneririm ilk. Ama eşine "seni sattık mi" diyen adamı ne Allah katında ne kul katında yanında es olarak tut diyemem hiç kimseye.

Back
X